61

Т о Ле рИ

преди 8 години

Eurogay Аз съм толераст и да убият жената и децата пак ще съм толераст! Ще бъда толераст и ако *** *** отзаде нищо че боли все пак съм е.в.р.о. г.е.й. Ще пиша в фейсбук и ще чакам да ме съжалят или да ме определят за герй мъченик. Сега ценностите са изменени и е модерно да си ***=долен ляв ***. Аз съм толераст! Ако ми зашият шамар по едната буза давам другата. ако имам 2 дрехи подарявам едната.Само асе чудя ако ми отрежат главата как ще я заменя нямам друга но съм ТОЛЕРАСТ!

60

Анонимен

преди 8 години

То човекът си е съвсем прав: "За м.ъртвите ( терористи) - или добро или нищо"

59

Анонимен

преди 8 години

С покъртителни писма и хленчене няма да се справят с терористите. За това трябват мъже, а не третополови същества.

58

цък

преди 8 години

Е, по-извратена толерантност не бях срещал?Ами, ако утре "брадатите" посегнат и на сина му, пак ли ще реве във Фейсбук или ще се изправи, като МЪЖ да защити правото на живот и свобода на детето си!?Сбъркан свят, сбъркан народ - и ислямистите умело се възползват от това!

57

Корин

преди 8 години

В умопомрачението и тъпотата на злобата която хранят към всички които не са техния вид ционистите не осъзнават че с ислямизирането на Европа те ще докарат собственото си унищожение. Исляма поставя ционистите в особена позиция, в исляма те са определени за унищожение.

56

Корин

преди 8 години

Глобалистите и ционистите-супремасисти са измислили лъжата за толерантността към чужди, външни и примитивни зверове нямащи нищо общо с нас и са отворили широко вратите на Европа за да се излее цялата тази *** и чрез броя си да удави европейските държави, чрез високия си прираст и бруталното си дивашко поведение да завладеят отвътре Европа както са искали да направят ционистите по време на ислямските заевоевания които са финансирали. Същата цел са си поставили и сегашните им наследници.

55

Корин

преди 8 години

Тъжното в случая е Антоан Лейри че вие сте не толкова жертва на ислямистите колкото на лъжливата идеология на толерантността която е измислена и ви е внушена за да подтисне чуството ви са самосъхранение - вашата имунна система за да може проникналите в тялото на държавата ви зверове като вируси лесно да ви унищожат. Затова най-голям грях носят тези които внушават коварната лъжа за толерантността - глабалисти и ционисти.

54

Корин

преди 8 години

Проблемът не са омразата и гневът, нито дори са терористите защото ако бяхте на себе си лесно щяхте да вземете решение да изхвърлите мръсните зверове от вашата страна. Истинският проблем е апатията и толерантността, неспособността да вземеш решение да се защитиш от тези които те убиват. И всичко това е заради лъжите за равенство и братство със зли зверове които изгарят от желание да те унищожат и унизят а ти ги приемаш с отворени обятия. Това е самоубийство.

53

Корин

преди 8 години

Антоан Лейри ислямистите не искат омразата и гнева ти, те искат ти и хората ти да страдат. Искат да те тероризират, искат псевдо бежанците да се настанят в Европа а вие да изчезнете. Омразата и гневът са естествена реакция срещу злото и злодействата извършвани от брутални зверове, те са нещо добро когато водят до действия за избиването и премахването на тези зверове. С това се постигат няколко цели - зверовете са унищожени и спират със зверствата си, наказани са и за мъртвите е отмъстено.

52

Анонимен

преди 8 години

Убили жена му а той пише и реве във фейсбоклука и лайковете си брои даже?Представям си капитан Петко да пише и реве на турците.Толерантност,интеграция,мулти-култи глобализъм-промиха ни мозъците тези страстбурски мекотели,еее,сега като дойдоха *** с големите калашници-шо ке праим?

51

уау

преди 8 години

Не мъж ами женски полов орган. Убили жена му, а той се усмихва на терористите. Утре ще изнасилят сина му, той пак ще се усмихва. От такива усмивки и толерастия ще се самозатрием и ще дадем живота и бъдещето си на диваците.

50

Феликс

преди 8 години

Един истински мъжага, ако убият любимата му изпитва не просто гняв, а титанична, вселенска ярост!Тъй че, при всичкото ми съчувствие към човека, не вярвам на тая лакирана, псевдо-поетична, либерална демагогия.Съмнявам се, че и той в душата си и вярва.

49

Анонимен

преди 8 години

Читъ и ривъ, ривъ и читъ!!! Аз съм шарли, аз съм парижанин!!! И пак!!! Читъ и пак ривъ, ривъ и пак читъ!!! Я!!! Почнал индийския сериял!!! Спиръм да читъ!!! Гледам и ривъ!!!

48

няма значение

преди 8 години

На снимката има АНГЕЛ!!!(всички коментари по надолу са гнусни и безмислени)

47

Анонимен

преди 8 години

Сега да земе писмото и да го забие с ножа между очите та терориста, да чете по-добре!

46

до 57

преди 8 години

Франсетата не обичат жените си ни пък жените обичат мъжете си .Имат по 30 /40 любовника.В Страсбург видях отвратителни неща.Млада руса мацка се чукаше с двама *** и един арабеск в трамвая.Това вече е края .Но те си знаят .

45

didona

преди 8 години

Мир на праха й! Учудва ме не това, което е писано, а фактът, че е писано, докато той чака да получи тялото й. Представяте ли си - българинът през това време би скърбял, но франсето го вълнуват точно тези въпроси! Нямам думи!

44

Антоний Гълъбов

преди 8 години

Трябва да сме толерантни към ислямистите дори когато ни застрелят в НБУ. Така продължаваме делото на Робеспиер ,Дантон и революцията.Марсилезата отряза милиони глави на християните ,днес ние продължаваме по този път .Добре дошли ислямисти !

43

Анонимен

преди 8 години

56Няма да е зле да прочетещ малко повече история. Когато Хан Тервел е правил на пух и прах арабите, франсетата както ги наричаш не са имали държава и са били варвари. Наистина са от друго тесто в този смисъл.

42

Туийн Пийкс

преди 8 години

Животните са зли .Лъвовете убиват малките си да не им пречат в прайда. Мравките се напиват и обезобразяват другата колония.Вижте схватките между котките - няма толерантност.Човека е цвете пред животните .Затова гербовете на племената ,държавите ,кралете,са някакви животни . Някой толерантни човеци днес живеещи в измисления си свят вярват на домашните си любимци ,но те не са истинските животни .Впрочем май и днешните хора не са истинските хора.Но ислямистите са животни .