9

Анонимен

преди 8 години

За гадже не знам, но без пиене не би било особено добре по празниците.

8

Анонимен

преди 8 години

Да , сам !

7

Анонимен

преди 8 години

18.Тук става въпрос че нямаш жена , нямаш и любовница .Добре е , да си сам по празниците . Или в мъжка компания , някой още си мислят за приятелите , те още са на друг етап !

6

Анонимен

преди 8 години

2. Ми ти защо смяташ , че тя умира да бъде с теб по празниците ! Чувствата са взаимни . Не става въпрос за подаръка ! Тя ще си купи каквото и хареса и ще бъде някъде , където не е била ! Има много Новогодишни балове , не само в България !

5

Митьо

преди 8 години

Аз да ва кажа за питоня, ама *** триити щот ва и страх да ни ва жасам! Пак *** истрийки и иаз пак на празницити ша ги поря кар риби и ша ги пълня кат агнита, а вий ша завиждати! Кибапчита, кифтета, тирамису, сирини и после ги жааасам в жакузиту!

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Докато има свят, ще има и гаджета.

3

Най-гадно е, когато

преди 8 години

някой е решил да скъса сериозна или уж сериозна връзка, но иска да си спести обясненията.Такъв човек слуша възторжените планове и очаквания на гаджето си относно предстоящите празници и с нищо не показва какви намерения има.После изчезва точно преди празника,без никакви обяснения.Не се обажда на гаджето нито по празниците,нито след тях.Ако бъдат поискани обяснения, студено казва, че счита връзката за приключена.Ако попаднете в такава ситуация,не съжалявайте.Отървали сте се от некачествен човек

2

Анонимен

преди 8 години

Светът отива по дяволите, а тук все още се дискутират глупости от сорта на "гаджета" и "зодии"!!!

1

Варианти

преди 8 години

Едно е да нямаш сериозна връзка. Тогава няма защо да тъгуваш, няма за кого. Ще се повеселиш с приятели, а дали ще ти излезе късметът да срещнеш сродна душа точно по празниците, това бъдещето ще покаже.Друго е да си имаш някого, но да поискаш поне част от времето да не сте заедно. Разумните хора могат да се разберат без сръдни и фасони.Съвсем друго е мъжът-плазмодий или нечестната хитруша да направят всичко възможно, за да изиграят преданото си другарче и да си уредят сингъл забавление.