42

до 38

преди 8 години

На килограм ли ще ги мерим жертвите. Като малък си участвал в Кой е по-по-най а ? Много ти е сбъркано мисленето.

41

История бг

преди 8 години

На това, се казва дежавю. 1876 Батак 2015 Батак клан. Така ли е госпожо М. Балева?

40

doanonimen

преди 8 години

До Анонимен ПОЛУДЕ ЛИ СТЕ АНОНИМЕН , АМРИКАНЦИТЕ БИЛИ ГО НАПРАВИЛИ МНОГО ПЛОСКО И ЕЛЕМНТАРНО!

39

Анонимен

преди 8 години

До Партизанка-велик си,с това женско име

38

vlady

преди 8 години

Алвеолното l и носовата гласна а нямат съответствия в българския език. Като цяло Батаклян и Батаклан са еднакво неточни.

37

Анонимен

преди 8 години

това стана защото се пуска всякаква *** на територията на Европа. Да сме толерантни, да сме еди какви си. Сега ще си сменяме профилните снимки и подобни глупости, а хората са ги разстреляли като прасета. Друг е въпроса, че за мен това са го организирали американците

36

Обикновените хора

преди 8 години

48.Обикновените хора са съпричастни и към жертвите на руския самолет , и Париж. Но медиите и Лидерите на Европа и САЩ представят тероризма в Париж, малко под друг ъгъл !Обикновените хора страдат и са убити в Париж , не Оланд !Сега отново ще политизират във Виена отношенията - Сирия, И.Д, Франция , Русия , САЩ ......

35

Анонимен

преди 8 години

Хора, как може да сравнявате трагедиите? Нямате ли срам?!?

34

до 45

преди 8 години

Тероризама има религия за последните 40години релугията на терористите е наричана ...ислям.... тази религия трябва да буде заличена

33

до 44

преди 8 години

"В руския самолет бяха повече хора ...........защо за Франция света реве , а за руската трагедия .....карай ?"Защото Русия сама се докара до там всички да я мразят!

32

до 46

преди 8 години

Като нищо - Шарли не си поплюват.Те не са слугинаж на властта, като кремълските "медии" примерно.

31

Анонимен

преди 8 години

Днес "Шарли ебдо" с каква карикатура ще излезе на челната си страница? Аз имам предложение за тях, да нарисуват един петел с АК-47 в ауспуха!

30

<><>

преди 8 години

В руския самолет бяха повече хора ...........защо за Франция света реве , а за руската трагедия .....карай ? Нали не сте забравили че Франция е една от тези "велики" държави , която с отворени обятия посрещаше терористите ? Нали се сещате че Путин каза че това е голяма грешка което се случва в Европа ? Ами давайте да ревем за саудитския крал дето сина му умря от инфаркт ли кво беше скоро !

29

ASd

преди 8 години

нали претендират за толерантност, човешки права, етническо равенство, европейски ценности... сега ще си носят последствията... жалко че обикновените граждани трябва да плащат за всички

28

ХХХ

преди 8 години

Подобен вой се нададе и когато достойният българин Вълкан уби един от тези терористи ! Може ли подобна толерантност ? Границите ни се пазят от "макарови" пистолети ? Къде са автоматите ? България произвежда изключително добър брой Калашников ! Не може всичките автомати да са в ръцете на ИД ! Пиле не трябва да прехвръква без разрешение в тая държава бе , като от онова време !

27

ВЪЛКАН :)

преди 8 години

ЕВРОПА Е ВИНОВНА ТРЯБВАШЕ ДА ЗАТВОРИ ВЪНШНИТЕ СИ ГРАНИЦИ И ДА ИМА СТРЕЛБА!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 8 години

ОТ КЪДЕ ИМАТ ОРЪЖИЕ!!!!!!ЯВНО В РАНИЦИТЕ СИ СА МЪКНЕЛИ НЕ ПАСПОРТИТЕ СИ А ОРЪЖИЕ И ЕКСПЛОЗИВИ ЧАК ОТ СИРИЯ ГИ МЪКНАТ !!!!!!!!!

25

и аз анонимен

преди 8 години

Франция е красива и уредена страна, заслугата за което си е на французите. И да има нещо да гние, както навсякъде, това е абсурдно! Убиецът си е убиец! Каквито и теории на консприрациите и провокации са се възприемат, някой е извършил безброй убийства! А други ги одобряват и възхваляват? Не знам какво да мисля, но да не се стигне до там да вкарват в лагери дори за думи, има и такива, които биха заслужили!

24

и аз анонимен

преди 8 години

Като чета какви коментари има, видиотяването на народа е не по-малко опасно от ИД. Как можело да се убиват повече, изстрели в секунда, путинисти и т.н."малко били гътнали". Пази боже! Дори и да не съм вярващ! То какво значи религиозен вече? Да убиваш невинни хора, жени и младежи, молещи за милост, в концертна зала? А да коментираш по този начин? Какво значение има каква националност са жертвите? Потресен съм! Случайно съм ходил във Франция, изключително красива и уредена страна, приятна за живее

23

Глупи

преди 8 години

Уважаеми министри, не си отваряйте устата въобще ! Никой не знае какви идеи имат за атаки, така че не бързайте с изявление. Че и без друго нищо добро не направихте, не бъдете по-глупави от това, което сте!