22

dsdsa

преди 8 години

Пробит ***, да изгниеш в затвора дано....бял ден да не видиш!

21

Анонимен

преди 8 години

ножът просто е бил на земята и сам се е порязал а камъкът орел го е изтървал!това ще се пледира навярно !

20

Аз

преди 8 години

Уважавам Марковски, защото е кадърен адвокат, макар че винаги защитава *** са пари...Но за пореден път представя твърдения по медиите, които не за доказани, опитвайки се да ги представи за факти! Автогонки, чупене на стъкло, посягане на жена...айде бе...Защо 4 месеца клиентът му не се предаде и не предаде въпросният автомобил за експертиза, за да изчисти името си!

19

спец

преди 8 години

3 години условно

18

...

преди 8 години

Да би мирно седяло не би чудо видяло!След като е нарушил правилата и е минал през забранената част и не е спрял,дори когато работникът го е чукнал с колата - за какво нахалство говорим?И каква самоотбрана като е предупреден 100 пъти?И като се има предвид миналото на този Ембака според мен дори няма нужда от адвокат-директно зад решетките!"Ще го защитавам от сърце.." - Брей,ще речеш,че цял живот са се познавали..какво ли не правят парите.

17

Виктор

преди 8 години

Г-н Марковски, в правовата държава има закони и докато съдът не се произнесе, всеки е невинен до доказване на противното. Ноо, има едно голямо НО, народът е казал г-н Марковски "За всяко прасе идва Коледа", ако ме разбирате какво искам дакажа.

16

сатър

преди 8 години

лелеее каква полиция имаме само.този се кри няколко месеца от закона и сега цъфна.а полицията не можа да го открие.смятайте каква полиция имаме тогава.на всичкото отгоре реват за придобивките си. чудно ми е как журналистите успяват да открият разни издирвани лица,а полицията не може

15

Вуте

преди 8 години

Близо 4 месеца убиецът е чакал супер адвокатът да уреди нещата.

14

Анонимен

преди 8 години

Toja koito po4ina bag da go prosti Niki e bil s mutrata mu rodnina schef na stroeja

13

Страхотна логика

преди 8 години

Така ... значи, влизам в парламента с АК-47 и десетина пълнителя и ги зачесвам всички. После пледирам самоотбрана, защото честотата на самоубийствата се е увеличила, хората, живеещи под прага на бедност са се увеличили, емиграцията се е увеличила и България като цяло загива. Което ерго е самоотбрана срещу отговорните за гореспоменатите събития!... Дали ще хвана декиш? Или зависи кой ми е адвоката?

12

Бо

преди 8 години

Значи бързат Тумбака и неговата труженичка по магистралата , защото Тубмака трябва изоре нивата, обаче видиш ли го спират, защото не може да мине по забраненото и при законна самозащита наръгва самозванеца и го довършва с камък. Това е пар екселанс самозащита плюс възпрепятстване изпълняването на служебните задължения. Работника, добре че е починал, защото дължи обезщетение на лицето. Нищо, роднините ще го изпратял. Други въпроси? Няма такава ДЪРЖАВА!

11

Анонимен

преди 8 години

"Ти на мене ли че ми кажеш да не минавам оттука бе уууууууууу! Я че минем и не ми пука! Че те пречукам като мръсно псе ако ми задтанеш на пътя!"

10

Анонимен

преди 8 години

МАрковски, изкарва едва ли не така нещата все едно човека е бил нападнат и в опит да спаси семейството и себе си от нападателите е убил. Истината обаче е, че това е човек, нарушител, който нагло и безцеремонно е правел каквото си иска, влязъл в забранен участък, не е спрял на стоп палка, бил е преследван и при опита да бъде заловен си е убил, охраната на обекта. Все едно полицаи да преследват престъпник и той да ги избие при ареста и да го оправдаят, че е било отбрана и се е спасявал.

9

do 6

преди 8 години

каква доблест и чест, какъв срам. Нагляри и простаци като този са силните в тази държава. Дребни тарикати с дадена им власт в ръцете. Много глави трябва да хвърчат в тази държава. Толквоа много, че спокойно 1 милион от населението ще трябва да избесим, ако искаме да изкореним корупцията. Българинът е корумпиран в самата си натура. Мисленето му стана такова.

8

Анонимен

преди 8 години

Ембака? Има ли някой в тази държава без прякор? И защо медиите държат да ни го назовават. Все едно хората са длъжни да знаят прякорите на всеки *** и всяка *** в тази държава. На Ембака да му спукат *** от бой сега и да го вкарват за 30 години в затвора.

7

!!!

преди 8 години

Колко престъпници е спасил този прасчо - направо ужас.Не мога да си представя как спи спокойно нощем. За едни пари да спасиш убиец това си е почти същото като работата на наемен убиец.

6

Георги

преди 8 години

За съжаление никога не се набляга на първопричината довела до дадено престъпление! Много пъти в коментарите си по такива случаи казвам, че законите ни нямат възпиращо действие. Факта, че съществува БЕЗУМИЕТО,, споразумение"което автоматично намалява присъдата с 1/3 е достатъчно показателен! Поддържането в законите на хиляди вратички за измъкване също е причина престъпността да не намалява а напротив-да расте! И не на последно място е огромната корупция!

5

Анонимен

преди 8 години

Щял да защитава от сърце този безцеремонен престъпник и убиец! Ще повърна!

4

Анонимен

преди 8 години

MARKOVSKI, GLEDAJ DA NE POSLEDVA6 EMBAKA 4E SI MNOGO NAGUL.

3

666

преди 8 години

Как не ви е срам бе господин Марковски? Как не ви е срам? Ако имахте истинска доблест и чиста съвест щяхте да откажете да защитавате този убиец! Спите ли спокойно знаейки, че защитавате ония които убиват? Мислите ли се за недосегаем щом го правите? Докато правосъдната ни система е пълна с *** като вас невинните жертви ще продължат да се увеличават! Но вас очевидно ви интересуват само кървавите пари които прибирате.Помнете обаче-никой не си ги е взел с него на оня свят! И вие гол ще си отидете!