253

Владо

преди 8 години

Цензурирахте думата г-л-у-п-а-к......свобода на словото. Ето, пак ми се доказва, че милата родина не заслужава нито грам любов нито каквато и да било саможертва.

252

Владо

преди 8 години

Всеки, който иска децата му да растат в България е ***. Наивен и прекалено страхлив или *** за да осъзнае, че тази страна никога няма да бъде това, което искате да бъде. Хората се разкарват и отварят врати за децата си, които не биха и сънували в Бг. Никой не казва, че е лесно-изобщо не е, но поне има реален шанс за постигане на нещо повече. Само най-заклетите патриоти ще останат там и за жалост те ще са тези, които ще страдат най-много от "любовта" на правителството или на полицията.

251

oops71

преди 8 години

До полицай за съжаление ти не си полицай а милиционер ако беше полицай щеше да разбереш какво казва Щирлиц - "За да бъдеш полицай,не е достатъчно да облечеш униформата,нужно е и още нещо...Въпросното "нещо"малцина от родните полицаи го притежават" явно на теб това още нещо ти убягва е те за това си милиционер. И още нещо "полицай" за да бъдеш уважаван трябва да го заслужиш уважението не се полага с фуражката първо се научи да мислиш и ти да уважаваш. Дай за да получиш не чакай на готово.

250

полицай

преди 8 години

До Щирлиц заради хора като вас сме на този хал като цяло . един народ които не си уважава полицията и армията си заслужава съдбата.

249

Буков

преди 8 години

Когато граждани протестираха ги биеха а сега кой трябва да им набие канчето на тях нз работата е там че те протестират за нещо което трябва и са си прави но по този начин показаха че пак са над нас аз не видях армията да идва да ги разбутва от улиците и от границите не може да искат да сме съпречастни когато те не са а после да се оправдават с репликата ,,Сори но такива бяха заповедите''

248

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно правдива и вярна статия! Браво! Жалко,че т.н.полицаи няма да я прочетат,а още по-малко разберат!

247

Щирлиц

преди 8 години

За да бъдеш полицай,не е достатъчно да облечеш униформата,нужно е и още нещо...Въпросното "нещо"малцина от родните полицаи го притежават,та затова да не се чудят,защо обществото не ги подкрепя.

246

Ти

преди 8 години

До СветлозарТи си не само некомпетентен, но и неграмотен. Добре ти е отговорено малко преди мен! Жертвали били полицаите всеки ден живота си! Че ти гледа ли ги снощи по телевизията - 70% от протестиращите са по 120 кила и повече. Чудя се как такива лоени топки покриват ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ нормативи за физическа пригодност, как ще ме защитят и ще тичат след престъпника, за да го хванат!

245

за референдум

преди 8 години

4.) Да се закрие и ликвидира ли Националната Служба за Охрана и активите й да се предадат на Общините по местоположение, МВР, МО и Социалното, Здравното министерства?

244

за референдум

преди 8 години

3.) Да се приспадат ли ВСИЧКИ разходи за обществените служенбни автомобили за лично ползване от заплатите на лично ползващите ги, с изключение на Президент, Премиер и един Председател на Парламента, като за разходи за транспорт при командироване и посещения в България и до 1000км от служебното местоположение се заплащат САМО за билети от БДЖ и от обществения селищен и междуселищен транспорт и ГРУПОВО служено пътуване по договор с транспортни фирми по цени с максимум до тези в обществения транспо

243

Въпроси за референду

преди 8 години

1.) Да се изравнят ли на 3 месечни заплати обезщетенията от работодателя на ВСИЧКИ пенсиониращи се в България?2.) Да се премахне ли уеднаквяването на категорията труд на ПОЛЕВИТЕ полицаи, пожарникари, военни и служители с тези на началниците и чиновниците в сужбите за МВР, МО, специалните служби, съдебните и общинските служби?!

242

Анонимен

преди 8 години

До 336.... И на работник в хранителен магазин и на полицай,и на военен ,и на лекар,и на учител...всички заплати са ниски и мизерни...най - бедната държава сме с най- скъпи услуги и най-ниски заплати..НО И С НАЙ-ТЪПИЯ ЗАВИСТЛИВ НАРОД...Всички трябва да стачкуваме за по светло бъдеще..Радикални промени трябва...МВР не работи защото правителството така иска,както и всички институции.Докато не се премахнат *** които ни управляват вече 25 години оправия няма..Има само *** народ...

241

Анонимен

преди 8 години

Не наяли се наглеци .

240

Анонимен

преди 8 години

До СветлозарГоворейки за некомпетентност, не е лошо самият Вие да се поинтересувате малко, преди да коментирате. Като държавни служители, стачките на полицаите са абсолютно незаконни, има си начини и институции за протести от тяхна страна. Също така заплатите и привилегиите им са доста над тези на "работник в хранителен магазин". Лесно може да проверите, не е тайна. А на същият този работник му се налага да си плаща за градски транспорт и не се пенсионира на 45г., нито се осигурява коректно.

239

алитиа

преди 8 години

за да си доидат нещата на местата ,трябва нови избори,СЪС НОВ ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН,,със хора които не се избират от горе ,а всяка област да избере 5 ЧОВЕКА които живеят там и да ги прати в парламента,,ТОВА СА около 150 ЧОВЕКА ,,,както и всяка област да си избере прокурор и съдия , А НЕ СПУСНАТИ И НАЗНАЧЕНИ ОТ СОФИЯ,,,

238

Светлозар

преди 8 години

И отностно тези статии, които ги пишат журналисти, на които им се плаща на килограм, няма как да има нещо общо с реалността.

237

Светлозар

преди 8 години

Протестите на полицайте са напълно законни, никои неможе да протестира на произволно място. Всичко става след разрешение от общината на даденото населено място. Не съм полицай и неискам и да бъда. Но не е нормално хора, които рискуват живота си всеки ден да взимат, колкото един работник в хранителен магазин. Моля некомпетентни хора да не се изказват.

236

Iceman

преди 8 години

Straight Outta Police! *** all haters get a life. The Officers of the law has rights of freedom and to stood protecting their interrests . so GTFO with your motherfucking mindless down syndrome comments

235

Анонимен

преди 8 години

Браво на полицаите. Само така управляващите ще разберат ,че не може да се подиграват с хората.Трябва всички да се вдигнем на бунт против кръвопийците парламент,правителства,министерски съвет и всички държавни институции а също и всички олигарси.

234

Читател

преди 8 години

До даниел стоевГ-н Стоев, защо си мислите, че само полицаите страдат от високо кръвно и диабет?!?