9

Ala-Bala

преди 8 години

Да идват арабите, по добре ще е!

8

Анонимен

преди 8 години

И как така стана че 10 месеца няма поддръжка на технологията? Тепърва щели да правят нова поръчка за поддръжка... егати смешковците. От тея камери що пари летят в бюджета и пак са *** пейзажа.на тия златна мина да им дадеш, кирка няма си намерят и ще гледат от страни.

7

КАТ да се закрие

преди 8 години

КАТ трябва да се закрие.По-безполезно, даже вредно нещо, няма.

6

...

преди 8 години

Баща ми разказваше, че едно време около Стара Загора имало две жени с моливи и тетрадки как пишели и брояли колите. Като им гледам на управляващите модерните технологии, май хартията и молива си е за предпочитане.

5

Техник

преди 8 години

Дайте ми ги. Аз ще ги ремонтирам безплатно. Искам само единствено да работят по 24 часа на ден. Всеки ден на различно място. Писна ми да гледам патрулка спряла край пътя и радара насочен нагоре към дървото или към нивата. Не работят защо има хора с интерес тези радари да не работят. Предлагам да ги ремонтирам безплатно. За моя сметка.

4

Нема лабаво!

преди 8 години

На КОЙ му пука за камерите и за жертвите по пътищата.Важно е да са на власт,за да крадат от евро фондовете,да пълнят собствените си банкови сметки и партийните каси.С откраднатите пари купуват изборите,за да са отново на власт и да крадат от европарите и да пълнят сметките си. И така до като господарите им не решат да ги свалят с "граждански протести"платени от НПО и да турят други,които да крадат от европарите и да купуват избори.

3

Анонимен

преди 8 години

Мани, мани, а тези дете претендират, че работят са чудо неземно - обажда ми се райнонният полицаи да ми каже, че са ме заснелии и да ходя да плащам, отивам и за моя изненада хем ме е заснела камерата, хем няма снимка?!?!?!?!? Не можаха да ми обяснят как става това, обжалвах и естествено отпадна. Просто на бизсен с власт го обърнаха....

2

Grom

преди 8 години

Имат ли вече принтери и тонери за печатане на фишове?

1

Анонимен

преди 8 години

Дебнат ми сurа. Пародия шуробадженакорушветчийска.