23

Некъф луд

преди 8 години

Ако това се случи на детето ми вадя брадвата и нарязвам тоя

22

До 11

преди 8 години

Намирисваш на модерен родител, който възпитава децата си на неуважение после защо учители и възпитатели реагират странно. Еми ето защо, защото учите децата си а наглост и на арогантност, а не на уважение и толерантност!

21

Анонимен

преди 8 години

Абе ИИ ти да не си от ИД?

20

Анонимен

преди 8 години

Учителките и директорките на детските градини много лъжат! Това го знам от собствен опит!

19

ИИ

преди 8 години

1) Никой не обича мрънкалата2) Никой не обича доносницитеГ-жи възпитайте си децата правилно.Малките трябва да слушат думите на възрасните. Пример: Като му кажете не бягай на паркинга с колите пак ли ще искате да си се обяснява или да изпълни веднага!?Което е в колектива, си остава в колектива, аман от доносноци и топачки.г-жа Малката е вашо копие. Тя топи на вас, вие на директорката и на весниците.Интересно ми е какво ще правите като отиде на училище.

18

Анонимен

преди 8 години

Детето може и да послъгва,само и само да не ходи на градина,примери,като този има много.Преди време едно от децата беше излъгало,че госпожата го е затворила в някакъв склад,защото не спяло.Всички родители гракнаха срещу госпожата,направиха родителска среща и какво се оказа,че въпросният склад е заключен от години и лелките изгубили ключа.Един от бащите отвори вратата с отверка,а вътре така беше прашасало и пълно с паяжини,че ако някой е влизал,щеше да остави отпечатъци в мръсотията.

17

Анонимен

преди 8 години

Увеличава се броя на децата със специални потребности-аутисти, хиперактивни, физ. или псих.проблеми.А нормативите са старите пр. 30 деца-една госпожа на смяна.Една позната в България беше учителка на 32 деца в ЦДГ.Сега е в Германия-12 деца-4 човека-3 педагога, 1 детегледачка.Посещавала съм я в ДГ в бг-кошмар-скачат, тичат, крещят, не се заиграват.Освен повишаване на заплатите, нека да има повече персонал в групите, за да се работи в нормални условия.

16

личен опит

преди 8 години

Взората на демокрацията когато модерно беше вече госпожа ,не другарка отивам аз при при новоизлюпената Госпожа и се обръщам към нея с Другарко -такъв шамар ми изплющя че ми завъртя главата с думите -Аз вече съм госпожа :D sega mi e sme6no kato si spomnqm

15

Анонимен

преди 8 години

А, че тази учителка си е даже много миролюбива. Да знаете аз какъв Цербер имах! Беше ме наказала, че ям прекалено бавно, едно друго дете пък го наказваха защото имаше някакъв проблем и се напикаваше (дали пък не е било от страх?). Веднъж пък ме бяха заключили сама на тавана (там ни бяха помещенията за спане) и мен просто ме забравили горе. Изобщо нямате идея каква садистка беше моята учителка! И до днес като се сетя за нея ме втриса!

14

гост

преди 8 години

изумена съм от коментарите!Аз съм на 67 години,имам днама сина и пет внучета,но не мога да си представя да залепиш устата на дете ,за това,че говори ,докато рисува,да го заплашваш,че няма да го вземат родителите му!Ами тя тази госпожа просто не е за детска учителка-тя мрази децата!

13

ИИ

преди 8 години

До стената в ъгъла с вдигнати ръце. (това по хумано ли е госпожи) ?Онзи ден същата такава госпожа като се бори с голи ръце с/у крадец с нож що не ревахте?

12

Анонимен

преди 8 години

А, че това с тиксото не е ново. Била съм в детската градина преди 30 години и по мое време учителките използваха същия метод, наред с всякакви други наказания като да стоиш прав в ъгъла с вдигнати ръце, да те заключат сам в друга стая и всякакви такива ужасии. Обаче така си беше навсякъде и на майките не им правеше впечатление. Напротив караха ни се, че сме били непослушни и за това другарката ни е наказала. Не казвам, че е било правилно, но просто си го имаше и преди 1989.

11

Анонимен

преди 8 години

*** и мързеливи деца много... Ама и откачени учители много...

10

Да

преди 8 години

В моята детска шамари не помня,ама като ти казваха да мълчиш и мълчиш. Наказвали са ни с ръце на стената най-много. В училище имаше един учител вървеше с пръчка в час,я си гъкнал,я те е фраснал. Странно,но само при него се седеше и слушаше. При другите беше разхайтена работа

9

Анонимен

преди 8 години

Модерните майки май забравят да възпитават децата си. В днешно време няма дисциплина и ред, която се гради от най-ранна детска възраст! Всеки първо да се обърне в собствената си "градинка" и тогава да се възмущаваме каква драма е това!

8

Как е правилното?

преди 8 години

Как е по-правилно? Демокрацията е тиксоилиТиксото е демокрация

7

ИИ

преди 8 години

Много глезена стана тази нация.За миналата година България е - 6 милиарда назад те ме заминават с тиксото на госпожата.Да ви имам пробелма госпожа.

6

Анонимен

преди 8 години

Живи здрави дечица а правителството иска да ги ваксинира с живак .Дайте плодове на децата а не живак.Нашите деца не са термометри

5

Анонимен

преди 8 години

Деца на 4 години, тиксо, шамари, ..вие наред ли сте?

4

10

преди 8 години

Срам и позор. Образователната ни система е помия, която уеднаквява, затъпява, не учи как, а какво да мислиш, още от представянето си в Прусия, с началото на индустриалната ера. Напуснете училище или поне не го взимайте на сериозно, а се самообразовайте и търсете други форми на образование, като демократични училища например.