63

Вероника

преди 8 години

До 78 По Вашата логика и учителката има мъж, син, които пък да се саморазправят с бащите. Абе хора, полудяхте ли? Аз също съм учителка, не одобравям методите на колежката, не одобравям насилието изобщо, но след като самите вие коментирате по подобен циничен и агресивен начин някава недоказана случка в столична детска градина и дали изобщо това не е напудрена и нагласена история с цел да се подрони авторитета на детската градина и учителите, какво да очакваме от вашите деца?...

62

Анонимен

преди 8 години

нямат ли тези деца бащи, които да хванат голямото тиксо, да й налепят на мършата устата и после няколко шутарки в бъбреците, да видим след тва ше лепи ли пак?

61

да бе

преди 8 години

Сънувала че умирала , дрън дрън...много знае едно 4 годишно какво е да умреш , че и да се страхува от това...ако пък случайно знае то явно родителите му за тези 4 години от живота му само за това са говорили и са го ужасили ....глупости....иначе това с тиксото е брутално...

60

К_ралица

преди 8 години

До МАМА 68За "ДОМАШНОТО ВЪЗПИТАНИЕ" си наемете учител по български език, вие определено няма да се справите добре!

59

Анонимен

преди 8 години

Чудно ми е какво ще стане ако разбера, че на дъщерями са й залепили устата с тиксо и взема, че залепа устите на преподавателката и директорката. Ще ви кажа - ще ме арестуват и осъдят!Държавата и всички институци, не са абдикирали, просто никога не ги е имало и не са работели и резултатът е че всеки съди, раздава и изпълнява присъди, прави си каквото иска и на много малко хора им дреме, а с времето стойностните хора им писва от *** и бягат на далеч от цялата тази свинска схема...

58

Анонимен

преди 8 години

Ужасяваща история?? Много сме се разглезили нещо. Като не слуша - един хубав шамар да го заболи и да мисли другият път. С бой не става, но ако прекали много и бой ще яде ако трябва

57

МАМА

преди 8 години

В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ -----ДЕЦАТА МАСОВО СЕ НАУЧАВАТ НА ТЪПОТИЙ ,ПРОСТОТИЙ , ПСУВНИ И МРЪСНИ ДУМИ!!!!Да не говорим за ....БОЛЕСТИТЕ, които ПРИХВАЩАТ ОТ ДРУГИТЕ ДЕЦА!!ИСТИНАТА Е ---В "ДОМАШНОТО ВЪЗПИТАНИЕ" и "ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ"-- ДЕТСКИ ГРУПИ! !!!!!

56

Анонимен

преди 8 години

Семейната среда е едно, всякакви хора, разбира се, че има родители чийто деца трябва да се изведат от тази среда, но още по-страшно е когато това се случва и в институциите. Мита за доброто ни образование и хубавите детски градини в които все още вярват някои хора, но истината е друга. Учителите не са подготвени да се справят с тези деца, не става с тоягата и тиксото, необходимо е подход и все пак някакво по-високо ниво на хората, които работят с децата. Има учители, които владеят аудиторията.

55

до Вера К. Александр

преди 8 години

Ограмотетете се като пишете ДКЦ е поликлиника, такава каквато има във всеки квартал, а ОДЗ и ЦДГ са градини.

54

К_ралица

преди 8 години

Защото е модерно...За къде, за Бога, без БХК?! Нито е вълшебно, нито е звездобройско, нито има квас, нито е веган..ако няма БХК

53

Анонимен

преди 8 години

До Ужасена 60Едва ли БХК и прокуратурата ще свършат работата на семейството. Децата със СОП трябва да получават адекватни грижи, а не натирени в детските градини, където има още 30 деца,като поне една трета от тях са без никакво възпитание. Да не говорим за тези от квартали и прилежащи на гр. Лавски села, където ученичка е ограбила учителката си. Да сезираме Българския хелзинкси комитет, че учителката не е дало доброволно парите от заплатата си на подобни ***. Защо,БХК?

52

Ужасена

преди 8 години

Не мога да повярвам какви коментари имат- хора вие деца имате ли, шамарите ли ге, как ги възпитавате. Децата имат нужда от любов и търпение, от разговори, от музика, песни, от свободно развитие. *** като тези, за които децата са лапета за по един шамар не стават учители. Това е въпрос на усещане, любов и желание. Ако майката остави контакти, ще се съберем група за жалба до прокуратурата и БХК. Болно, слабо, комплексирано общество и горките ни деца!!!

51

Анонимен

преди 8 години

Оставете тиксото настрана... , ами вижте причината, за която ги е наказвала- говорят в час по р и с у в а н е . Какво лошо има в това? Общуването може да е вдъхновяващо, както рисуването- да изразява преживявания и усещания. Даже трябва и музика да им е пуска. На това трябва да ги учи, ама тази учителка очевидно не е 'човек на изкуството'

50

Анонимен

преди 8 години

E то един шамар само няма да ги убиват я

49

Анонимен

преди 8 години

Ot vreme na vreme trqbva po nqkoi 6amar .ima lapeta deto ne se traqt.

48

Анонимен

преди 8 години

Раждате по едно дете за пред хората, а и на всичко отгоре не си ги възпитавате!Евала на госпожата, трябва си и наказания.

47

Анонимен

преди 8 години

Няма значение какви са родителите, никой не им дава право на тия жени в детските да лепят устите на децата, или да ги връзват за радиаторите - имаше и такъв случай или да ги ритат и обиждат. Хората са притеснени от такова отношение. За прокурор са тия директно.

46

Анонимен

преди 8 години

Учили са ни да не правим нищо което не искаме да бъде направено и на нас самите, да уважаваме хората (малки или големи) за да бъдем уважавани, по-умният да отстъпва.. и не мисля че това е лошо - но явно днешното възпитание ги вижда по друг начин нещата, жалко.

45

Майка

преди 8 години

До Анонимен 46Да, от правописа и съдържанието, макар и от няколко думи, личи степента на възпитание и образованост.*** човек и силен вятър не можеш да ги спреш. Затова продължавайте да пишете.Можете още много грешки и глупости да изречете, но пък на мен ще ми е забавно!

44

Анонимен

преди 8 години

Една жена, която днес е на 75 г. ми е разказвала нещо отвратително. Тя е със средно образование, но е родена на село и основното си образование е получила там. Нейната учителка в началните класове наказвала децата, като бодяла с игла вътрешната част на долната им устна. Понякога вместо устната улучвала венеца на долната челюст. Тази жена ми каза, че до днес й се случва понякога да й се присъни, че същата онази учителка посяга към нея с иглата.Чудя се, как може да има такива ***!