46

Анонимен

преди 8 години

Каква тълпа? не разбра Маграт. Ще си я организираме. Лельо, никой не организира тълпа прояви наивността си Агнес. Тя се събира от само себе си.Очите на Леля блеснаха. В нашия край живеят седемдесет и девет юнаци с фамилията Ог. Няма начин да не се съберат от само себе си.

45

Анонимен

преди 8 години

ЛТолкова се развълнувах, че всички тези хора дойдоха тук по своя воля. Събраха се от само себе си, образно казано. Слънчо, не си подритвай късмета промърмори Леля и стана. Радвам се, че се запознахме, госпожо Ог.ТериПратчет - Захапи за врата

44

Анонимен

преди 8 години

сирия - Сума ти години Асад бе човекът на САЩ и бе даван за пример за светски човек.от две години се сближи с русия, стана "диктатор", избухна "народен бунт" (потушенс "насилие"), и Асад стана "убиец". никой нищо не казва за касетъчните бомби над Косово, за убитите цивилни в Донбас,за вризевните болници в Сирия, за милионите жертви цивилни в ИРак.

43

Анонимен

преди 8 години

Кадафи поиска да се "отвърже" от долара....избухна народане бунт.Янукович поиска Украйно да не Влиза в Нато и ЕС...избухна Народен бунт.Египет управляван от проамерикански президент управляваше две десителия в мир..... Опита се да оправлява самостойно и избухна "народен бунт". мубарак разчиташе Сащ да го подкрепят, САЩ не го подрепиха.Бойко се направи 2013 на мъж - заяви че няма Акта, няма шистов газ и т.н. Дянков даде оставка, избухна "Народен бунт", От Овалния кабинет развяха досието на ББ

42

Анонимен

преди 8 години

Държавата на Кадафи беше ЦВЕТЕ в сравнение със сегашна Либия.Кадафи беше диктатор но там имаше ред, сега там са бурките, и те колят и бесят десет пъти повече от Кадафи. кадафи изби няколок хилязи, ИД избиха милиони с помота на С- А- Щ

41

Анонимен

преди 8 години

Върнаха Либия в племенния строй. Как не ги е срам да пишат глупости, само си представям и в промитата Америка какви ги пишат.

40

койчо

преди 8 години

Кадафи беше свален от "народен бунт" изцяло провокиран и организиран от великата демокрация, постоянен износител на граждански конфликти и войни по целия свят! Скоро може да дойде и нашия ред!

39

Анонимен

преди 8 години

Страхът от репресии, как пък не. Сега там има по-големи репресии, отколкото при Кадафи.

38

абе под....!

преди 8 години

Вие давате ли си сметка какви глупости и лъже пишете!!!!!!!

37

Карам с 200

преди 8 години

Ако съдим по снимката в Либия все още има действащи танкове. Какво може да кажем ние по въпроса?

36

стига лъжи

преди 8 години

Дали писачът на статията и неговите поръчители ще си направят труда да прочетат коментарите?И ако- да, то как ще си обяснят преобладаващото несъгласие? Или те са си получили парите, това е важното.

35

Анонимен

преди 8 години

Той и българския народ живееше "добре". Поне според по-равните другари беше така. Останалата част от народа (98%) ненавиждаше гнусната комунистическа помия. Та и в Либия така - онези "по-равните" със сигурност са били много добре. Останалите 97-98%... знаем си ги.

34

видял

преди 8 години

Истината е,че в Либия народът живееше много по-добре от редица европейски държави.Това съм го видял с очите си!Вярно е,че живееха със свои разбирания и традиции,но нали затова е суверенна държава--да почита миналото си...САЩ просто създадоха хаус и разруха там.Сладките приказки за"свобода и демокрация"са само параван за имперските амбиции на САЩ.Народът на Либия вече го разбра-глад..разруха...кръв и убийства..Та сега ли живеят добре...или при Кадафи.....

33

Анонимен

преди 8 години

Абе Шопе ти си бил голямо,тъпо амерканско куче.То биба, бива да си толкова *** и заблуден,ама чак до толкова...

32

Анонимен

преди 8 години

Съдбата на всички диктоторчета е подобна. Наред е ***

31

Такааа

преди 8 години

Тази политика на фалшива демокрация е като холивудска усмивка.А в България няма политици още от времето на Стамболийски.

30

Анонимен

преди 8 години

наследстовто на Кадафи е зелената книга и осъщестената нова функционираща държавна организация много по демократичка от рекламираната ни без прекъсване ......

29

Дядо Петър

преди 8 години

А наследството на Тато тегне над нещастната ни Родина.Вече повече от 25 години.Без всякакъв шанс за оправяне.Щом новите си фюрери сами си ги избираме.

28

Анонимен

преди 8 години

Тая простотия може да мине само сред промитите мозъци от Шарлито. Благодарение на тяхната "демокрация" сме на път да изгубим държавата си.

27

толерантен

преди 8 години

Бе, кажи му Найеби и повече не го обиждай - "народен бунт" с натовски самолети и кораби, и частни американски армии на терен. В полза на ИД.Не вървите с манипулацията тук. Опитайте пак. Ама измислете нещо по-умно. Ако можете, де.