9

Анонимен

преди 8 години

Тоя верно си е некакъв луд и определено не е охранител. Загледайте се че не е в униформа, а и има и друг клип на който се вижда че редовно си използва този транспорт! Което не оправдава по никакъв начин тия в буса!

8

Анонимен

преди 8 години

Този не е охранител!

7

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега и тия като таксиметровата компания да вземат да накажат своя служител, че и другите двама вътре в автомобила, защото така се нарушава освен ЗДвП и техните им вътрешни разпоредби за начина на превозване на нашите пари. Могат също така като таксиметровата фирма да изпратят и едно обяснително писъмце. Дано го направят. Не съм зложелател, изказвам мнение, че правилата трябва да се спазват. Желая на всички приятен и усмихнат завършек на деня!

6

Владислав

преди 8 години

До ОчевАдецБях сложил и линк към видео, което показва, че човекът се вози отзад и колата не е спряла, но явно администраторите са го премахнали. Просто отвори сайта на булфото и виж сам.

5

ОчевАдец

преди 8 години

Прав си, със снимка от Булфото и двама свидетели в съда можеш да докажеш, че има живот на Слънцето.

4

Владислав

преди 8 години

До ОчевАдецСнимката е на Булфото, а какво означава, че си е негова работа. Има правила за движение, Випове и мипове не са по-различни от другите, освен че се мислят за голямата работа, когато имат един автомат под ръка

3

ОчевАдец

преди 8 години

Фирмата е VIP Security, а от "днес" май някой прави реклама или антиреклама ми се струва...Служителят най-веоятно е махал нещо от тавана на автомобила, а и каквото и да е правил си е негова работа.Не на "днес"...

2

Анонимен

преди 8 години

Тренира от рано за новото си поприще - да се вози отзаде на големия оранжев камион.

1

Врот

преди 8 години

държи вратата че не се затваря