76

ааа

преди 8 години

Ари Боко, време е да си одиш. Омръзнал си както ти, така и деградиралата ти партийка ГЕРБ - Граждани за Етиопско Развитие на България.

75

боц

преди 8 години

Бай ти *** Борисов и лелка Кунева са толкова плиткоумни (или се правят на такива), че не могат да разберат, че не ни приемат в Шенген не заради граниниците, а защото цялата ни държава е инкубатор на престъпници.Цялата държавна машина, от Президентство, Министерства, Съдебна система, Кметства, всичко е пропито от корупция и работи за защита на престъпниците.Генерира престъпници!Е, как да пуснеш държавно-защитени престъпници да минават свободно границите???!!!

74

боц

преди 8 години

Боже пази България!Боже отърви ни от Боооооо9о.......сов!!!

73

боц

преди 8 години

Боже, Боже!Само като чух и видях този наш Министър-Председател как потупва по рамото Г-н Туск и как се изказва (Аз казах на Доналд), веднага си представих нашия НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ БАЙ ТИ ***.Ама едно към едно са с Бай ти Борисов!

72

Анонимен

преди 8 години

Бойко, България е нелигитимен, НЕЗАКОНЕН член на ЕС, както и на Нато, защото бяхме приети без референдум, което нарушава конституцията на страната ни и Лисабонския договор за присъединяване, ФАКТ. Никой не е питал народа, суверена за тези членстваи това автоматично ги прави незаконни и по българското и по европейското право. Така, че всички изпълнения на европейски директиви, договори и съглашения с ЕС, са НЕЗАКОННИ и са ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. Много скоро цялата проевроатлантическа мафия в Белене.

71

Анонимен

преди 8 години

Хм... Тази *** курназ иначе...

70

Анонимен

преди 8 години

Премиерът ще рече това което му заповядат господарите, затова все едно нищо не е рекъл !

69

а

преди 8 години

добре координирана акция с Румънещито. Но сега зимата няма бежанци (по очевидни причини), пролетта наново.

68

демократ

преди 8 години

500 000 руски бежанци бягащи от режима Путин живеят в България и не плащат данъци. С тях кво правим-утре може да анексират част от България..

67

Анонимен

преди 8 години

Каквото казва тиквата, винаги е обратното.. Очаквайте скоро няколко центъра.

66

Гербераст

преди 8 години

Пак парашутиски изкавания!!! Боко с кучетатат в София от 10 години се "бори" , а Цариградско стана море!

65

Нещастен ибрикчия

преди 8 години

Германският канцлер Ангела Меркел може да се изправи пред директен бунт от своите коалиционни партньори. Партията Християнски социален съюз (ХСС), която е баварският еквивалент на Християндемократическия съюз на Меркел, заплаши да изправи правителството пред Конституционния съд заради политиката спрямо бежанците, каза баварският премиер и лидер на ХСС Хорст Зеехофер.

64

Членска карта №7

преди 8 години

Предизборни котешки каваци!

63

Лозунги

преди 8 години

Това ако е скачане срещу Европа, то Виктор Орбан направо води война.

62

Ф.С.В

преди 8 години

Всичко е едно голямо - БЛАБЛА блабла - въобще идеята на тези двамата е съвсем друга-- времето ще покаже - и то много скоро ,,,,,

61

непукист

преди 8 години

Винету се прави на мъж никакви центрове по-вече , а след някой друг ден любимия му Юнкер на който приведе една солидна сума за някакъв си фонд ще му размаха пръст и нашия ще подвие опашка и пак ще обяснява ,че са го разбрали не правилно.

60

:))

преди 8 години

До 80 АнонименИзбягаха от комунистическата смрад!------------От себе си никъде неможете да Избягате, драги! там е проблемът на България и в частност по-голяма част от българите според мен! Бягате, а не се отстоявате! пп. Борисов бяга от наказание /заслужено/ във властта! Имунитет, държавна охрана, ....

59

Анонимен

преди 8 години

Ще си ги води в Банкя и ще получава милиони , както винаги

58

Анонимен

преди 8 години

Току що чух по новините български 'футболист' на път за Хърватска да казва докато има шанс ще се бориме,мисля ,че има някаква грешка защото хърватите няма да излязат с борци а ще бъдат с футболисти,вероятно им се иска на някой да се борят намазани с олио по една пехливанска схватка да спретнат ама уви

57

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 64Избягаха от комунистическата смрад!