11

Анонимен

преди 8 години

и кво сега - тия вчера в тунела сигурно са си правили гонки? Е пък вземете им свалете табелите... ***

10

Стига

преди 8 години

Тролчета, престанете да споменавате тази и онази партия, опорни точки. Тук става въпрос за човешки живот... Истината е, че всички ние загърбихме човечноста и се превърнахме в егоисти и единаци. Мислим се за велики и най-важни. Караме скъпи коли и сме повече от останалите. Да, ама не! Пробвайге, проявете толерантност дори и другия шофьор да е арогантен. Покажете, че сте по-добри, а не по-големи ***.

9

Правилно №14...

преди 8 години

Така е , когато те управляват ОТРОЧЕТАТА на примитивите от БКП и ДС!Така е в "пост-соц-***" ....!Мисли като идеш да гласуваш пак....!

8

Анонимен

преди 8 години

Причините са във все по-ниската култура на българина. В това влизат скапаното образование, разпада на семейството, липсата на надежда, че в България има обективност за оценка на възможностите, тоталното обеднявате и безпереспективност, продаването на книжки, корупцията която е прояла зялото ни общество и ненаказуемостта на управляващите.

7

Анонимен

преди 8 години

Докато се смята, че настоящи и бивши катаджии са експерти по безопасността на движението, все така зле ще бъде. Заради такива като Кесяков и Стратиев никога няма да се оправим. Основната причина за многото нарушения и катастрофи е, че КАТ не работи.

6

Lamba s gaz

преди 8 години

Naglite narushiteli s snimki i adres v mediite - za reklama na Bg.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5 Как не те срам да говориш така?! Деца сигурно нямаш, нито приятели , нито роднини, защото те сигурно са от същото племе. Не мога да си обясня как има хора с такава злоба към собсвения си род. И бъди спокоен няма да се затрием, а ти ако искаш се затривай. Твоя воля.

4

Анонимен

преди 8 години

Добра статистика. Така както вървят нещата точно след 20 години това племе ще се затрие. И без това от него и *** нестава. Вкарвайте бежанците да заместят калпавото племе.

3

1

преди 8 години

Радвам се, че полицията води статистика, но тук трабва адекватно противодействие на безумната война по пътищата.

2

Анонимен

преди 8 години

Па те са талибани от малки.Дали ще сложи бомби на децата си и ще гръмне жената или ще ги убие в някакво безумно ПТП...Каква е разликата?

1

Анонимен

преди 8 години

Да ви имам заглавието на статията. Нали най-често хората си карат семействата в тези коли, кой да загива???