20

Анонимен

преди 8 години

Дрифтаджиите пак са понесли щети миналата нощ.И БМВ-то на България и оня с "няколкото отнесени коли" будете сигурни че са от тях.Само че *** сайтче как да се сети за какво иде реч.

19

бмв

преди 8 години

Нека нормалните хора с БМВ да не се засягат/30%/. Не е виновна марката, просто модата е такава. Едно време караха голфове, после решиха, че трябва да дрифтят и сега карат бмв-та. Лошото е, че избивайки комплексите си, могат да бъдат опасни за околните и за себе си. Както се казва *** човек и силен вятър - не можеш да ги спреш!

18

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ като е X-drive какво ? Безсмъртен ли си вече ? :)

17

Келеш с БМВ

преди 8 години

Всеки който има опит зад волана знае че такава катастрофа няма как да стане ако караш с 70 колкото е ограничението. На такива да им се взимат книжките за поне 2 години че да им дойде акъла в главата. Преди година едно синче на прокурор уби мъж и жена на тротоара на бул.България но както винаги се случва остана безнаказан и всичко се забрави бързо бързо. ДО КОГА ?

16

Да

преди 8 години

Пааак тъпите комплексарчета с БМВ-нца :)

15

Анонимен

преди 8 години

И часа сутринта или от дискотека или от запой :DДобре, че е било по това време та няма жертви!

14

Анонимен

преди 8 години

До dominiciжалко, че виждаш БМВ и Форд... няма какво да коментирам... не си ме разбрал, затова и няма да правя опити да ти обяснявам... мисля че говорим за едно и също. ако ти е по-лесно, Форд РС мисля - мощна ли е - да... виждал съм да правят пълни идиотии с такъв, както и Голф, Пежо, ЛАДА.. явно и на теб акъла ти е колкото на тоя дето е отнесъл стълба... добре че нямаш мощна кола значи, щото следващия стълб е твой. айде със здраве

13

доц. д-р боко боков

преди 8 години

... скоростта...... един, дето кара ...извинетеприятен ден

12

Анонимен

преди 8 години

Мойто е XDrive и не ми пука :)...пък и го карам само кат събера пари за нафтъ :)

11

доц. д-р боко боков

преди 8 години

до всички чудещи се. несъобразена е споростта, която се отличава от тази, кореспондираща на пътната обстановка и условия и се явява предпоставка за създаване на риск. поздрави от един дето кара адам опел АГ, част от дженерал мотърс. и шофирайте съобразено

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10 - пич колата си е за всякакво време, това че у нас ги карат хора, дето не могат да си позволят подръжка и консумативи за тези коли не е виновна колата... карай разумно, обуй я с хубави гуми, подържай я в добро състояние, пък да видим... говоря от опит. наливам пари за подръжка, но карам спокойно и досега безаварийно при всякакви условия...

9

Справедлив

преди 8 години

Ако е имал дисклеймър на прозореца "Нощният дрифт не е престъпление", не би следвало да е виновен шофьора, а стълба. Общината да му покрие щетите на момчето.

8

dominici

преди 8 години

До дискриминацияСори пич, но всички шофьори на БМВ сте един дол дренки. От този дол, който не знае как да се държи на пътя. Мощната кола не те прави по-равен от мен, който кара форд.

7

Смях

преди 8 години

На тоя с BMW-то в 4 сутринта не дъжда, а друг му е бил проблема... Този дето е помлял колите също. Разбирам да е 1-2, ама 4...

6

Анонимен

преди 8 години

Горкия стълб.

5

Анонимен

преди 8 години

Полицията вместо да призовава да започне да глобява. Тъпите фуражки могат да седят и да правят задръствания в софия с тва ръчно управление ама не могат и нямат ресурс да ходят да глобяват на невралгичните места. Скапани безделници. Тва цялото министерство е за уволнение и ново назначения. Нито разкриват кражбите, нито глобяват джигитите, нито пък ни пазят от мутри и подобни.

4

дискриминация

преди 8 години

значи, БМВ ОТНЕСЕ СТЪЛБ, а КОЛА помела нчколко други коли... не примерно, мерцедес, бентли, пежо, фиат, триколка, помела няколко други, коли.... или има някаква дискриминация на марките т.е. само БМВ може да помете стълб или само чочвек с БМВ може да помете стълб? или пък според днес.бг БМВ не е кола??? какво е - совалка, ракета, танк???не марката и модела или задното предаване са проблемни, а горното предаване в кратуната на задволанното устройство.и да карам БМВ, но с кеф, не с комплекси.

3

Анонимен

преди 8 години

Дай определение за несъобразена скорост, после пиши!Ако успееш да дадеш читаво определение, ще си за нобелова награда.

2

А. по трансплантации

преди 8 години

Агенция по трансплантации приветства всеки, който кара БМВ и се чувства ВЕЛИК! Така вие спасявате стойностните човешки животи!

1

Анонимен

преди 8 години

БМВ ....хубава кола за разумни хора. Перковците които искат да се покажат като велики и силни мъже си мислят, че като натискат *** на БМВ и могат да изпреварват както им се иска, това ги прави значими. Ако само те си плащат с живота си, добре но страдат и невинни.