40

Дядо Щети

преди 8 години

До АнонименЩета се пише, майна, оттам и "ощетен". Иначе - от гадния живот хората вече не могат да ти хванат хумора. Жив и здрав! А BMW си е добра колица и наистина не трябва да обиждаме всички собственици заради общо-взето малкия процент *** с BMW. Да внимават повече и дрифтърът и шифтърът друг път.

39

Анонимен

преди 8 години

.НОУ ВЪРВЕШЕ БАВАРЕЦА БРАТО!ЯКО ПУШЕШЕ ГУМИ..

38

истината

преди 8 години

всеки един коментар доказва защо сме на това дередже - едните се засягат, че ги наричат хулигани задето карат БМВ, другите отричат БМВ, защото не могат да си го позволят и се започват зазимявания, запролетявания и всякакви комплексарски реплики, трети като онзи дето се е разлепил на стълба оправдават "хулиганските" коментари... и една две "бели лястовици", дето осъзнават истината, че не колата е виновна, а манталитета на гореописаните типове балкански субекти... АМИН

37

Анонимен

преди 8 години

Характерно за Балканите, 5 лева нямаш но БМВ си купуваш. Колко гори всеки знае, а резервните части? Но....Балкански синдром.

36

Анонимен

преди 8 години

В зората на "демокрацията" ни водиха на посещение в единствения тогава лицензиран сервиз на БМВ. На всеки стенд имаше по едно за изпъване или друга дейност. На паркинга име толкова зле потрошени, че ги държаха с покривала отгоре, за да не се уплаши някой. Та родния Бай *** тъкмо беше скочил от трабанта на БМВ-то. Резултата - в първия стълб я челно, я странично. Като гледам и до днес в БГ само *** си купуват толкова бързи и мощни коли, които определено не са за родните пътища.

35

Анонимен

преди 8 години

Дай на булгаристанският калпак бракувано беимве за без пари и му гледай сеира.

34

Rumen

преди 8 години

Ало есен е, зазимявайте БМВ-тата със задно и хващайте автобуса. Напролет отново.

33

35540

преди 8 години

ето поредното доказателство българина колко тъпо същество е с тия два коментара, хора карайте разумно и няма да има проблеми, ама като сте *** и колело да карате все тая, БМВ то си е БМВ , тъпия българин само не знам какво е ? :)))))))))))) Хора карайте внимателно и разумно !

32

Анонимен

преди 8 години

дрииифт

31

Анонимен

преди 8 години

До 98239Щото е твърде мощно и е със задно - върти се на дъжда а на снега е закотвено. БМВ - Бърка Масло и Вода. Те затова е виновно.

30

Pepe

преди 8 години

До 98239Тъпият Българин, умнико, шофрайки всеки ден, вижда ФАКТИЧЕСКАТА ситуация че 80% от катастрофиралите коли са именно от тази марка (въпреки че никой не е застрахован). Нищо против марката, даже са си много хубваи коли. Но в България явно се шофират предимно от глафони.

29

98239

преди 8 години

Защо на тъпия българин все БМВ то е виновно ???

28

рара

преди 8 години

В 4:00 сигурно е бързал да не закъснее за работа.Абе хора,като се веселите хванете си такси.Вярва ли някой, че до това време е пил една бира и осем коли.Аз невярвам.

27

Анонимен

преди 8 години

Пак някой гоуфаджия с БМВ.

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Не съм безСмъртен а съм ощитен, с тоя XDrive НЕ МОА ДА ДРИФТЯ. :)мисля да я продам и да взема една М5, че още има доста стълбове и дръвета за бутане:)

25

Мариан

преди 8 години

Така е то... като карат с 20. Но пътят много се хлъзга.

24

Анонимен

преди 8 години

До Oт Nissanама ти прочете ли Гоуф отнесе стълб??? за това говорим, пич! иначе за хулиганите - глоба и конфискация, ама не 200-300 кинта... за справка, който му е интересно да прочете в Скандинавието как се определя размера и емблематичния случай с един от шефовете на голяма компания /нокиа ли, икеа ли.../ и неговия астън мартин.... стотици хилки в евра, айде да му тежи пак крачето...

23

Анонимен

преди 8 години

Хубаво сте подчертали, че колата помела стълб е БМВ, ама не сте си направили труда да споменете каква марка е била другата кола, а? Така умишлено насаждате мнението, че шофьорите на БМВ са най-големите хулигани ...

22

ьяаонвьяаонр

преди 8 години

До dominiciЕми и аз карам БМВ комби, ползвам го за работа. Не съм им фен на немските коли, но ми трябваше спешно кола, обиколих автокъщите в региона тогава и тази беше единствената читава на нормални пари. Сега всеки ме бъзика, че съм с БМВ, но кола като кола. Нито е по-лоша нито по-добра от другите марки. Това че зимата не вървяла, са бабини дивитини. С нови Goodyear-ки не съм закъсвал никъде. Частите са малко по-скъпи и трудно се сменят, но пък и не се чупи толкова често с качествени части.

21

Oт Nissan

преди 8 години

BMW...ако не е бмв, ще е Гоуф. (вчера един гоуф беше отнесъл стълб пред 6-то на Борис III )100% за конфискация на коли и 4-цифрени глоби!!