67

Боби

преди 8 години

До АнонименСтарите радари преди АФАР(Активна Фазирана антенна решетка) имат 2 режима:1. обзор - регистрира наличие на самолет, но продължава да сканира пространството за нови. 2. Прицел - Радара постоянно следи една (или няколко за по-модерните) цел и я облъчва за да може ракета въздух въздух да се насочи по отразения сигнал.

66

Анонимен

преди 8 години

каква е разликата да те следи радар и да те прихване?

65

bg

преди 8 години

Това е явен сигнал,че ако Турците се плашат ,то няма защо,/то / е видно ,че Руските истребители ще ги опукат за секунди ако искат.Затова е добре да спрат да се оплакват като кадъни от харем

64

Анонимен

преди 8 години

Нормално самолети движещи се в граничните зони да се следят с радари. Сирия не е разграденият двор който направиха краварите. Така че освен съюзниците на Сирия, никой друг няма да бъде добре посрещнат при нарушаване на границите и.

63

:-)

преди 8 години

Турците имат късмет, че само са ги ''осветили'' с радарите на сирийската ПВО, а не са ги ''светнали''. Да не забравят как сваляха сирийски самолети и хеликоптери, и то на СИРИЙСКА ТЕРИТОРИЯ!!! Катапултиралият сирийски пилот главорезите от ИД го изгориха жив пред тв камери. Кюрдите, биещи се с ИД бяха бомбардирани от турските самолети.Естествено, че ще бъдат прихванати от ПВО!

62

янев

преди 8 години

РАДАРИТЕ ЗА ТОВА СА РАДАРИ ДА СЛЕДЯТ НО ДА СА ГОНИЛИ ТУРСКИТЕ САМОЛЕТИ НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ САМОЛЕТИТЕ ГИ ГОНЯТ РУСКИТЕ РАКЕТИ И КАТО ГИ СТИГНАТ ПОСЛЕ НИЩО НЕ ОСТАВА

61

непукист

преди 8 години

Има ли нормална държава която да не следи по границите си движението на чужди бойни самолети? Смешния плач в случая е ,че не могат по-вече да си разиграват коня и да бомбандират кюрдите под предлог ,че се борят с тероризма.

60

Анонимен

преди 8 години

Ние ще ударим повече болници с бомби и ще избием повече цивилни, отколкото руснаците, похвали се Обамата

59

Анонимен

преди 8 години

Световните медии служещи на каузата на избранника на сатаната антихриста разпространяват 24/7 безсрамни лъжи относно борбата на Русия против канибалите и главорезите,КОИТО САМО ТЯ СПИРА ДА НЕ НАХЛУЯТ СЛЕД ИРАН СПОРЕД ПЛАНА В РУСИЯ И ЕВРОПА ЗА ДА Е ПЪЛЕН ХАОСА И ТЕРОРА.Последната лъжа която чух беше,че"пробвали реакцията на Турция"

58

шоп

преди 8 години

Ама как ви врътнаха в друга тема, различна от осраните отвътре турски самолети!

57

456

преди 8 години

До TRAKIECГрозен си бе траки ,а китайците са готини ,ама ти не!Краят на Монголската империя идва през 1368 година, когато китайците отстраняват династията Юан.

56

Анонимен

преди 8 години

Няма да се притеснявате, ....докато РВСН не започне да празтува рождения ден))

55

456

преди 8 години

До TRAKIECПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ СА КАФЯВИ И ГРОЗНИ С АРАБСКИ МУТРИЯ дай фото ,колко си красив!!

54

шефа на света

преди 8 години

Ние ще ударим повече болници с бомби и ще избием повече цивилни, отколкото руснаците, похвали се Обамата.

53

456

преди 8 години

До TRAKIECТраки на планетата има четири раси ,а познай коя е четвъртата!

52

456

преди 8 години

Траки стига глупости ,че вече за смях стана!пък и виж колко века са по стари хуните от монголите поне!Монголската империя (на монголски: Монголын Эзэнт Гүрэн Монголын Эзэнт Гүрэн), съществувала от 1206 до 1368 г.,През 5 век влиянието на хуните се простира от степите на Средна Азия до Германия и от Дунав до Балтийско мореХуните са група азиатски номадски племена, появили се в Европа през 4 век. В средата на 5 век, под водачеството

51

456

преди 8 години

До TRAKIECТраки четеш историята като дявола евангелието,Рим не е паднал от вътрешни борби а от некадърни управници,препратка днешните хрантутници в Брюксел!А българите са бели и красиви а не ситни,жълти и кривокраки, сети се защо!

50

456

преди 8 години

Траки прабългарите са хуни,а не бъркай щатовете!

49

Анонимен

преди 8 години

Искам да попитам Меркел и Оланд, какво Еврпоейско семейств сме, като нашите пенсионери живеят с 75-100 евро пенсия, а техните с 1500, защо напите работници в немските вериги вземат по 250 евро, а в техните 2500, тоа ли е обединена европа, това ли е семейството, след 8 гдини в ЕУ, какво става тука? Защо първо Еропа не си оправи вътрените проблеми и неравенство, а след това да дава стотици евра помщи и да осигурява къщи и престой на бежанци, които нямат нищо общо с голямто Европейско семейство.

48

Анонимен

преди 8 години

а бе, тракиец, цар Ивайло пребива на няколко пъти монголите, бе? Какви ги приказваш, че никой не ги е бил в бой?