75

Дж

преди 8 години

До 114, или като дойде на власт прави това което му се каже

74

Край

преди 8 години

И Обама е съгласен - готов е да се извини на Либийците, Иракчаните и Сирииците, че им е разсипал държавите. Ще се извини как няма, нали на докторите в Афганистан много им се извини.

73

Анонимен

преди 8 години

ЕДИН ОТ ТЯХ ПОНЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ...

72

Анонимен

преди 8 години

И с Асад...Но стабилни, демократични и светски рържави на империята не ѝ трябват. Трябват диктатори като семейство Сауд...

71

Анонимен

преди 8 години

Ако този човек остане жив ще вкара в правилната посока САЩ. Но ми се струва, че ще получи куршум в главата. Дано да не изляза прав но историята на тази държава го е показала. Такива като него които не са в определена клика и не могат да бъдат управлявани задколисно ги убиват.

70

Анонимен

преди 8 години

Какво толкова му се радвате, казва неща които всички знаят......... Той и Обама си го знае това, те на САЩ мир не им трябва........

69

Анонимен

преди 8 години

Доналд Тръмп е голям шоумен ,толкова голям ,че превръща политиката в цирк много по-голям отколкото е в действителност.Понякога примитивните коментари изглеждат много убедителни и аха да им повярваш ,ако сам не потърсиш отговора.

68

vesko02

преди 8 години

И Сталин да беше жив ,сега децата на половин България щяха да носят неговото име.

67

Анонимен

преди 8 години

Щом нашите ***, го харесват,това е знак, че нестава.Хайде бегай на плаж, вАтлантик сити!

66

Анонимен

преди 8 години

Тръмп и да не стане президент - доста им подля вода на сегашните управляващи кашавари!Надали ще му простят!

65

Анонимен

преди 8 години

Иран щеше да е по-добро място със Шаха, но уви. Просто пътя в тези държави е пътят Ал-Сиси/Мубарак. Дано са си взели поука и го последват. Един съветски *** се заменя с про западен военен с желание да либерализира страната постепенно. На тия няма как да им се даде свобода и да не стане като в изброените държави. Трябва по малко да се цивилизоват с образование и така след 1-2 поколения да има резултат. Вижте разликата в Египет от преди Мубарак и сега? 30 години, но е свършил нещо

64

Анонимен

преди 8 години

Ама, Тръмчо трябваше детето ти да беше в самолета от Локърби,да те пита тогава ,така ли ще говориш?Абе нямате ли нормални съветници, та повечето изкукахте.Един ден нормално,на другия глупост!

63

ишщ

преди 8 години

Прекалено много истини казва този американец , които са неудобни за върхушката и няма как този човек да стане президент. За Америка е важно да има лидери, които се борят за световно господство , а не такива като Тръмп. Кухата америкаанска държава с нейната куха валута изисква президенти тип Агресори. За тази цел чрез манипулации вероятно ще сложат г-жа Хилъри Клинтън.Да сте чули идеите на Тръмп да се показват по "националните " медии? В тези "медии" и директори и журналисти се одобряват от САЩ.

62

Сноудън

преди 8 години

Дано Тръмп не стане президент. Акулите няма да го търпят. Чака го съдбата на Джон Кенеди.

61

iskren

преди 8 години

До някойсамо дето тоя кукундел е прав; и Садам, и Кадафи държаха здраво и нямаше проблеми, докато не се намесиха големите "демократи" от САЩ и не всяха хаос навсякъде; замисли се защо САЩ не внесат малко дмеокрация в Саудитска Арабия???

60

Анонимен

преди 8 години

Един умен американец!!!!! Абсолютно сигурно е, че този няма да стане президент!

59

ksarax

преди 8 години

Аааа, добро утро

58

Ф.С.В

преди 8 години

Абслютно - абсолютно - е ПРАВ - г Тръмп ...- дано стане Президент и озапти *** алчни сенатори - -- но едва ли- алчноста е еднаква при богатите - няма значение колко милиарда имаш -- искаш ОЩЕ и ОЩЕ ,,( и Тръмп е такъв)

57

Анонимен

преди 8 години

Тръмп го е разбрал това но другите американски политици,като Буш Клинтън Обама и кръговете около тях не искат да го разберат!

56

партиен член

преди 8 години

Я.? Тоя какви ги говори ? Къде остави налагането на " демокрация" ?Едва ли ако спечели ще повтори казаното но, поне казва истината.От две злини по добре , малкото зло.Кога ли наш " политик " ще се осмели да каже това ?