18

Анонимен

преди 8 години

На тоя му правя евалла как усеща правилната посока на вятъра.Винаги е усещал силните на деня и ... Като петлето на покрива е.

17

Анонимен

преди 8 години

НА ТОЗИ ПРОДАЖНИК ГРИМИРАН С ПЕРХИДРОЛ ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО И ДА СЕ ИЗРИТА ОТ СТРАНАТА НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ МОСКВЕ ДА СИ ГО ВЗИМАТ АКО ГО ИСКАТ НО И ТЕ НЕ ОБИЧАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ

16

Анонимен

преди 8 години

на времето гласувах за царя и не видях нищо хубаво , след това гласувах за Борисов и да ви кажа бях много голям оптимист за него, особена от изявите му като кмет и една случка с жена която беше глобена с 2 000лв за това че беше засадила цветя пред магазина си, тогава Борисов се появи и отмени глобата / и си казах ,ето това ще е политика които ще оправи държавата , а сега съм още по разочарован , / за това сега реших да дам гласа си за Сидеров,дано ако спечели и тои да не ме разочарова

15

Чиновник

преди 8 години

До NemecaДоста ти е ограничено мисленето, щом свързваш спирането на Южен поток само с това, кой формално е бил премиер по това време. Добре е да си спомниш кои американски сенатори пристигнаха лично в България и след два часа България "се отказа" от Южен поток.

14

681

преди 8 години

Лошо говори за теб да подпираш властта бокова, а пред народо да се правиш на голям патриот.Просто няма да му повярва вече никой!

13

Nemeca

преди 8 години

Аз съм за Южен поток, но не беше ли точно Орешарски, който спря неговото изпълнение? А не беше ли Атака зад гърба на БСП тогава? Та мисълта ми е, че в България няма проруски партии. Има само сметки в офшорни зони, и изпълняване на желания на този, който плати повече.

12

кщщщ

преди 8 години

До Анонимен 14За лудницата са Б.Б. , Мистър"Бийн", Цв.Цв,и цялата дясна смрат, която продаде националните богатства за жълти стотинки и сега няма пари за пенсии и заплати.За лудницата са и тези , които ги подкрепят гласувайки за тях.Колкото до Волен Сидеров той е политик 1 в България, защото единствен му пука за това как живее народа. Един ден всички национални предатели ще отидат на политическото бунище и това ще стане съвсем скоро.

11

ВОИН АТАКИСТ

преди 8 години

Другарят Сидеров е показал на евразийските си таварищи портфолио със статиите, които е писал навремето, когато е бил главен редактор на в. "Демокрация". Това е времето преди да стане ариец, а впоследствие и православен руски славянин. Та таварищите много са се впечатлили от творчеството на другаря Сидеров, особено от статията "Да освободим Альоша от наряд", в която се споменава как "американските момчета" трябвало да дойдат в България, за да защитят демокрацията.

10

nemam nervi

преди 8 години

Тоя направо ме е гнус да го гледам дори и на снимка

9

Хи, хи, хи...

преди 8 години

Този самият е ***, а нагрубява другите.

8

Анонимен

преди 8 години

Поканил го, ще го черпи една ракия, кво толкова!Ще му донесе водка, квас, може и малко деньги...

7

Анонимен

преди 8 години

до кога това недоумение ще ни излага по света и у нас? тоя е за лудницата, не за парламента. макар, че в народното събрание май има повече луди... атака вън от народно събрание! като янето в забвение!

6

Анонимен

преди 8 години

Този има по-малко акъл от невръсния си син !

5

Ост

преди 8 години

До #4,То щото рашката не е ***, при това най-големия на света с най-много алкаши и дашни мамаши. Волен през месец е вече в масква на инструктажи и да целува ръка на лилипутин.

4

Анонимен

преди 8 години

Тоя що не го депортират в любимата му Азия?

3

Анонимен

преди 8 години

Пациента поканил Наришкин на гости при Цачева !!!

2

Анонимен

преди 8 години

Само Асад и Сидероф канят КГБ ченгета !

1

Анонимен

преди 8 години

Щом като 80 на сто от българите са "против санкциите и са за добри отношения" между България и Русия, "за продължаване на проекта "Южен поток", но "политиката на правителството е съвсем друга", значи управляващите работят срещу интересите и желанията на народа. Народът защо ги търпи тогава? Или чака някой друг, някой отвън да му свърши работата? Няма кой да те освобождава заради красивите ти очи, Народе!