23

SS

преди 8 години

АЛО ЖУРНАЛЯТА кой е бягал от час по биология в училище, домата е плод а не зеленчук, все едно да кажете че банана е зеленчук, вземете почетете малко бе, пише го в книгите. Излагатиса......раззззбирашлиии

22

1

преди 8 години

този човек е пълна илюстрация на държавата в която живеем,не случайно ,беше наречена ***,от чешки журналист.

21

Анонимен

преди 8 години

Кучето си лае кервана си върви.

20

Анонимен

преди 8 години

Разбрахме,че българите не искат да живеят с турците,защо ги държите .Не ли е насилие,под натиск.Не се примиряват,нито с лъжата,нито пък с истината.Накратко казано хем те сърби хемте боли.Искат свобода,без турци без чамия.Явно така разбират свободата.В политиката винаги ,плащаш за политиката.

19

Анонимен

преди 8 години

Еми едно интервю вземете от човека,да разцерев че мегем вестник.

18

РЕАЛИСТ

преди 8 години

ЗАЩО НЕ ГО ПРИБЕРАТ В ЛЕЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е. ДО КОГА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С НЕГОВИТЕ ДОМАТИ. ЗАЩО ПОЛИЦАИТЕ ЩЕ СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО С НЕГО, ВМЕСТО ДА ВЪРШАТ ПО-ПОЛЕЗНИ ЗА ДЪРЖАВАТА НЕЩА?

17

Браво

преди 8 години

Супер идея. дано поне тя да има повече последователи. Поклон, Господин Колев

16

Цветанка

преди 8 години

Не хвърляй домати - хвърляй ръчни гранати!....

15

Анонимен

преди 8 години

Жалко, че е сам. Българите са овце и сто процента си заслужават съдбата.А именно - да ги управляват крадци и малограмотници и да са най-бедните не само в ЕС, но и в цяла Европа.

14

Анонимен

преди 8 години

Босиа беше бос с доматите той доведе джон кери мма боеца от нюкасъл ли кембрич не видехте ли кво напраи с мотокара джон кери

13

Анонимен

преди 8 години

Ей колко любители на брадясалия луд! Ами като не Ви харесват тези депутати ,изберете други,ама и те няма да Ви угодят. Откакто е демокрация са минали над 3000 чов. Как пък един не Ви угоди?

12

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

С домати срещу тежката крупна организирана престъпност ! Дон Кихоте български, ти си истинско вдъхновение !

11

БАБА КУНА

преди 8 години

БРАВО НА БОСИЯ! АКО ВСИЧКИ ГО ПОСЛЕДВАМЕ МОЖЕ И ДА ПРОМЕНИМ НЕЩО В ПОЛОЖИТЕЛНА ПОСОКА.

10

Анонимен

преди 8 години

Българи вземайте пример, стига сте били дупедавци.

9

детската градина

преди 8 години

Кольо Лудия пак си играе на демокрация!

8

ined

преди 8 години

Босия да изкара един курс по целене с домат, не може така да се прахосва матриала пък да няма уцелени депутати. В тялото 1т, хедшот 5т.

7

Анонимен

преди 8 години

Че то има ли разлика от правителството на Орешарски и Бойко все мафията и олигархията управлява България .....пък и сега има тандем Борисов Пеевски....та затова бе отсвирен Цв Василев

6

Соц

преди 8 години

Ходи да сваля ГЕРБ и после пак за тях гласува....

5

Анонимен

преди 8 години

Тези наглеци вместо да слуги на народа който би трябвало да им е работодател Те служат на мафията и чужди държави! Имайте предвид, че половината от тях или техни роднини имат фотволтаични паркове и не се чудете че тока е скъп и непосилно за българина да си го плати!

4

Ivan Radichev

преди 8 години

"Софийска районно прокуратурата прекрати наказателното производство срещу поета-дисидент Николай Колев-Босия за хвърляне на домати срещу депутати. Това съобщи самият той за Фрог нюз.Днес Колев е получил писмо от държавното обвинение, в което се съобщава радостната за него новина. Така не само съдът, но и прокуратурата смятат, че Босия не върши никакво престъпление, като замеря народните представители с развален зеленчук. " Фрог нюз