16

Анонимен

преди 6 години

Има кадри ! В Гърмен например айти гении с по три висши и перфектен суахили. И от бежанците можете да си отберете. Всички са суперпрофесионалисти и работят бе пари за едната идея

15

Анонимен

преди 6 години

Така ще е, без пари толкоз. Какво прави бизнеса от 89-та до сега, подиграваше се с хората и по този начин ги прогони от страната. След 5 години и луди пари да плащате пак няма да има кой да Ви работи. Хайде сега взимайте ромите да ви работят, защото от 89-та на сам само те са важни.

14

ценатаааа

преди 6 години

То и аз искам да си купя Ламборджини за 1000 лв, ама няма. Което не значи, че на пазара няма свястни Ламборджинита. Капиш?

13

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости то няма работа за никой ....или ако те вземат не плащат :)

12

БАСТА

преди 6 години

Стига с тея кадри! Заплатите ви безобразни, а вие кадри искате! Отворете джобс бг първо да видите за какви изисквания става въпрос, аз лично попаднах на обява, за която се изискваше НЕУМОРНОСТ... Все едно сме в концлагер! Нито се осигурява на истинските заплатир нито нищо. Ти ако отидеш един месец на запад ще живееш една година в БГ с тази заплата. Аман от тарикати... Кадри има, просто не са мотивирани - толкова ли не разбрахте!

11

it

преди 6 години

Tърся IT с перфектен английски и PHP давам 1200 чисто. Един свестен няма.

10

35

преди 6 години

не бойте се! В горещите точки ще дойдат кадри, съизмерими с капацитета на партия ГЕРБ. Толкова учени и толкова кадърни, колкото вожда.

9

Инж.

преди 6 години

Ел инженер съм и работя по специалността си в голям завод. Заплатите са уникални 500-600 лв, началниците по 700-800 лв. Младите работят по 2-3г. и бягат.

8

as

преди 6 години

Има ли кадри със заплата 600 лв месечно? 300 евро?

7

Бръм

преди 6 години

Че откъде квалифицирани кадри като чело не чело записва "више", бройките са повече кандидатстудентите, университетите имат изгода да държат и студентите да завършат заради парите.... Само за информация в Холандия - Манстрих, икономическият университет първата година отпадат около 50% от приетите и повече нямат възможност да кандидатстват в този университет. Това е или ставаш или не ставаш. А не като тук ще влачиш изпити докато се пенсионираш...

6

Nukem

преди 6 години

До КадърМного ме изкефи коментара, ЕВАЛА!

5

Анонимен

преди 6 години

То па един бизнес ...))) Назначавайте новите ***-те ше ви бачкат за по 100 лева)))

4

Анонимен

преди 6 години

Вследствие мъдрото управление на герба Кадрите се разбягаха по Европата и Света!

3

Анонимен

преди 6 години

Тоя що не зареже европарламента и да дойде да работи тука? Да даде пример!

2

Анонимен

преди 6 години

Търсят кадри, но в статията липсва най-важното - какво заплащане предлагат, а то е .... минималната работна заплата и повече часове работа.

1

Анонимен

преди 6 години

23% отпадат от образователната система, а 67% изобщо не влизат в нея, както са правили родителите им, братята и сестрите им, и всички останали в гетото.