32

До 38

преди 8 години

"До мързелив с претенцииВиж как добре знаеш :) Явно себе си описваш."Да, себе си описвам. Но също и хората около мен. Единствената разлика е, че аз наистина си знам, че съм некадърен и не претендирам много-много. А хората около мен са също толкова некадърни, но се мислят за голяма работа и за най-големите специалисти на света и се мислят за велики.

31

до 15

преди 8 години

До it1200 LEWA NAM ESEC ?????/1200 ЛЕВА НА МЕСЕЦ ...:)))))) търси търси вземи фенерче може да намериш

30

Гецата

преди 8 години

Плюйте на воля, братя, раздайте се на макс. Плюйте и псувайте на воля. Пребийте поливинката си, пийнете си една ракийка и после легнете малко да поспите. Пък като се събудите, ще сте забравили всичко и светът ще е розов.

29

Анонимен

преди 8 години

До мързелив с претенцииВиж как добре знаеш :) Явно себе си описваш.П.С. Аман от генерализиращи "мързеливци с претенции".

28

до 35

преди 8 години

на първо място стоят ''бизнесмените'' -нямат нъжното образование и ръководни 'мениджърски /качества .така че при 80% некадърни бизнесмени -няма как да задържат кадърни кадри за 500 ЛВ на месец :))) как беше -за толкова пари -толкова..... работа и квалификация ..сега ще си избират от бежанците ,те са образовани интелигентни и работливи :)) тъкмо за наште ''бзинесмени''

27

Internetlumpen

преди 8 години

И кои сте вие дето сте светлия бизнес ? Мутри, кyрви и милиционери. Видяхме ви всички на бизнес бала. Вие сте съвременните разбойници, които вече 25 години унижавате българският трудещ се! Българските емигранти избягаха и заради вас! Вие сте лицето на икономическата репресия. *** герберски! Ние ще ви задъхаме още повече. Само почакайте!!!

26

мързелив с претенции

преди 8 години

Който разбира от професията си дори и в България взима доста добри пари. Но да разбираш от професията си не е достатъчно да имаш завършени 3 висши образования, от които да не разбираш нищо. Трябва наистина да си кадърен и голямата заплата сама ще си дойде при теб.Проблемът е, че около 50-60% от българите са пълни некадърници, които се мислят, че най-великите специалисти в целия свят. Просто нивото на образование и морал в България е изумително ниско, а претенциите са огромни.

25

Анонимен

преди 8 години

Бизнесмена става за "бизнес"...когато жена му почне да чисти *** на офиса или фабриката...!ТАКА СЕ ПРАВИ БИЗНЕС!!!Другото са само пунтажи и надувки....!

24

да.....

преди 8 години

да.....във в.търново се търсят ИТ спецове, но за 400 лв заплата - познай колко голям ще е напливът?!А места с по-високо заплащане-само с дебели връзки.За жалост връзкарството при демокрацията надмина това при соц-а.По-рано беше"който има вуйчо владика-ще стане поп",а сега е обратното"който няма вуйчо владика няма да стане поп".Да не говорим за 60часовата работна седмица-на запад всеки час над 40-я за седмицата се плаща извънредно и на по-висока ставка,а тук само бачкай извънредно и безплатно

23

Е и?

преди 8 години

Е и? Бизнеса не е бизнес а робовладелци!Искат да им бачкат висококвалифицирани кадри без пари! Нашите "бизнесмени" като цяло са просто племе - не си ценят хората, а после се чудят защо никой не иска да робува за жълти стотинки.Свеж пример е липсата на кадри по Черноморието, защото опитните работници избягаха в чужбина!Да не говорим, че с тази липса на държавност който може ще дужне на някъде!

22

Анонимен

преди 8 години

Ама какъв бизнес, какви кадри бе ***???Нали шефът ти разпореди младите да копат картови и да гледат оФцЕ!!За тези неща образование не ви требе, нали!!

21

НИЩО ,БЕЕЕЕ...

преди 8 години

НАЛИ СТАВАТ ЗА ИЗКОПЧИЙ И БЕТОНДЖИЙ......ХА,ХА,ХААААААААААААААА....ТАМ АКЪЛ --НЕ СЕ ИСКА !!!

20

L.

преди 8 години

Кой бизнес? Този, дето не прави никакви инвестиции или този, дето не плаща заплати по няколко месеца?Аргумент номер едно на българските кокошкар-работодатели за ниските заплати е ниската производителност. Да, ама с машини на по 50 години производителност не де прави. Трябват инвестиции, трябват адекватни банки да ги финансират, а не тези лихвари в момента. Трябват ни обратно руските пазари, щото Европа забрани де що може. И други неща трябват.Но трябва да се ивестира, а не само да се цоца!!!

19

Анонимен

преди 8 години

"Образованието, ***!" (лека перифраза на именития слоган на Карвил, с който Клинтън спечели 92) Без качествено образование няма качествен бизнес, принадена стойност, а оттам и добри зпалати.

18

BG

преди 8 години

Е, нали най-желаната специалност в България е ... психологията :)))) Къде е проблема на бизнеса:))))Между другото вчера ми попаднаха някакви японски новинарски сайтове - в момента японското правителство е наредило във университетите незабавно да отпаднат незабавно всички хуманитарни и социални дисциплинки от които държавата де факто няма нужда !!! Всичко живо учи икономика и психология, или пък учи ИТ ама не знае таблицата за умножение, щото вузовете в БГ са НА БРОЙКА, не на качество !

17

Хари

преди 8 години

"млади, квалифицирани служители" Е как да стане тая бе, господа бизнесмени, хем да са млади, хем квалифицирани!? А с 10 годишен опит не ги ли щете? Ами идете в училищата, огледайте ги още от там, после ги поемете, дообучете ги по ваш тертип, дайте им свястна заплата и готово. Готови, обучени хора, работещи за дребни пари, от небето няма да ви паднат.

16

оцеляваща

преди 8 години

КАКЪВ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ?ЕДИН СОБСТВЕНИК НА ФИРМА,Т.Е.БИЗНЕСМЕН РАБОТИ НАЙ-МНОГО ЧАСОВЕ ОТ ВСИЧКИ,А НЕ ДА СЕ ПРАВИ ,ЧЕ ПРАВИ НЕЩО НА ПРИКАЗКИ...ПОЗНАВАМ МЪЖ ,ОТ ДРУГА ДЪРЖАВА,НА 77 ГОДИНИ,ДОСТА ЗАМОЖЕН,НО ВСЕКИ ДЕН В 7.50 ЧАСА ПЪРВИ Е НА БЮРОТО СИ.АРХИТЕКТЪТ МУ В 8.15,А ОСТАНАЛИТЕ ЗАПОЧВАТ В 9.00.В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНОВЕТЕ ОТ СЕМЕЙСТВОТО СЪЩО НАЙ-МНОГО РАБОТЯТ.ТА ВИЕ БЪЛГАРСКИ ПСЕВДО БИЗНЕСМЕНИ,АКО СИ ОБРАЗОВАТЕ ,ДЕЦАТА И ТЕ РАБОТЯТ С ВАС,ПРОСТО НЯМАТЕ НУЖДА ОТ ВЪНШНИ ХОРА.А ТЕ СА ТЪРТЕИ...

15

Анонимен

преди 8 години

Така ще е, без пари толкоз. Какво прави бизнеса от 89-та до сега, подиграваше се с хората и по този начин ги прогони от страната. След 5 години и луди пари да плащате пак няма да има кой да Ви работи. Хайде сега взимайте ромите да ви работят, защото от 89-та на сам само те са важни.

14

ценатаааа

преди 8 години

То и аз искам да си купя Ламборджини за 1000 лв, ама няма. Което не значи, че на пазара няма свястни Ламборджинита. Капиш?

13

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости то няма работа за никой ....или ако те вземат не плащат :)