10

Жена

преди 8 години

19, не е задължително. Не познаваш добре дебрите на женската психика. Както понякога мъжете не могат да изберат от две жени, ще ги вкарам в клишетата: съпругата, която му дава дом и му готви и любовницата, която му носи тръпка и усещането, че все още става за ловуване.Е, при жените е малко по-сложно: аз съм се колебала: eдиният добродушен и годен за семейство, но леко егоист, нерешителен и пълно "загуби време'' и вторият от друг "лош'' свят, но много честен: и за хубавото и за грозното.

9

Жена

преди 8 години

До 18"те търпят, реват си и мъчат да го превъзпитат, да го променят," - това за превъзпитанието лесно се вижда дали "работи''. Не можеш да откажеш човек от цигари, алкохол, наркотици и не можеш да го накараш да шофира спокойно. Това са практически и явни признаци, за това дали някой би сменил навиците си, би преодолял егоизма си и би се отказал от зависимостите си, ако вземе, че заобича друго същество(жена,дете). Питай го откога пуши и би ли отказал цигарите и си прави изводите. Лесен трик.

8

Анонимен

преди 8 години

До АнонименС това отношение към жените определено не си свястно момче и едва ли ще си намериш не-***.

7

Да ви открехна

преди 8 години

Малко са жените, които се колебаят. Независимо дали има двама или двадесет и двама кандидата, тя много добре знае кой точно е избраникът й.Колебания може да има само в две ситуации:1. Подрастващата пикла за първи път е получила покани за срещи, все още не се е влюбила "по жулиетски", но много иска най-после и тя да отиде с кавалер на сладкарница, на кино или на дискотека. Поканена е от повече от едно момче и се колебае.2. Сметкаджийка преценява, че е време да се омъжи и избира сред възможните

6

Жена

преди 8 години

Едно време имах три критерия за мъж: да умее да ме разсмива, да ме кара да се чувствам единствена, да не лъже, сиреч да има смелостта да казва нещата такива каквито са, независимо дали си е въобразил, че цветът им няма да ми хареса.Горното се ъпдейтна така: да не пуши цигари, да не употребява наркотици, да не става агресивен след упротреба на алкохол, да пие умерено, сиреч да не е неосъзнал себе си алкохолик, да умее да управлява превозно средство ---с-п-о-кооойно и без нерви. Здрав мъж.

5

до 7

преди 8 години

Кон? Къде ги видя тези коне? Пълно е с мулета! Едно време идваха принцове. После пуснаха лафа, че идвал коня! Остана си лаф! Магарета има, само ревът! За това ги бива най-добре. Какви са жените е просто отражение на това какви са мъжете! Прави си изводите! Нали мъжете били силният пол и владеели света, те били най-умните, учени, спортисти, мозъците им цъкали ли цъкали.... Е, огледай се в жените и си прави изводите какво направиха мъжете с тях. Самотни майки, "***", *** били.. ***!

4

Жена

преди 8 години

УецО, съпругата ти (предполагам си бракуван), попита ли майка си дали ти добре си я "мандръсал" преди да реши да бъде мАндръсвана от един Мандъсаряк, който сравнява жените само по това как могат да се мандръсат върху нищието му?

3

Жена

преди 8 години

До коментиращите мъже по-долу: извинявайте обаче в статията иде реч за избор на партньор, а не за това с кой от двама мъже да прави секс една жена! Логично е, че ще е спала с тях преди да избира партньор. Това, че вие виждате всичко като секс е лично ваше недое?ие.

2

Жена

преди 8 години

"на всеки от претендентите за вашето сърце." Всички "претенденти" не претендират за женското сърце, а претендират за някой женски отвор.Изборът при двама мъже се прави изключително лесно: избирате трети. Фактът, че има някакво колебание за единия или другия е индикатор, че имате нужда от друг човек.

1

Уецът

преди 8 години

Значи много е важно кой как мандръсва, тъй че най-правилно е да се изшиете и с двамата (поотделно).Също така не е лошо да питате и мама (то това ще го направите и без да ви казвам, но както и да е).