26

Анонимен

преди 9 години

Като гледам коментарите на повечето,виждам,че някои хора си нямат и на идея какво е евангелизъм.Имам приятели евангелисти,това с рождените дни не е вярно,празнуват си ги както всички.Също така евангелизмът е от протестантската деноминация,не е създаден от евреите.Хората там не се "кланят" на "рогатия",а вярват (и се "кланят") на Светата Троица,точно като православната църква,различното е,че нямат икони,не палят свещи и са по-посветени на Бог.Спрете да вярвате на статии и подобни.

25

Анонимен

преди 9 години

Евангелизмът бил създаден от евреите??? "Евангелизъм" означава протестантство. То е създадено от Мартин Лутер, един от най-върлите антисемити на своето време.

24

Анонимен

преди 9 години

Така и не разбрах какъв е тоя толкова таен и ексклузивен тоя култ??? И за какви гаври става дума?Вие за мормони чували ли сте?Иначе чудесни семейни снимки сте публикували, ама не че са нещо особено и не им разбрах смисъла.

23

Анонимен

преди 9 години

Като гледам снимките и настръхвам. Как е възможно такива гаври???(между другото и аз имам много подобни снимки. да ви ги пратя ли да спретнете една статийка?)

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 17Има ли разлика между вярващ и религиозен?Щото аз вярвам. От религии се интересувам от чисто любопитство.Наскоро установих, че в Бг, на някои философии (начин на живот) лепят етикета религия или секта.

21

Анонимен

преди 9 години

До лелеЛелчо,за да те поканят да идеш в Русия трябва да си много учен, а ти маи не си изобщо.Руснаците такива като теб си ги имат в изобилие,а ти ще си натискаш парцала тук за подаяния,щото лошо приятел.

20

Анонимен

преди 9 години

Евангелизма е религия създадена от евреите чрез фалшифициране на превода на библията ! Тези промити мозъци внасят свои пари всеки месец за помощ на държавата израел ! Щото господ бил разбииш ли благославял само тези , които помагали на израел и евреите ...ахахахахахахаха

19

леле

преди 9 години

До До 42Кое се оказа вярно - че Кока-Колата е наркотик, или че капитализма е гнил строй, обречен на гибел ? Най-красноречивото мерило за качествата на соца и капа е Желязната стена, която руснаците построиха между Източен и Западен Берлин, за да не бягат хората към гнилия капитализъм. Въпреки това хиляди избягаха, и продължават да бягат, а много и бяха избити на същата тази стена. Не знам и един да е избягал в Русия. Помня, че един мой състудент избяга в Полша. Върнаха го и го вкараха в лудница

18

Анонимен

преди 9 години

Така е то, казано е отдавна - не може и биг брадър и душата в рая. Не става.

17

me

преди 9 години

Не мога да разбера какви са посегателствата, които са толкова ужасни. Че не е можела да носи дънки, или че не е можела да отиде на училищен лагер. Това с рождените дни ми е малко трудно да си го представя, но дори да е вярно, пак не е чак такава трагедия. В крайна сметка рождения ден е просто ден като другите за целият останал свят. Ако е имало престъпления /а то най-вероятно е имало/, тя със сигурност не ги описва. Така че статията общо взето е безмислена.

16

До 42

преди 9 години

Най-лошото на комунизма беше, че това, което ни разказваха за капитализма се оказа вярно.

15

някой

преди 9 години

Ето така беше и при комунизма в НРБ. Даже още по-лошо. Комунистите ти казват че няма Рай и като умреш - край на живота.А сега някои заблудени овчици въздишат по онова време и си мечтаят да се върне...

14

Анонимен

преди 9 години

Нищо ново не се казва. А за гаврите, споменати в заглавието, абсолютно нищо. Поредната диария от човек с претенции да е журналист.

13

Анонимен

преди 9 години

Колкото по-глупав си, толкова по-религиозен си!

12

Анонимен

преди 9 години

Такива психарски секти ги има навсякъде. Това си е проблем на самите общества, че си ги търпят.

11

Анонимен

преди 9 години

AVSTRALIA E EDNA PROPADNALA DARGAVA S MNOGO GLUPAVI HORA.AVSTRALIA E NA PARVO MIASTO PO BROI RODENI ***.

10

Психиатърът

преди 9 години

Сиднито Долара и той е готов за тази секта.Не е добре с главата, има болест самохвалство, психично отклонение да се отрича от род и произход, натрупана злоба от самота и още много симптоми

9

факт

преди 9 години

Единственото автентично християнство е православието ! Всичко останало са лъже християни и се кланят на рогатия и еврейската звезда ...

8

Анонимен

преди 9 години

А тази секта е официално регистрирана у нас , смятай ...

7

Гъзьо

преди 9 години

Алооо редакторите!!! Ква е тая тъпотия дето ни занимавате с нея?!?!?!