15

Анонимен

преди 8 години

За каране без книжка в белите държави не се плаща 200 евро, а те вкарват в затвора със забрана да караш цял живот! Рецидивизъмът също се наказва съответно! А само аз това, че е нарушил ограничеието със 150 км/ч щяха да му вземат книжката за половин година, да му лепнат някоя хилядарка глоба и обществено полезен труд, ако му е за първи път. Ако се повтори, направо да си прави абонамент за обществения транспорт. България е една сбирщина от безнаказани бабаити. Скоро всичко ще се решава само с бой!

14

Bi bilo dobre

преди 8 години

Tova momche, da bude sudeno, sled kato zakona ne predvijda surovi nakazania, za takiva narushenia. Ta tova si e opit za ubiistvo, na drugite uchastnici v dvijenieto. Edno burzo delo, 6 meseca lek rejim 5000 globa, 3 godini da vurvi pesha, i vuprosa e reshen. 400 lv ne sa nishto kolegi KATadjii

13

Анонимен

преди 8 години

Не разбрахте ли ,че глобите не помагат ?!?!Те ,дори не ги плащат !

12

Хех

преди 8 години

Тука за 40 над ограничението директно съд и бая вероятно затвор... за глобата да не говорим

11

Анонимен

преди 8 години

Рисковите участъци са преди или след камерите и стоянките на КАТ. На всевъзможни мста се слага ненужно ограничение и хората се изнервят. Повечето шофьори като видят патрулка и почти спират. Редовно при ограничение от 60 км те карат с 30. Ето такива също трябва да ги спират за неадекватно поведение, зощато 200 метра след поста вече карат със 100, а тръгнеш ли да го изпреварваш вместо леко да намали той се надбягва с теб.

10

Анонимен

преди 8 години

Кой ще потърси сметка на Александър Цветков който като министър на транспорта от ГЕРБ, създаде схема и продадоха над 120 000 книжки на неграмотни, без образование, без умения, на мургавелковци и турци които не знаят да четат и пишат, на любовници на мутри без грам умения, кой? Сега над 120 000 карат без да познават закона и без да могат да прочетат една дума! КАТ да спира и да им дава да прочетат 3-4 реда или напишат едно изречение. Ако не може да му се взима книжката. Простотията продължава!

9

.

преди 8 години

Полицай спира автомбил и започва: минахте на червено, с превишена скорост, нямате колан, говорите по телефона, не са ви включени фаровете....и. Т.н.... След лато изброява всички нарушения му казва: Ще трябва да ви взема книжката!-Ами вземете я, аз вече трети път се явявам и не ми я дават, вие ако можете я вземете...

8

Анонимен

преди 8 години

По телевизията казаха 1200 лв а вие 400? Шефа на кат го каза.

7

БайДАИ

преди 8 години

А за каране без книжка, според мен трябва да се задържа МПС-то докато не се плати глобата, а тя да е поне 500лв.

6

Салахадин

преди 8 години

В Испания без книжка от 3 до 5 години затвор!!И там не карат на "ФАРОВЕ" :)

5

Анонимен

преди 8 години

САМО 400 ?!? Ужас...

4

БайДАИ

преди 8 години

Хора, не пропускайте да сигнализирате, това на нас ни е останал някакъв много лош навик от соца, да не ни помислят за порти, доносници или там каквото друго. Видите ли някой да кара в насрещно - обаждане, превишена скорост - обаждане. Изобщо подавайте сигнал за всичко, ще се учудите колко от нещата се оправят.

3

Tanatos

преди 8 години

За каране без книжка все си мисля,че трябва в затвора да те вкарат...минимум!400лв глоба не знам дали е адекватна само за маааалката разлика в скоростта от 152км/ч.

2

Салахадин

преди 8 години

Да не забравите да проверявате и за "ФАРОВЕ".Щото много *** им увират главите и спряха да ги включват!!И логично се увеличиха катастрофите!!не е от джигитите и рушветите явно!!

1

Анонимен

преди 8 години

А стига бре, значи тоя Венцислав кара без книжка с 222 км/ч и само с 400 лева глоба ще се размине? НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!