15

продай си душицата

преди 8 години

Това са разни треньорчета бездарни ,които са толкова нагли ,че и майка си ще продадат .Това са 'митничарите" в футбола ни..нямат срам.Наглеци.

14

продавам си душата

преди 8 години

каква армейска общност какви пет лева..сериозно ли там няма "армейци" там само разни чичковци ,които за да пуснат някое талантливо момче в игра трябва родителите му да се разделят с баснословна сума пари,ако нямат то може да е гений но ще стои на скамейката ,докато някой друг ,който е бездарен ще играе,защото родителите му са изпълнили "финансови условия".Жалко талантите или не играя или се отказват ,защото нямат средства за да ги пускат в игра и идват някакви заможни куци коне..

13

муспи

преди 8 години

Червените *** мислят че за тях се пали?! Това е само началото - Белене се възстановява за да поеме сто хиляди канибала! Започва доживотна гавра с другарите.

12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТова е планът " Howerd" на държава отвъд океана = USA

11

Димо

преди 8 години

"Днес нямаме нужда от подобна агресия, днес имаме нужда от концентриране на усилията на цялата армейска общност, за да върнем нашия ЦСКА там, където му е мястото"..."Вашето място е на поляните по селата !:))):)))

10

Анонимен

преди 8 години

Спас Джевизов и Пламен Марков правят някакви гадости като гонят треньорихс опит в ЦСКА. До колкото се знае Спас е с гаден характер и се е сдушил със селяка Марков и са започнали чистка. Гонят треньори с опит и по критериите на Джевизов. А какви са тези критерии и Джевизов не знае. Който избра този мухъл Марков за директор на ЦСКА не знам но с него и мижавото треньорче ЦСКА няма да има развитие. Хей, селчовци, да си треньор не е като едно време, трябва език и много четене. А тези са селянчета.

9

Анонимен

преди 8 години

И защо не палят моята кола ?!Тези не са върнали парите и ... готово.

8

Анонимен

преди 8 години

bravo kolite na iznudvacite goriat.

7

Анонимен

преди 8 години

BRAVO NA RANOBUDNITE MLADEGI OT ZSKA.

6

Анонимен

преди 8 години

Не колите и не собствениците им са виновни за положението не само на ЦСКА!И "пожарът на бунта гори" не само в БГ!Някои са замислили БГ,Украйна и целия ЕС да бъдат "зачистени" по фашистки откъм местните нормални хора и на тяхно място да дойдат немили-недраги- неграмотни афро-азиатски нещастници,които-по замисъла на организаторите- би трябвало лесно да се управляват от властващата неграмотна и некадърна троцкистка ***!А други не са съгласни с това!"Един призрак броди из Европа"!

5

Анонимен

преди 8 години

Като нямат кеш правят си каско и палят...типично българска черта

4

От 7ми, сега 6-ти

преди 8 години

До бившия 8-ми, сега 7-ми. Ако мислиш, че това не се случва във всички ДЮШ в БГ много се лъжеш. Това е масово явление и не за това ЦСКА е във В група. То по тая логика трябва да закрием първенството направо. Отбора изпадна заради финансови далавери и неплатени данъци. ДЮШ тука няма нищо общо. Това се прави във всички отбори, правело се е и ще се прави. Който си плати, детето му ще се тика напред, който не дава, детето се забива резерва, няма значение таланта. Доказателство е и националния отбор.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Мнението ти само потвърждава защо цска е в В група.

2

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко дни имаше уволнения на треньори от ДЮШ, както и за масово освобождаване на деца. Щели да разчитат на качество, а не на количество. Много деца са изхвърлени, а мисля, че тия двамата правеха подбора кой да остане и кой - не. Всички знаем как се правят тия подбори в и кои деца играят титуляри и ги пласират и кои - не. Въпрос на време беше да се случи. Не малко хора са били изнудвани от тия двамата. Някой родител, на когото са искали пари и като не е дал са му изхвърлили детето.

1

Анонимен

преди 8 години

Кога ли цска отново ще е в новините с нещо футболно?Иначе кофти за колите на хората.