73

Истината

преди 5 години

Две неща трябват на първо време:
1/ Да се направят нормални пътища, което ще намали нарушенията стотици пъти
2/ КАТ да се замени с друг държавен контролен орган, който да санкционира след всяко нарушение, което също ще намали в порядъци броя на нарушенията
Всеки шофьор може да пресметне колко нарушения прави сега, ако отиде от едно населено място до друго - може би по едно нарушение на всеки един километър път. Това е така, заради безхаберно поставените знаци и липсата на работещ контролен орган

72

Истината

преди 5 години

Ама наистина има много прост народ. В всяка държава и винаги, спазването на закона се е налагало и се налага с силата на държавата. Никога и никъде това не е ставало с добри пожелания за добра воля от хората за спазване на закона, както е пълно тук в този форум. Второ, свръх високите санкции нямат ефект и даже са вредни. Ефект има, ако шофьорът е сигурен, че след всяко негово нарушение ще последва санкция, която изобщо не е необходимо да е голяма. Отнемане на книжки и коли само ще увеличи наруше

71

Анонимен

преди 5 години

Така, ще е докато е пълно с крадливи *** които си купуват коли за 100-ци хиляди, а останалите окрадени бедняци се опитват да изцедят и последната кс от 20 годишната си бракма.

70

Катастрофа

преди 5 години

Утре си ти.

69

От Труп

преди 5 години

В момента четеш тази новина за някакви си измрели. Утре ще си ти.
Тогава ще поискаш да се оплачеш на приятелите си във Фейса, но няма да имаш ръце и крака, а главата ти ще е на пихтия. Тогава и мама няма как да ти помогне.

68

Четеш

преди 5 години

В момента четеш тази новина за някакви си измрели. Утре ще си ти. Утре ти ще лежиш безжизнен на паважа с откъснати крака. Това ще ти се случи, ако не внимаваш когато караш кола мотор колело или тротинетка.

67

Генов

преди 5 години

Егоисти сме.... Това е истината. Нямаме чувство за самосъхранение. Никой не мисли за този отсреща. Тук бе става въпрос за глоби и патрулки по пътищата... Въпросът е манталитета на пътя.. И в частност на малките джигити с големите коли на Тате....!

66

nane

преди 5 години

На всички пътища двойна непрекъсната линия и забрана за изпреварване.

65

LOGOPED

преди 5 години

НЕ се казва "мре по пътя като гъби", ами "мрат по пътя като въшки". "като гъби" се използва за нещо което се появява, а не за нещо което изчезва.

Що се отнася до новината - за мен новината е радостна. Нека измират повече ***. Тия които мислят че живеят във филма бързи и яростни не са хора. Това са овце и не заслужават да живеят.

64

alkaf

преди 5 години

гледат за фарове и колани и се крият зад ъглите тва е то КАТ. вчера един мина покрай мене с 180 на околовръсното ама няма глоба

63

Анонимен

преди 5 години

Като върнете старите кадри, които изгонихте преди 25 години. Вземете ги за консултанти.

62

Az

преди 5 години

Просто полицията не работи ! Трябва коренна промяна на начина на работа, структура, кадри и т.н. Да се уволнят всички и да се назчанат нови, ако трябва и от чужбина. Дори ако трябва да се наемат няколко генеала от Германия или Холандия, за да изградяк нанови КАТ и полицията като цяло. Само това ще оправи нещата. Бай Ганьо разбира само от бой, твърда и безкомпромисна ръка му трябва !

61

Зьц

преди 5 години

До Калоян

Е как момче на 20 год има опит? Колко зими е изкарал, колко милиона километра е минал...

60

Бай Ганчо

преди 5 години

Нормалните хора отдавна са го измислили. Единна база на КАТ и застрахователи, да заработи система Бонус Малус, тези който са баровци и карат като маймуни гражданската отговорност да е двойно по скъпа.Гарантиран ефект, на бай Ганчо като му бръкнеш в джоба много го боли.

59

Вуте

преди 5 години

БЪЛГАРИНА ИСКА ПРАВИЛА - НОО... ЗА ДРУГИТЕ, КОГАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА САМИЯ НЕГО - НЕ ИСКА ДА СПАЗВА НИЩО , ВСЕ ГЛЕДА ДА МИНЕ ТЪНКО , ХВАЛИ СЕ КАК Е КАРАЛ С 200КМ./Ч ПОД НОСА НА КАТАДЖИИТЕ , КАК СЕ Е ИЗПЛЪЗНАЛ ОТ ГЛОБА - ПАЙ СЯ - ЗНАЕМ СЕ... РУГАЕМ ВЛАСТТА , КАРАМЕ КАКТО НИ ХАРЕСА , ПРАВИМ СЕ НА ГОЛЕМАТА РАБОТА - ИНАЧЕ - РЕВЕМ - ДРУГИТЕ - ЩО ТАКА - ЩО ИНАЧЕ????? МАНТАЛИТЕТА НИ Е УЖАСЕН...НИКОЙ НЕ СИ ПРИЗНАВА ГРЕШКИ И НЕ ИСКА ДА СПАЗВА НИ ЗАКОНИ , НИ МОРАЛ...

58

Анонимен

преди 5 години

Така става,когато времето от магарето до БМВ то е твърде малко

57

Анонимен

преди 5 години

Проблемите са два, много ниската култура и продаването на книжки на неграмотни и необразовани. На КАТ им дойде добре да спират юо всяко време. В развитите страни това е премахнато, само при нарушения. Има и камери. Там времето е пари. У над ушевият ще те спре за да ти търси нещо за да те притиска. В Прованс е ад!!! Пияни, без книжки, няма контрол, всички са роднини. Как да не се избиват. Ушев на всяко кръстовище да се сложи няма да помогне. Селяка като прасне 3ракии и 2бири става безсмъртен.

56

Анонимен

преди 5 години

Няма как да спрете войната на пътя.
народа е прост. Трябва да ги образовате но те НЕ ИСКАТ!
НЯМАТЕ ШАНС!!

55

Мен

преди 5 години

Война по пътищата няма. За да има война - трябва да има две враждуващи страни, а се виждат само проблеми, породени от простотията и малоумието което залива държавата ни, плод на мутренския манталитет и кофти модели на подражание. 98% от катастрофите се случват поради несъобразяване с пътните условия и другите участници в движението. Изключвам случаите, когато примерно някой се юрва да пресича на 3 метра от идващ автомобил или каруца без никакви светлини и отразители през нощта.

54

НЕКОЙ ДЕТ МУ ПИСНА

преди 5 години

ПРОБЛЕМО Е ГОЛЕМ, ТВА Е ЗАГУБЕНОТО ПОКОЛЕНИЕ ОТ 90-ТЕ, ЛИПСА НА ВЪЗПИТАНИЕ, ЛИПСА НА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА, МУТРЕНСКО ПОДРЪЖАНИЕ, НАГЛОСТ, ПРОСТАЩИНА, ЛИПСА НА РЕСПЕКТ ОТ ДАРЖАВАТА, ОСТРИГАНИ, НАКИЧЕНИ С ЛАНЦИ НЕГРАМОТНИ ХОРА, БЛЪСКАЩИ КАТО ЖИВОТНИ ВЪВ ФИТНЕСА, НАТЪПКАНИ С АНАБОЛИ, ПРАВЕНИ КАТО ОТ КАЛЪП, БМВ-ТА НА СРЕДНО 300 ХИЛ.КМ, ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРЧЕТА БЕЗ БЪДЕЩЕ. Е ТВА Е ПРОБЛЕМО И ТОЙ Е ОГРОМЕН, И СА НЕЗНАМ НА КАДЕ ДА ХВАНЕМ, ЕВРОПА СЕ НАПЪЛНИ С АРАБИ, АВГАНИСТАНЦИ, АФРИКАНЦИ, НЕЗНАМ