70

1234

преди 9 години

Нима при "Ким Чен Тиквата" не Е същото ! ?!

69

Анонимен

преди 9 години

Това да не е Пхенбасейн ?

68

fripp

преди 9 години

Като слезете от магистралите за морето и ще видите къде орат с животни. А на много места не орат вече ни с трактори, ни с животни, защото няма жив човек. Пустеещи черноземи, безлюдни села, западащи градове. Имате мрежа, влезте и четете колко градове се обезлюдяват - Видин, Враца, Ловеч - всичко бавно умира.

67

До 99 и 100

преди 9 години

Във северозападна България, колеги. И на много други места. За да го видите обаче ще се наложи да изкарате паркетните си джипчета от паркингите на моловете и да попътувате малко извън обичайните дестинации до столичните кафенета.

66

Замислете се

преди 9 години

А нима в България е по-различно? Модерните софийски молове и обезлюдени и западнали села в които се оре с животни. Не виждам разлика.

65

веселяк

преди 9 години

ПХЕНХАТЪН . . . това да не го измисли някой обитател на МАНХНЯН . . . *** ! ! ! ! !

64

!

преди 9 години

Дали в С.Корея, Русия, САЩ, ГЕрмания или Бразилия, всъщност във всяка една държава има политическо общество което е нормално да има в 20 век, но с развитието на технологиите това трябва да се премахне. Докато ви карат да гласувате за хора които да вземат решения вместо вас няма да се развивате вие и обществото, а ще храните политиците и децата им. Време е за промяна! Ако трябва да избираме политици то и сега си имаме такива....

63

Анонимен

преди 9 години

Потресен съм, че тука има някакви потресаващо *** индивиди, които наистина мислят, че С.Корея не е изостанала и бедна държава защото видиш ли една маса хора, близки до прасето Ким, живеят в лукс...

62

Анонимен

преди 9 години

Нещо не го виждам социалното равенство в сееврна корея :D

61

bolbov

преди 9 години

Бил съм на тези места за развлечения в Пхенян.Не отстъпват по нищо на подобни обекти в Токио и Сеул.Беше пълно с хора,смейства с деца, които не плащаха нищо за ползването им.Семпло но чисто и стилно облечени съвсем не изглеждаха на смазани от комунистическа диктатура или западни санкции.

60

2N8

преди 9 години

Планета чалга гледат ли ?

59

Анонимен

преди 9 години

Вие пишете какво е извън Пхенян ?Със стари камиони , орат на нивата ..Гледах вчера документален филм за България - хубава природа , мъже с магарета събират дръвца в гората , за горене , орат с рало . На полето се отглежда тютюн . Къщите от преди 60 години ( не са стари , но така са си останали неизмазани отвън ), Беднички и състарили се преждевременно хора !

58

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 86Ее, 500-600 човека имат. Нека бъдем обективни...

57

Анонимен

преди 9 години

Да сте виждали севернокореец в чата или във фейсбук ?няма и да видите ,защото нямат интернет

56

Анонимен

преди 9 години

Браво на друря Ким ЧенУн, голям мушморок ще излезе, ще вземе да надмине другаря Жан Виденов по крадене

55

Анонимен

преди 9 години

пенсионери в България са принудени да ровят в кофите за *** защото мизерните им пенсии не са достатъчни за храна след като си платят тока и отоплението, затова пък са достатъчни за да дават по 20 хилядарки на телефонен измамник

54

Ромео

преди 9 години

Супер гадже е тая вляво на снимката

53

Анонимен

преди 9 години

Те до слънцето ходиха един смартфон няма да направят...

52

все тая

преди 9 години

Хвърляйте ги тези атомни бомби ве ко чакате ви поникнат крила ли .........................

51

Анонимен

преди 9 години

нещо не ми се връзва в цялата статия. Уж са много зле а пък имат небостъргачи и молове и интернет и смартфони.Извън градовете пък било ужас. Ами тук у нас да не би да е цвете. В селата все едно е имало война.