8

нЕкъв човечец

преди 9 години

Да, не я знаех, признавам си. След като взе златен медал я знам , както я знаят и хиляди други хора от страната и извън нея. И съм щастлив за нея. Какво лошо има в това? А ти кой си да поставяш под въпрос постиженията на другите , г-н " кой ще напълни държавната хазна" ?

7

Х

преди 9 години

До Анонимен 9 Не приятелю, всички са искрени.Защото всичко е спечелено с честен и много труд.

6

Анонимен

преди 9 години

Всички, дето я хвалите сте едни обикновенни лицемери. Изобщо не ви пука, че е станала първа, даже до сега не я и знаехте коя е и с какво се занимава. Но нали, като няма какво да правите и седите пред клавиатурите по форумите трябва да се изкарате и патриоти. А какво направи всеки един от вас за тази държава? Нека да си признае с ръка на сърцето, освен да хвали разни знайни и незнайни спортистчета по форумите?

5

нЕкъв човечец

преди 9 години

До 6Най-вероятно ти няма какво да ядеш и чакаш "държавната хазна" да ти хвърли коричка хляб, защото си мързелив търтей. Това незначи, че други хора нямат умения и желание да постигнат нещо повече, от това да се оплакват по форумите. Честито на момичето. Да е жива и здрава, да жъне още успехи в бъдеще.

4

Анонимен

преди 9 години

Голяма работа! Хората няма какво да ядат, вие с какви глупости ни занимавате. Че някаква си развява опошката по света, донесла злато, на кой го донесе това злато, на държавната хазна ли, или сега светът ще научи нещо за България и ще започне да ни уважава ли?

3

Ангел

преди 9 години

Браво,момиче!!!!!Още много пъти да ни радваш!!!!

2

Х

преди 9 години

Пожелавам и олимпийска титла!

1

Алекс

преди 9 години

Дай боже повече такива новини ,да е жива и здрава ,все така да ни радва и да ни кара да се гордеем