6

123

преди 9 години

До онбашиятаСтрахотен пример. По магистрала Тракия се движи цяла южна България. Пътят София - Перник е толкова натоварен колкото Пловдив - Асеновград, обаче там се направи магистрала Люлин. Асеновград е на 10 км от табела до табела до Пловдив. Голяма част от Асеновград работят в Пловдив или КЦМ и пътуват всеки ден. На никой от София не му пука колко народ е загинал по този път, а заложен да се удвоява от 20 години.

5

Анонимен

преди 9 години

СПРАВЕДЛИВ, Е ОТНОСИТЕЛНО ПОНЯТИЕ ! Ако към един си справедлив към друг няма да можеш. Още не познавам човек, който да е успял да бъде справедлив към всички. Справедливост и отговорност са параван за българската крадлива политика ,

4

Пена българката

преди 9 години

Да ходи попа да ръси пътищата в Ловешко със захар. я оня кмет, старозагорския ли беше, как се справи с катастрофите. Издуха ги към Ловеч.

3

онбашията

преди 9 години

До Никвярно е че катастрофите на магистралите са с по-нисък процент жертви, щото не можеш да влезеш в насрещното. но се съмнявам към априлци да има повече трафик отколкото софия-бургас, че да кажем "магистралата е не където трябва".

2

Ник

преди 9 години

Правят се магистрали не където има най много нужда. Затова в София област има по малко смъртоносни катастрофи от колкото в Пловдивска област. Колко народ си отива заради тесни и натоварени пътища.

1

emigrant

преди 9 години

много *** народ !