27

Анонимен

преди 9 години

aide idva Lukanovata zima si4ki shte stoim na studeno shtoto toka skap parnoto skapo gasta naftata losho losho

26

Анонимен

преди 9 години

VDIGAI ZENITE--TOVA E LINIATA NA OMRAZNOTO PRAVITELSTVO.VSICKI NA PROTEST--DA SVALIM BOIKO BORISOV.

25

Пипи

преди 9 години

Тия си правят с нас каквото искат до кога ще ги търпиме..

24

дебелогъз депутат

преди 9 години

като се вдигне цената на газта българина ще заживее по-добре,защото ще се гордее че с 40г стаж ще хване 157лв пенсия.

23

Akla_Bala

преди 9 години

Първо не купувайте от Лафка и Лотариите, които ви пробутват старите бандити - Божков и другари. Второ не гасувайте за ГЕРБ!

22

горянин

преди 9 години

Никога повече ГЕРБ!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Имам отопление на Газ обаче рядко го ползвам(апартамента е топъл)Ако обаче има примерно баничарница на газ ,или завод за метали , или цех за вафликакво става с краиния продукт ? Много ясно , продукта става скъп и не го купувам !Станахме наи - скъпата държава в света изчислено през покупателната способност , после се чудят защо нямало раждаемост На тези сени мин.раб.заплата трябва де е 1000 лв (500 Е) НЕ ГОВОРИМ ЗА удоволствия , а за храна и сметки .

20

Анонимен

преди 9 години

Софиянцииииии, стига сте с пали на плажа.Наридайте ги здраво, че става страшно.

19

Анонимен

преди 9 години

СЛАВЕЙКОВ- НЕ СМЕ НАРОД А ***,АКО СЕ СЛУЧИЛО ТОВА НА ЗАПАД ЩЯХА ДА ГИ ИЗРИДАТ ОТ 1989 ГОД ДОСЕГА ХИЛЯДИ ПЪТИ

18

Анонимен

преди 9 години

Горивото - разредено;Зеленчуците - с нитрати;Хлябът - с подобрители;Сиренето - с палмово масло;Месото - със соя или с малко антракс;4 звездни хотели - като 2 звездни;

17

Анонимен

преди 9 години

После хляба ,салама, салатата, ракията и тн ....Не вдигнаха тока (засега) , но ударно компенсират с останалотоИма едно решение , но трябва да е масово- свиваите потребленито до наи-необходимото

16

Анонимен

преди 9 години

За какво са тези акцизи, данъци, такси, мита, венетки, и т.н.Няма безплатно образование, няма безплатно здравеопазване, няма армия както преди......няма държавни сектори на субсидия.Е, ама гооспода управляващи, много скъпо ни струвате.

15

Анонимен

преди 9 години

Така де, тоя народ требе да се щави. Като не става за друго ...

14

Анонимен

преди 9 години

Спокойно -- идеята е Борисов да стане спасител на народа преди изборите без това нищо да му струва като отмени тази очевидна герберска глупост

13

bosnak

преди 9 години

значи сега разбрахме защо е бил целия театър с горивата, за да натоварят народа с още данъци

12

Чекист

преди 9 години

Как беше лозунга? Давай Бойко или мачкай Бойко... Нещо подобно :)) Значи всичко това се прави в името на демокрацията нека не се оплакваме :))

11

Анонимен

преди 9 години

SKAPANA *** ***

10

Анонимен

преди 9 години

До ГЕРБ foreverНали си държавата има контролни органи които трябва да следят тези неща ,не акцизните горива да не се употребяват в транспорта. Но в тези контролни органи 99% от състава са хора на ГЕРБ ,такива некадърници като теб който знаят само да се разписват за заплата . Ако направят някъде проверка и засекат нещо предпочитат да им се кихне "сухо" отколкото да правят протоколи. Иначе принципа на ГЕРБ е по приказката на дядо ми -за една бълха да изгориш юргана.

9

Анонимен

преди 9 години

нали гласувате за герба сега им сърбайте попарата....аз разбирам да си мутра олигарх ромче на социална хранилка....ама да си на заплата безработен гладник или дребен преприемач на който му скъсват *** от данъци такси комисионни рушвети и да гласува за тази пасмина ....сигурно много се кефите че ви вдигат цените че вдигат пенсионната възраст и стаж....много се кефите на банкерите кожодери на имотната мафия на съдиите изпълнители

8

Георги

преди 9 години

Поредното безпардонно мачкане на обикновенните хора! Данъците в България били най-малки!? Преките може би! Какво се случва с косвените като този? Пълним си бюджета и си траем!