14

???

преди 9 години

ЕС кога ще прекратят тази трагедия и ще се заемат с причините за миграционния си проблем. Време е да си създадат армия и да я пратят в Сирия и Ирак, и да покажат на ИД къде им е мястото. Да създадат и гранични войски за охрана на границите. Турската ни граница е и външна граница на ЕС. Редно е и ЕС да помогне с опазването й с жива сила и техника.Този имигрантски поток трябва да спре. Имиграционната политика трябва да се преосмисли. Не може да се приемат имигранти до безкрай.

13

АЗ

преди 9 години

ДАЕШ нямат НИЩО общо с исляма....

12

до 12

преди 9 години

отдавна се случва- и колят, и гърмят, и си налагат помията, и елхи не искат. и пак не се осъзнават еврогейовете

11

до 2

преди 9 години

Поредният смеяник, който ни отваря очите, щото сме *** и досега не сме прозрели. Алооооо, умнико, чак сега ли го разбра??/ Хахахахах Това го дъвчем от години

10

Анонимен

преди 9 години

защо невинни хора...по добре известни футблисти...политици...бизнесмени

9

Тялото

преди 9 години

Мисля че дойде време да върнем на Асад химическото оръжие. Това не са хора, това е напаст.

8

:)

преди 9 години

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ :)По статистически данни в Белгия, мюсюлманите ще са мнозинство след 25 години!В Германия ще са мнозинство след 50 години!Затова натискат Белгия, мюсюлманите са почти колкото християните :)

7

Анонимен

преди 9 години

Не е достатъчно само заплахата от ИД. Трябва хората от всички ЕС страни да се вдигнат и свалят това гнездо на търтеи в Брюксел, което убива Европа всяка секунда с алчността и продажността си. Долу ЕС!

6

Анонимен

преди 9 години

започнах да си мисля, че трафикът на хора от Азия и Африка е част от обявената война. Даже няма необходимост от джепане и експлозиви. Просто ще удавят цивилизацията.

5

Анонимен

преди 9 години

ЕС не е малко дете без никакъв контрол. Време е големите европейските държави да поемат отговорност за своите про-арабски и про-ислямски политики в последните десетилетия и да престанат да реват за лошия САЩ който ги накарал на сила да си играят с него.

4

Анонимен

преди 9 години

Ето как ислямистите се отблагодаряват за щедрата социална политика на Белгия към арабски имигранти. Белгия е една от държавите с т.нар. no-go зони с шария закон и шария полиция. Интересно какво още е нужно да им дадат.

3

Демокрация чрез ИДИЛ

преди 9 години

САЩ чрез терористичната си организация ИДИЛ (защо е на САЩ ли? Защото Багдади шефа на ИДИЛ получи подкрепа от сенатор Маккейн на среща през 2013 г./снимката в нета на двамата,а САЩ през 2013 и 2014 г. наричаха сегашните терористи от ИДИЛ,"революционери-бунтовници борци за свобода и демокрация,въоръжаваха,обучаваха и финансираха тяхната дейност) целят да дестабилизират и заплашат ЕС,че ако се опита да бъде независима от САЩ ще последват кървави атентати в ЕС.

2

Asan

преди 9 години

Abe hora ... ne vijdate li che tazi ID e otroche na niakogo ... ili niakoi ... sili ... Sega SSSR go niama no triabva da ima vrag .... !!!!!! Ot tuk se seshtayte .... ako reshat samo Siriiskata armia ili irakskata shte gi smajat ... no neeeee ne moje ..... zashto li ..... a i zashto turcia taka usileno se bie s Kurdite ... koito sa atakuvani i ot ID i ot Turcia .... Turcia moje da smaj ID za 4-5 h ... no neeeee ne moje ..

1

Анонимен

преди 9 години

Тия да не са от Белгийско Конго, та им имат толкова зъб ?!