17

Шаран_БГ

преди 8 години

Що за идиотско заглавие ? Един "бон" не беше ли 1000 /хиляда/ лева ?

16

Анонимен

преди 8 години

EH, BOIKO I TI SI SAPUNEN MEHUR,DORI NE SI I BALON--VZEMASH NOGICKATA I REGI LENTI,A DARGAVATA KUCETA YA YALI.

15

баба ти

преди 8 години

И лелките искат да ядят а ви пожелавам да живеете по 200 години в положението на лелките. На тяхната възраст и Вие няма да сте актуални на пазара на труда Каква ще я пеете тогава

14

чудо голямо

преди 8 години

ами то това си е постоянен проблем у нас - свикнали сме да се плащат смешни пари на сериозни специалисти, и затова получаваме смешна работа или услуги! само една поща като видите, какъв е смисълът 5 лелки да стоят на 1 компютър с 400 лв заплата, ако може да я върши 1 квалифициран човек, с езици, за 2000 лв., че дори и за 1500? ама ще настане гражданска война, защото всички 1 милион некадърници и връзкари, наместени по държавни институции, ще отидат на улицата!

13

Анонимен

преди 8 години

ако са наели западна адвокатска корпорация да разследва течовете на пари, много ясно, че ще искат 5000 евро; хората там не се правят, че работят, нито се лъжат, че си плащат. с огромното ми 'уважение' към бг юристите, ама вече видяхме докъде я докараха с цанков камък, белене, козлодуй, южен поток, ктб; виждаме колко осъдени политици има, колко 'бизнесмени' са в затвора и съмнителните им пари са проверени; дори *** игнативески джебчии, цар киро и тел. измамници си живеят в палатите!

12

Единъ селянин

преди 8 години

Ние от организацията "Ние, селяните" препоръчваме на "Ние, гражданите" да спрат с безхаберното си поведение, да спрат да източват европейски средства, които ние селяните ще платим, и да започнат да се трудят за промени, а не за констатации и анализи на минали събития с резултата настоящ привкус.Иначе ще играе сопата, ей!

11

бЕБО

преди 8 години

АБЕ... ТАЗИ АХУНДОВА, НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я ПОДВЕДЕ ПОД ОТГОВОРНОСТ? НЕ И ЛИ ОМРЪЗНАХА ТЕЗИ МАНИПУЛАЦИИ НА ОБЩЕСТВОТО?"НЯКОЙ" ЯКО И ПЛАЩА!!! А ЗНАЕМ КАК НАРИЧАТ "ДАМИТЕ", КОИТО ПРИЕМАТ КЕШ СРЕЩУ УСЛУГИ. :) :)

10

Един човек

преди 8 години

Цветан Василев май ще се окаже прав, но мисля, че и преди се виждаше, че политически кръгове успешно ограбиха банката. И като кажат как някои известни личности изгубили по 1 000 000 лева, а от къде ги имат? И дали са ги изгубили, или са им предадени в чувалче?България има нужда от тотална смяна на всички високопоставени държавни служители без изключение, както и на всички депутати, за да може да започне реформи и растеж. Всичко друго е прах в очите и продължаващо разграбване.

9

Анонимен

преди 8 години

10 000 бонаМай пак не сме час с математиката, а днес? Знаете ли колко са 10 000 бона?

8

ме

преди 8 години

И после как става така че средната заплата в София е някаква космическа сума дето 80% от софиянци не са я и помирисвали. Ми като всички адвокати, политици, комисионери и прочие плява взимат по 10к на месец и са концентрирани в София, естествено че средната заплата ще е толкова. А пък *** с висши образования да взимат по 500-600лв чисто, щото за толкова са учили.

7

Наблюдател

преди 8 години

Това си е форма за "оглозгване на каквото е останало от кокала", пак от тези които са на власт. Просто грабежа продължава, кой каквото ще да разправя за лековерни и балъци!

6

ХХХ

преди 8 години

Нямам си ни най малка идея как нормален човек ще гласува за Бойо и Местан .....айде нали "ромите" те заради пари и това че живеят добре ..нито ток плащат, дърва без пари , помощи по големи от средната заплата .......но българите за какво гласуват за тези двамцата не ми е ясно ! Какво видяха да направи Бойо ? Местан е ясно че е анти-българин но Бойо е със него , сами си правете изводите ! Гледайте какво става !

5

Анонимен

преди 8 години

САМО РЕВОЛЮЦИЯТА Е СПАСЕНИЕТО ЗАСПАЛИЙ *** НАРОДЕ!

4

Анонимен

преди 8 години

Аз затва доверие на банки нямам.

3

Анонимен

преди 8 години

АМИ ДА ГО ДУАТ ГЛАСУВАЧИТЕ И БЕДНИТЕ!!!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Пак *** сикаджийски *** ще гепи кинтите.

1

zeus

преди 8 години

Кражбата продължава, разследването забоксува, а Василев ви се присмива от Белград :)