53

Анонимен

преди 8 години

До UnufriОбикновените хора.Е кво необикновено видя в некви татуирани *** и мутра бизнесмен дето се хвали,че харчи годишната ти заплата за час ама като отиде на касата и ще умре от скръб за всяко левче?Или си е сложил китайска газова на краденото порше или бмв с пренабити номера?Лелеее какви необикновени хора.Никъде няма такива.

52

Анонимен

преди 8 години

Ще е яко да направят поне един сезон с интелигенция- учителка, побъркана от ежедневна работа с гаменчета, алкохолизиран професор, подкупен лекар, още по-подкупен журналист и т.н. Защото вече омръзна неграмотни селянчета да се излагат, не е само в тях проблемът.

51

Анонимен

преди 8 години

Усилено и ударно се работи за оскотяването на все още недовършения българин. Всякакви остатъци от култура и цивилизация трябва да бъдат ликвидирани, а всеки опит да се спре процеса - убити в зародиш.

50

А в интерес на...

преди 8 години

Истината,Очаквах, че ще вкарат поне един истински селянин. Все още има надежда за останалите трима или колкото са там, които все още не са влезли.Ако не вкарат поне един нормален, израстнал на село, със селския си дух, култура, естественост, натуралност, отрудени ръце и събуждащ се преди изгрев и лягащ след залез..... натуралността на Брадъра се изчерпа с натуралнОто друсане на продуцента, брадата на скучния Кънчев и изпечената като солета и кофти русо в главата Алекс.

49

Тъй.

преди 8 години

Очаквам секс в къщата. Това е целта на сезона.Ако няма секс в къщата, значи се е провалил.Каква е темата, селяни ли са, граждани ли, умни ли са, прости ли са, зрителите прости ли са, много прости ли са - нЕма значка!Секс. Ако няма секс, поредното издание на Брадъра ще докаже пълната Мекост на участници, сценаристи, телевизионери, психолози и психопатки.Порното и сексът създават скандал, а НЕ говоренето за тях, драги зрители!

48

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

като самото то е един нужник в праймрайма4. Не се ли наяде брадатият м*ндил и коя СЕМка го толерира, срещу колкоПриятен ден.

47

Дебелогърчав

преди 8 години

Вероятно бика на село е бил кръстен на В. Божинов, така че геят може и да не лъже.

46

Исмаил

преди 8 години

какви деца е раждала българска майка юнашка..ха..ха.ха..ха То не беше "Азис"(Васил църковния певец),то не беше баба гуси..ха.ха То не беше Евгени Минчев и Кузов..ха.хаИ после ние сме били виновни за демографската криза..ха..ха

45

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

Ще пусна запитване до СЕМ кой одобри и пусна този к**** с някои конкретни питанки1. С какво тази кл*ака бори изпростяването на нацията2. Какво да научат подрастващите и тези с лабилна психика от тр*верси, г*йове, л*сбийки, дж*нкита и р*мляни3. Че НТВ запада и лиже з*дника на Гела с платените спортни канали, а останалото е б*лшит, е ясно, но защо при всяка уж нормална новинарска емисия започва нескончаемото навиране в лицето на драгия зрител на предаването с външния нужник

44

Батюшката

преди 8 години

Божинов,въпреки недостатъците които има,е мъж достоен за уважение. От 13 годищен се оправя сам в живота и е спечелил достатъчно да издържа децата си...Независимо от колко жени са...А за ***... ,,Биг брадър,, с надеждата да вземат някой грош...

43

Срител

преди 8 години

Спрете водката на Кънчев в паузите, че на нищо е заприличал.

42

Анонимен

преди 8 години

Тая помия дали я гледа някой. Трябва да си паднал много ниско за да гледаш подобна гадост.

41

Анонимен

преди 8 години

Последният да пусне водата... :)

40

много важно

преди 8 години

Това никой не го интересува.

39

Unufri

преди 8 години

Нормалните хора са скучни! Вие не разбирате ли това!Какви хора да вкарат вътре? Учителка, счетоводителка и 2-3 научни работници ли?Естествено, че ще вкарат екзотични видове! На зоологическа градина се ходи, за да се видят редки екземпляри.Левски щял да си окачи сам въжето, Паисий да си изгризе историята. Това е кичозен шоубизнес, вие какво очаквате?

38

6575

преди 8 години

върхът на журналистическата професия е да преразказва помийни тв предавания в жълтите си сайтове. дерзайте, читатели бол!

37

dddd

преди 8 години

това е грехота да се дават/ пилеят толкова много пари, за да седят тези и да ги угояват вътре и отделно много хора да изпростяват все повече гледайки ги. нова тв щяха да си направят къде къде по- голям и по- положителен рейтинг ако бяха дарили тези хиляди левове на различни домове за сираци, възрастни хора или бездомни в една голяма кампания, но това е в БГ. това се харесва..

36

Анонимен

преди 8 години

Подавал си е разни неща с Божинов.

35

Анонимен

преди 8 години

Да разбирам.Няма да го гледам.Но изтрещелите бабички и чалга-тигриците сигурно ще изгорят плазмите в тях от гледане.

34

...

преди 8 години

за жалост по- голямата част от населението в държавати ни е такова- като участниците и като "рентиерите" на паркинга в силистар.. трагедия! Хора бъдете добри, помагайте си, четете някоя друга книга, уважавайте се. обичайте близките си! Дано се оправи един ден България!