231

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 292Прав си Одисерчо живее в собствен свят. Нема нужда да му отваряме очите. Може така и да е по-добре за него! :)

230

Анонимен

преди 8 години

Драги колеги от форума Одисейчо е от сайта, аз предлагам, оставете го сам да си пише, и сам да си отговаря, той го умее това ???!!!

229

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Майка ти Баща ти...Дарама!Както си го описал - продължението следва, та тогава пиши колко ти е безплатно! Досега си имал некъв късмет и връзки !

228

Анонимен

преди 8 години

Одисейчо, защо ми изтрихте коментара за ***, нещо нецензурно ли написах ?

227

дедо

преди 8 години

До "Преди 10 Ноември" Синко това беше СЛЕД 10 ноември! явно си малък и некви като Посерчо са ти пълнили глава с измислици!

226

Анонимен

преди 8 години

Лудостта на силата няма край. Дано човечеството доживее време, в което да се живее свободно без да се мачка човешкия индивид. Между Русия и САЩ разлика няма. Тези държави живеят на гърба на по слабите. Това са двете страни на една и съща монета. За съжаление в наше време по малкия не може да е независим. Следователно или си "***" на едните или на другите. Е естествено може и на двете. Тогава ставаш като българина- беден и мачкан/като руснак/ и *** и нагъл като /американец/. :)

225

дедо

преди 8 години

До ПетърЕ Пешко!Това му викам на Посерчо - беха тия времена дето имахме армия , а после СДС то и обърна резбата.спомени спомени!

224

до Дедо

преди 8 години

Преди 10 Ноември човек като отидеше на лекар чакаше цял ден и после лекарите заключваха вратите и отиваха на партийно събрание. Това си беше чист отказ от лечение. Колкото до лекарствата, хората търсеха роднини които да пътуват по корабите или шофьори на ТИР за да им донесат лекарство защото такова у нас нямаше.

223

:)

преди 8 години

До Одисей 1Кой те кара да чакаш руснаците ? - беж да те няма! В кой век живееш?

222

Петър

преди 8 години

Макар и малко, тези войници ще дадат един добър пример. Добре дошли!Добре е да се въведе военно обучение в училище. Добре е Българските деца да се запознаят с военната дисциплина и дисциплината въобще. Това ще подобри успеха не само в училище, но и в живота.

221

дедо

преди 8 години

До Одисей 1Добре де Посерчо!Социалистическа България безплатни лекарстава нямаше - но стружаха стотинки. Имаше безплатно здравеопазване и то на ниво...а как пишеш за домовече в минало време - да не си вече призрак?

220

Анонимен

преди 8 години

До Одисей шеститя само на ушанките досажда.

219

Анонимен

преди 8 години

за какво ли само ги разкарват тия абрамси? Арматата спира на всеки 200м, и до края на века няма да стигне до тук. Стратегическите им бомбардировачи в последните месеци колкото излетяха, толкова и паднаха, та и те сега са безопасни игли. От всички опити с Булава точно ЕДИН е успешен :)))Да им имам техниката на ушанките !

218

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Не мога разбера как досега сме живели с толкова опасения за руска враждебност?!?!а тогава носеха пенсиите пощаджиите а не ги чакахме пред пощата - и това нможеше!СДС направиха така че да е НЕвъзможно.

217

Наблюдаващ

преди 8 години

До Анонимен (265)Направо оцапахa кълките, да знаеш. С техните нищо и никакви 23 000 танка, точно нашите 4 хамерикански тенекета ще ги уплашат :)

216

eh

преди 8 години

Тази техника може би е артисала от пратките за ИД.

215

дедо

преди 8 години

До Одисей 1да спомням си, в България нямаше безплатни лекарства - това беше преди 44 та ...абе ти мумия ли си???

214

Анонимен

преди 8 години

Ватата като чу за 4-те абрамса и оцапа кълките :)

213

Анонимен

преди 8 години

Не мога разбера как досега сме живели с толкова опасения за руска враждебност?!?!След като вече има кой да е ангажиран с региона, отивам на почивака в Гърция!

212

Анонимен

преди 8 години

след тая "новина" отивам спокойно да си боядисам косата!Вече има кой да ни пази наз цветните!