251

123

преди 8 години

Русия е непобедима! Ще видим и краят на тази измислена държава америка. Американците са страхливци! Българи,да подкрепим руснаците,никога не се съгласявайте да се биете срещу руснаците и Русия! Никога! Никога!

250

Как?

преди 8 години

До Саше ВеликиотМного приятно съм изненадат от подобни коментари на македонски българин тук!

249

Що?

преди 8 години

До Стреснат 351Ти дрънкаш глупости. Нито има живи Сталиновци, нито има живи Александър третевци. Руска империя отдавна няма, нито Съветски съюз. Ако си извадите главите от саксиите НАИСТИНА, а не като през 89та, може и да го проумеете. Едно време въпреки, че бяхме почти роби на СССР, в България имаше далеч по-малко руски войски, от колкото американски има сега. Писна ми да им гледам звездите и лентите навсякъде! Няма сайт или медия, която да не плямпа за любимите ни господар... тоест съюзници!

248

Стреснат

преди 8 години

Мале, колко *** народ се е насъбрал тук. Трябва 400 танка да дойдат, та да им уврат главите на русофилките...! А един пък, направо си иска руско робство...!Ни е чел Ботев, ни Левски, ни Раковски, ни Захари Стоянов....не е прочел, не е и попитал, ако е награмотен, но пише..*** за Путиния..и дрънка глупости. Друг пък се прави на македонец - нова форма на тролене!!!..и той неграмотен та ***..Та ние сме си под руско бе Тролев!

247

:)

преди 8 години

ОБИАМ АМЕРИКА И АМЕРИКАНЦИТЕ,А Барак Хюсеин Обама ми е любимец :)Уважавам мъжките момчета с луди глави, смели сърца , и дебели портфейли :)От спаружени философи полза няма :)

246

Гого

преди 8 години

Целувайте ръце на новите освободители САЩ! Те ще ни избавят от робството на ЕС и ще ни върнат свободата като ни предадат в ръцете на Турция. Като не искаме с Русия и с ЕС, ще слушаме новини на български само за кратко в следобедната емисия. Хайде сега всички се наведете и го поемете, подаръка от американците имам предвид. Що, вие кое си помислихте?

245

АТАКИСТ

преди 8 години

До Окупатора И 5000 АМЕРИКАНЕЦА ДА ИЗПРАТЯТ НЕ МОГАТ ДА СПРАТ НАРОДА ЕСЕНТА ДА ИЗРИНЕ ТАЗИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕЗКА *** НАЗНАЧЕНА ДА НИ УПРАВЛЯВА ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ СТИГАТ

244

Benkovski

преди 8 години

Spi narode tova mogesh istoriqta govori

243

четири такове

преди 8 години

четири танкове - това ли е военно присътствие на сащ? те наистина смятат ни за някакви ***? войната между България и Россия е невозможна. защо този цял цирк?

242

mda

преди 8 години

никой не е казал и дума в кометар досега?!?! Къде са про едните и про другите?!

241

Стар набор от Сливен

преди 8 години

...ще получат танкове и тежка артилерия като част от усилията на НАТО да разсее опасенията в Източна Европа от руската враждебност.." ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ ПО АМЕРИКАНСКИ !ЯНКИ, НЕ ВИ ИСКАМЕ В БЪЛГАРИЯ, ХОДЕТЕ СИ !!!

240

Окупатора

преди 8 години

Чета и немога да повярвам . Че то Русия само с ембаргото дето ни изтрещтя заради големите усти на Плевнята и Начоса ни такова филма . най-слабият сезон на морето от 1993 година :) . Най-слаб износ от 1997 г. Все икономически пазаели когао се учихме как да правим бизнес , а сега уж знаем . Жалка работа -160 пехотинеца +4 танка + бронетранспортьори . И кой ще спрат те ? Или са ги взели че да може на зима да пазят Боко от народната л'бов ;) .

239

До ОДИСЕЙ 1

преди 8 години

Одисейчо, ями кажи водили се война на английска и американска земя. Там стъпвал ли е германски ботуш? Труман беше казал- ако видим че във войната печелят германците ще помагаме на тях, ако печелят руснаците ще помагаме на тях. Е защо запада откри втория фронт чак на 6 юни 1944г Кой печелеше войната тогава? но нали и те трябваше да маршируват заедно с руснаците. А имаше и друго условия след победата над Хитлер руснаците да погнат и японците. Щото янките видяха зор срещу тях.Чети момче и питай.

238

Анонимен

преди 8 години

Те Сащ и в Украйна пращат военна тнхника но наще телета не могат да се усетят че скоро ще замирише на телешко пьржено

237

цезар

преди 8 години

Така в далечната 1941 г. в България пристигаха немски войници танкове и техника. После от тук тръгнаха за източния фронт, какво се случи след това с тях знаете.

236

случаен

преди 8 години

Махайте те ги тия бе! Децата ли искате да ни избиете *** нещастастни! Акъл имате ли къде е тоя Президент не стига ли му анатетемата която Бог му изпрати а?

235

Анонимен

преди 8 години

Абе Одисер 1, като си толкова начетен я изтъкувай на нас неразбиращите какво значи :да се "обърнеш към САЩ за съвет и военно присъствие", според помията изсипана за "новина"?

234

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОстави го Одисерчо , той сигурно е пропуснал анкетата дето мина преди време в Източна Германия. Там хоратат като свидетели на двата строя трябваше дадат оценка - ми резултата бързо го потулиха щото западния рай не беше описан като рай!

233

Българин от Украина

преди 8 години

ИМА ЛИ ОЩЕ ***,КОИТО ДА СПОРЯТ ЧЕ В РУСИЯ Е ПО ДОБРЕ ОТ ЗАПАДА ?ПРАЩАЙТЕ ГИ В СЕВЕРНА КОРЕЯ ДО ЖИВОТ.

232

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОдисерчо май е гледал всички филми от онова време - затова ги рисува такива драматични. Може да е 200 макдоналсови кила и да не може да отиде никъде горкия. Разберете го!