30

Бай Гуню

преди 8 години

ето който не вярва да видиhttps://energy.eu/fuelprices/Да живее ЛукОйл.Поправка на оня фъфлю. Имам познат от Ромпетрол, нафтата им идва от Лук ойл, не от Румъня. Имали сделка от години.

29

Дрън Чи Пляс

преди 8 години

Освен ,че горивата ни са от най-скъпите,те са и най-некачествени.Защо никой не коментира този факт когато сравняват цените у нас с тези в ЕС.То кое ли остана качествено у нас?

28

Анонимен

преди 8 години

Картел си има и още как - не може всички вериги в цялата страна да продават на еднакви цени. Няма такова нещо в чужбина - на магистралите примерно е малко по-скъпо, но извън е по-евтино. Една верига също така в различни градове може да има различни цени. А при нас- навсякъде една цена. И нямало картел. Друг път!

27

Анонимен

преди 8 години

Като не ви кефи лукойл зареждайте в шел, омв, еко, ромпетрол...Все фирми, които нямат абсолютно нищо общо с Русия. Стига сте ревали.

26

Мислещ

преди 8 години

Национализация и растрел на спекулантите!

25

Анонимен

преди 8 години

Нали си избрахте Рапонкьо да ви оправя, да ви спасява от Лошотоята? Сега ще му плащате. Наши бил страшен, силен и смел, смачка ***? Сега ще му плащате не само чрез горивата но и храните. Няма как, заслужил си го е човека. Толкова милиона пръсна да изрита Отеха и сега трябва да си ги възстанови. Ама вие свиквате, щавенето ще продължи. Кой милиардер е спрял да краде след петия милиард? Нема такива. Сега не квичете а тичайте да му целувате това за да не вдигне още горивата. Не народ а ***.

24

Анонимен

преди 8 години

На другарите все някой им е виновен , че не могат да крадат както си знаят и вече никой не им обръща внимание какво говорят . След като обичате Русия и евтин бензин , защо не се изнасяте в Москва . Само, че вашите деца и внуци бягат в Западна Европа и САЩ да се мъчат с гадния капитализъм . Просто спрете да говорите глупости и помогнете на хората да ви забравят .

23

Анонимен

преди 8 години

важно е каква е цената без ДДС и акциз, защото точно тази цена е приход за търговеца, останалото отива в държавата. проверих за дизела.най евтино е в австрия 0,78 лв, а в БГ 1,29 лв /без акциз и ДДС/.Докато в австрия акциза е 107% при нас е 50%.Иначе крайните цени били еднакви но:Тоест = разликата в акциза м/у ЕС и БГ отива в джоба на търговецатогава по добре да вдигнем и ние акциза на 100%, така разликата поне ще отива в държвата.

22

Анонимен

преди 8 години

48.54 за барел да му е 4естито на лукойл

21

Мутро-комунизъм

преди 8 години

Комунизъм с нечовешко лице.

20

Пешко

преди 8 години

Де го Сайдера да изока за колониализма?

19

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО ЛИ РУМЪНСКАТА ЦЕНА Е НАЙ НИСКА . МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ПОДГОНИХА ЛУКОЙЛ

18

Барека

преди 8 години

Вальо Златев е един лакей в Лукойл, рафинерията е руска и той е сложен за ***, какво му кажат от Масква това е.Бая прости хора сте русофилските ***!

17

ьцжьж

преди 8 години

какво намаление те си го увеличават, с 1стотинка но нагоре :)

16

Анонимен

преди 8 години

Дизела в Гърция е 1.15 евро/л. Факт!

15

Анонимен

преди 8 години

Вижте цените сега вижте мен, сега пак вижте цените, сега пак мен, аз съм на кон!

14

Анонимен

преди 8 години

Когато в България вносител, производител и търговец е Вальо Златев, верен авер на Тикваров, цените ще са грабителски. Първо, защото печалбата е цел номер едно и второ, Тикваров трябва да си получи "своето". Не си ли получи, държавата удря с цялата си сила. Както казваше един, Тиквата получава минимум по МИЛИОН на ден. Да убиваш народа си, най-бедния в ЕС, с тези цени за да изнасяш в офшорки е предателство! Цените на горивата определят цените на всичко останали. Рано или късно ще плати за грабежа

13

Анонимен

преди 8 години

Докато не вкарат закон, който да позволява цистерна да си плати митото на границата за горивото така ще е . Златев и Лукойл си правят каквото искат, защото всички бази са техни и за да си платиш митото и/или акциза трябва да отидеш да оставиш горивото в някоя база, да си платиш за този престой и чак тогава данъка - по този начин обезсмислят вноса на по-качествено и по-евтино гориво.Мафията ни управлява от 89-та година, просто се преструктурира от БКП на БСП + бизнесмени и патерицата ДПС.

12

до 15

преди 8 години

Викаш, Боко *** и Вальо Крадливото пак нямат нищо общо с това.Путин е виновен, нали ?Ама ние си знаем и без вие шорошоидите да ни го казвате.

11

Петрол

преди 8 години

Правителството няма интерес от падането на цените на петролните продукти, защото всичките разчети за постъпления от акцизи, преки и непреки данъци отиват на кино ... От там насетне дали има картелно споразумение или "мълчаливо" съгласи не съответнтие правителствен орган е въпрос на съждения .Но както за всичко в България , кучето си лае, кервана си върви ...