19

Бойко Борисов

преди 8 години

Добре, че съм аз, че иначе ще стане "лошо" като в Гърция ! Сега в България е супер, а гърците се мъчат. Ама като нямат лидер като Мен !!!

18

Анонимен

преди 8 години

20 000?? А в България, една средна месечна пенсия е по малка от 100 ?.

17

Анонимен

преди 8 години

Грък да си на тоя сват.За двадесет лева в *** ти пращат съдия изпълнител.Това ако е справедливост.

16

Анонимен

преди 8 години

Другари от БСП и АБВ това е конкретна социално политика а не като вашите глупости в които няма нищо социално а само присмех към бедните,помогнете на такива все още работоспособни хора но затънали в дългове и обречени до живот в нищета,по страшна и от доживотен затвор и ще помогнете на хиляди техни родители пенсионери които са принудени и да им помагат с пари и да страдат с тях,с такава предизборна програма ще спечелите бедните и задлъжнелите..но защо не го правите...защото и вие сте с банките

15

Анонимен

преди 8 години

Тези решения ще се платят от печалбите на банките от огромните заплати на банкери и прочие мародери,а и голяма част от хората са плащали тези кредити и когато спират по невъзможност за 2 години чрез лихвите сумата отново става колосална.Тези хора са обречени не по своя вина не говоря за преднамерени мошеници,до края на дните си да да не са нормални хора,гонени от съдия изпълнители ако почнат работа удръжка на парите им удръжка на пенсии..нито ще върнат парите нито ще живеят живот

14

Анонимен

преди 8 години

Това е реална социална политика,преди месеци подобно решение приеха и в Хърватска.Вземаш кредит всичко ти върви млад си,имаш добра работа но минават години нещата се променят-световни кризи,фалира фирмата в която работиш,сем. нещастия и..взимат ти жилището продава го съдия изпълнителя и ти оставаш на улицата но с задължения от хиляди към банката а и работата я няма и не си на 35 ..остават само задължения до живот които никога няма да изплатиш дори да живееш и 150г..правилно решение на Гърция

13

Анонимен

преди 8 години

И аз искам така!

12

факт

преди 8 години

Че кой ще даде на бедняка без имоти, без високи доходи и пари в банката заем за 20.000 евро, като няма с какво да го гарантира?! Тъпо е!

11

vesko02

преди 8 години

Тези със супер лихвата от рекламата къде са тръгнали?

10

ABC

преди 8 години

Значи който се е стягал и пестил е прецакан за да се угоди на другия взел заем? Не е ли по-справедливо да им опростят 50% или 75% от заемите, но не изцяло? А който има 21000 евро дълг какво прави - плаща 21000, а?

9

Как е изчислено?

преди 8 години

Жена на на 88 години от Димитровград е дала 20 000 лева на телефонен измамник.

8

Дядо Ташунко

преди 8 години

Няма по долен, подъл, нагъл и завистлив човек от мен.

7

Pivoley

преди 8 години

А кой ще плати за тази мярка? Май пак обикновените данъкоплатци, които съвестно си плащат данъците.

6

Комунист

преди 8 години

Е*и му майката, ние строихме 50 години съветски комунизъм, а тези са го построили отдавна без окупация от червена армия и БКП.

5

vesko02

преди 8 години

Да тичам ли за заем до 20 000??

4

socialen

преди 8 години

Много е добре, че Ципрас някак си успя да се държи на власт и да държи далеч от нея корумпираните неолиберални гръцки политици от ляво и дясно, които са любимци на неолибералите от Брюксел и Фонда.

3

socialen

преди 8 години

Браво на Ципрас! Тази мярка е, обаче, недостатъчна!

2

Анонимен

преди 8 години

Това правило кога ще го приложат и в България?

1

Алекс

преди 8 години

И кво казвахте за Гърция? Била по-зле от нас ??:)