23

Десислава

преди 8 години

Добре,че е немския "Билд",защото ние сме изненадани!

22

Анонимен

преди 8 години

Важното е че UBER са лоши и не са покрили критериите да предлагат подобни услуги...А иначе е толкова лесно да заврат некоректните бакшиши в *** г*з само за една седмица... Ама липсва волята за справяне с "нашите" измамници...

21

таксито

преди 8 години

Задължително строго регламентиране на тарифите, като се постави и максимален праг на цената за километър, определян от съответните общини, като той не може да бъде повече от 10/100 от средната за страната цена за километър. Така ако средната цена за километър в България е 80 ст/км., то възможния максимален праг е 88 ст/км, която дадена община може да приеме. Който иска, иска. Който не иска си търси друга работа !Демокрация НЕ означава АНАРХИЯ !

20

таксито

преди 8 години

Трябват жестоки санкции и всякаква спекула с таксиметровите превози ще секне.Хващат таксиметраджия в нарушение на правилата за превоз: доживотно отнемане на лиценза за таксиметрови услуги на нарушителя (без право на обжалване), глоба в размер на стойността на таксиматровия автомобил като нов. Ако не се плати глобата, автомобила не може да се ползва по предназначение от друг (вкл. и от партнъора, ако има такъв).В резултат: пазиш си хляба, спазваш законите !

19

Анонимен

преди 8 години

ZZarsstvo Balgaria i Tarnovsskata Konsstituzziia...

18

Анонимен

преди 8 години

Кво казаха вчера - туризъм от уста на уста.....Само че става, когато устата не е българска.Интересно защо никой не се самосезира, след като масово българите си ги знаем тези неща? Или пак чужденецът винаги е цар?

17

God

преди 8 години

До socialenАко беше чел малко повече за либертарианството щеше да знаше, че един от основните му принципи е върховенство на закона. Ако у нас законът се спазва поне наполовина колкото в САЩ нещата щяха да са много по-добре уредени. Или смяташ, че и САЩ са съсипани от капитализма? Невидимата ръка на пазара работи само ако има пазар и той работи по правила. Ако правилата облагодетелстват един за сметка на друг, това вече не е пазар, а нещо с роден привкус.

16

Трезвен Руснак

преди 8 години

До Анонимен 16 dnes.bg/obshtestvo/2015/08/11/za-tri-dni-spipaha-150-shofiora-na-gradus.272897 БГ е европа! българите е европейцииииииииииии.ХА-ХА. Моля, намерете трезвен български шофьор!

15

Весел

преди 8 години

Никога повече на море в България :) Вече 10 години почивам другаде, понякога не е перфектно, но никога не бих си причинил "българско море". Трябва да си много ***, за да си даваш парите за подобни "услуги". Да си мързелив и глупав, но да си алчен, и да имаш много на брой по-глупави от теб "клиенти" - това са изискванията, за да печелиш от българското черноморие :) А има много хора, които печелят...от кой ли :)

14

Анонимен

преди 8 години

Аз па не платих на един, от Несебър отивам към Бургас и правещ се на силно пиян, викам да вземеме една мацка и се връщаме на на Слънчев, та стовари ме на съседния блок и докато взимам мацката се прибрах. Оня бая ме е псувал. Хахахаха

13

До: 17

преди 8 години

Не. На автопилот сме много отдавна. Ама и кислородните маски са едно менте, че ги купуваха с обществена поръчка и не знам колко ще се издържи още...

12

До: 15

преди 8 години

Както с джебчиите, в чиито касетки в банката бяха намерени бижута и часовници за милиони. Проверката стана след молба от английската полиция. Важното е нашите да си ги пенсионираме на 50 пък дали вършат работа няма значение. В ДАИ е толкова прогнило от корупция, че тази структура трябва да се закрие и да се почне наново. Всички знаят за нарушенията и за наглостта, но в тази държава господства законът на джунглата. Накрая ще спрат да идват и пияниците и да видим от себе си ли ще крадат ***.

11

Анонимен

преди 8 години

Намерете бакшиш който да не бивш/настоящ рецидивист и аз ще ви намеря трезвен руснак.

10

Анонимен

преди 8 години

А преди публикацията в Германия защо нямаше контрол,константен денонощен контрол?Или чаак след публикация в чужбина евентуално леееко се помръдваме да поработим?

9

socialen

преди 8 години

За 26 години дяснолиберален англосаксонски капитализъм по американски образец, наречен Неолиберализъм и Либертарианство, при който всичко е оставено на Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита сила, България беше превърната в неолиберална, либертарианска, обективистка, анархокапиталистическа, олигархична, асоциална, дясна ***, в която всеки се опитва да живее на гърба на останалите. С 10% плосък данък ще чакаме на Кукуво Лято да се оправи нещо. Неолиберална Псевдодържава.

8

Анонимен

преди 8 години

Спад на морето нямало, дори 1.5% повече туристи. Къде ги видя онзи дебелият специалист не разбрах,но не е спад а разруха която ще ги ликвидира. Те това и си заслужават! След 3-4 години ще си броят звездите и ще се молят някой да се излъже да отседне в хотел.

7

123

преди 8 години

Айде опитайте поне в заглавието да нямате грешки, а?

6

Анонимен

преди 8 години

Няма по-гнусно племе от таксиметровите водачи по морето! Като им вземат колите в полза на държавата тогава може да има оправия. Иначе си плащат на контролните и да му мисли туриста.

5

Млад червен бунак

преди 8 години

Много убуу на морету. Всеки те дере стабилно. Ако случайно не са те пребили,обрали, отровили с развалена храна и фалшив алкохол, не си се осрал като курталански вълк от чистотата в морето, не те е блъснал някой пияница с кола, то тези с жълтите коли ще се погрижат и лев да не ви остане.

4

сигнал

преди 8 години

Подавал съм сигнал към агенцията и не съм получавал отговор от тях. Резултата е че пак съм измамен и таксито все още работи.