10

Анонимен

преди 8 години

Правилно - никаква милост към сводниците !Момичетата ако работят за себе си - нека си работят.

9

По-коректно пишете

преди 8 години

"... приемали хора с цел да бъдат използвани за развратни действия" - защо тези хора (петте жени) се окачествяват тук като жертви? Насила ли са били принуждавани да проституират, малолетни ли са? Ако не е така, то тогава те не са жертви, а жрици на древния занаят, които са се възползвали от сводническите услуги на барманката и нейния шеф.Ако се дават подобни квалификации, то и клиентите са вид "жертви" - примамват ги значи, като им предлагат хубави жени и така подкопават морала им :)

8

Анонимен

преди 8 години

Не са си платили на когото трябва. Това е единствената причина, за да се задейства полицията във Варна. Нищо ново под слънцето.

7

Teo

преди 8 години

Съмнявам се нашите полицаи чистосърдечно да са се разработили. Явно не са си платили такса спокойствие на когото трябва, и за това са ги налазили. Такива заведения на златните не са от вчера и се знаят прекрасно!

6

Стършел

преди 8 години

Това е проституция, а тези са сутеньори, защо сте написали трафиканти, така и не се разбира?

5

Анонимен

преди 8 години

Не виждам основание за задържането им и скоро ще ги пуснат по разпореждане на дежурния прокурор. Всеки може да се *а с когото си поиска, щом това не е престъпление по големия член на НК - сто петдесет и някой си... В случая няма такова престъпление. някои от гостите се усамотили, което е най хубавото и нормално състояние на всеки един от вас. и вие се трещите всеки ден и нощ, но никой не трябва да ви арестува за това. Напротив - орден Стара планина и две езера в добавка!

4

Баба Меца

преди 8 години

Не са платили на когото трябва!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Tosi sobstvenik kak ima i ot kade ima savedenie na bG more vs sa banditi Mafia Prostitutki svodnizi kade sa Probeflüge na mvr ba4varova snae sa tesi Hora naredili li e da badat sagovesni saedno i v Satvora tosi Klub ne e edinstven Po zaloto bG 4ernomorie e rasvrat eftin ziganki balgarki s svodnizi. Sobstvenizi na Hoteli barove Bolesti Kolko iskasch no svodnizite sobstvenizite igrajat s poliziata To se snae

2

Анонимен

преди 8 години

Пишете им имената!!!Ако са лекари или полицаи ще им пишете именатаАко са и робовладелци - не ги пишетеПродажни медии

1

111

преди 8 години

ТРАФИКАНТИТЕ НА ХОРА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗТРИТИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА