8

Анонимен

преди 8 години

Айде, бе!Верно ли?

7

Градски

преди 8 години

Ей, Ангарскииии, защо закриха "Инспектората" в НАП, та нали именно това бяха хората готови с тази задача?! Вместо това вие ги съкратихте тях и цялата дирекция, пък сега да правиме трябвало. Ами съберете хората от бившата вече "Инспекторат" на НАП и действайте...но понеже служителите разплитаха схемите с тия същите дето нямат воля, не знам как ще стане...

6

socialen

преди 8 години

Това са поредните кьорфишеци! Страната, дори и 5 тома закони да напише, и цялата полиция да изпрати, няма никакъв ресурс!С 10% плосък данък нищо не може да стане. България беше превърната за 26 години дяснолиберален англосаксонски капитализъм по американски образец, наречен Неолиберализъм И Либертарианство, в анархокапиталистическа, олигархична, асоциална, неолиберална, либертарианска, обективистка, дясна ***!

5

Наблюдател

преди 8 години

Борбата с икономическата престъпност е абсолютен фарс но е съвсем нормален при продължаващия фарс набеден за "демокрация" в България.

4

vesko02

преди 8 години

50-60 човека назначени от политици,тогава имаме 100% корупционна схема

3

Олег Иванов

преди 8 години

Докога ще си измивате ръцете като Пилат Понтийски с тази "сива икономика" !?"Трън в очите" ви са бабичките които продават магданоз и копър на тротоараили някой който е изнесъл на сергия и продава от собствената си продукциякато мед, ябълки, круши и други неща без да сте го обложили с Дьнък !?Докато за откраднатите милиарди от КТБ , НЕК , Еврофондовете и отбългарския данъкоплатец, всички мълчите като п...и непоръбени !?Как няма да мълчите като и вие сами сте в кюпа . . .!?

2

АНОНИМЕН

преди 8 години

Ако вкарате в затвора всички работодатели кой ще експлоатира работниците. Не недейте оставете ги да си крадат та да има работа за хората. Иначе ще се увеличи още повече и без това голямата безработица. Милите работодатели те колко много правят за работника да не стои гладен.

1

vesko02

преди 8 години

Общо взето всеки българин -милиционер,т.е.организираната престъпност съвсем организирана.Който и да влезе в затвора няма да е грешка.