25

до 38

преди 8 години

Цената ти на Тасос не включва храна и напитки!!! .. и трябва да пазаруваш, да готвиш и да си миеш чиниите докато си на почивка!Аман от малоумие!

24

ГОСТ

преди 8 години

Кажете името на хотела и собственика! Нека всички да знаят и никой повече да не иде там!Да го затворят, ако трябва. Нещастници! Само искат да лапат!

23

от бранша

преди 8 години

Ама пускайки туристи по-рано в неоправена стая може да ти доне вместо благодарност много проблеми. Което и много често става. Снима си мръсната стая и снимчиците са качват в интернет и препращат на туроператора. После ходи обяснявай с какъв акъл си ги пуснал тези хора по-рано.

22

Мирослав

преди 8 години

Другия път си вземете стая в малък уютен хотел за 50-60лв на нощувка и ще сте доволни! Тези 5 звездните е ясно от кой се държат! Ич им не е за клиентите! Това са огромни перални за "чисти" парички.

21

...

преди 8 години

Кака срещу 38 евро на ден на тасос получаваш ателие с кухня, баня и тоалетна, голяма тераса с масичка и 4 стола и голям двор. Плажа ти е на 2 минути! Много добър плаж с пясък който смея да твърдя не съм засичал на БГ морето! Вярно там не ходя от 10 годин.и За които иска мога да кажа името на плажа и ателиетата! Готиното е, че почистваха всеки ден! И на двора имапе маси и столове за вечеря и др. Чистачката беше българка. Лошото е, че най близкия ти магазин и заведение е на около 4км.

20

Пътуващ

преди 8 години

Като чета коментарите, почвам да си мисля, че да си клиент в БГ си е присъда, а когато се опиташ да си потърсиш правата, всички мутри и тем подобни ****ли почват в един глас а пишат, че не си прав.

19

vesko02

преди 8 години

Много грешки е направила,няма да може да си вземе парите обратно,ако затова иде реч

18

от бранша

преди 8 години

Дано да греша, но и на мен са ми правили подобни номера, догато бях мениджър на хотел в България. Един туроператор стоварваше туристите си от Балтийските държави към около 5-6 часа сутринта и горките хора трябваше буквално да чакат половин ден докато се настанят. Въпреки, че хората си чакаха стоически имаше и такива театрални артисти, които охкаха, пъшката и припадаха по часове пред рецепция в опит да се настанят по-рано.

17

българин патриот

преди 8 години

При такава зверска конкуренция по нашето Черноморие си е истинско малоумие да се изръсиш с повече от 50лв за спане.Цените тази година са чудесни - масово тройна стая се дава за 50лв - по 17лв на човек. Имаш климатик, баня, тоалетна, хладилник. Какво му трябва повече на човек?

16

Анонимен

преди 8 години

Колко глупави хора !!! Аз никога не ходя по бг черноморие само в Турция и един сьвет преди да резервирате хотел има интернет влезте вижте за всеки хотел има отзиви мнения на хора не оставяйте да ви правят на бальци

15

Анонимен

преди 8 години

О, само като прочета, че иде леч за хотел в Слънчев бряг и веднага ми светва червено- Слънчев бряг и хотел въобще със звезди е оксиморон.

14

Радев

преди 8 години

Не стана ясно защо е спестено името на хотела? Иначе за мен е непонятно как е възможно все още да съществуват наивници /да не кажа ***/, които да ходят в клоаката, наречена Слънчев бряг.

13

Анонимен

преди 8 години

Някой да каже кой е хотелът? Колкото до настаняването, и аз не разбрах, защо са чакали 2 часа преди да се настанят в 14ч. Настаняването става в 14ч(по дефолт) , ако не си доплатил за ранно настаняване предварително. Но да, мизерията е пълна.

12

Гецата

преди 8 години

Аз пък преди седмица бях в 3-звезден хотел за 20лв нощувката. И всичко беше перфектно - чисто, всеки ден ти сменят кърпите, мият. Пък и разполагахме с микровълнова фурна, което е рядкост дори за хотел с повече от 3 звезди.

11

Анонимен

преди 8 години

С такива тенденциозни и полуистини, очерняме нашете море.

10

Анонимен

преди 8 години

Във цял свят никой не настанява пред 14 на някои места дори преди 15 часа.Незнам защо в България има традиция да се тръгва рано сутринта та даже през ноща, за да не изпуснеш няколко часа "море".Правим го този дребен тарикатлък , уж да спестим някой лев, после цъфтим 12 през рецептата и молим да ни настанят.Хората в условията пишат и казват че се настанява след 14 но ние сме тарикати и идваме по рано.Молим се пускат ни , и след това си искаме парите обратно.

9

Pimp C

преди 8 години

Трябва да си много *** за тия пари да идеш в БГ на море хахахах

8

Анонимен

преди 8 години

Интересни сте ми драги гости на Морето,когато дойдете искате да се настаните колкото си може по-рано,дори в 5.00 часа,а когато стане време за тръгване,искате да стоите до вечерта...

7

бай иван

преди 8 години

нЕкой да са изненадва от фактите вече ? щото аз 'ептен. бетон и л*а, т'ва е. ама от мутрафони колко акъл очакваш?

6

Анонимен

преди 8 години

За 266лв/ден трябва да е луда, за да отиде на Черно море. В Гърция нощувките са по 60-100лв, а останалото - храна на таверна калмари, миди, риби, фрапета, сладолед за 3 членно семейство е 100лв на ден. Морето е чисто, а обслужването пефектно.