37

Шоп

преди 8 години

До ПравославенБългария по Конституция е свтска държава и всички вери са равнопоставени.

36

Шоп

преди 8 години

Добре де, как да сме сигурни, че се е молил на Шефа и Майка Му? Може просто да иска да събуди симпатии, пък иначе се е молил я на Аллах, я на Яхве, я на Кали?

35

Анонимен

преди 8 години

Вясал само на ръцете си пък бил с колан!?

34

Някой си

преди 8 години

51"Твърдо вярвам и знам, че Бог и Пресвета Богородица са спасили човека." Може да вярваш или не вярваш в каквото си искаш, но да твърдиш че ЗНАЕШ че бог и прочие и прочие са спасили човека е равно наа....

33

Анонимен

преди 8 години

До 123:Приятел, коментара ти е много уместен и го харесвам, само не осъждай така всички журналисти, защото и сред тях има добри хора ;) Господ Иисус Христос и Пресвета Богородица да ти помогнат да видиш и в другите хора доброто. Успех и само така!

32

Православен

преди 8 години

ДО 42 "войнстващ атеист":Ти като си войнстващ атеист що не се изнешеш от България? Тука сме православна страна по конституция. Не знаеш ли, че от тази ти "война" няма да излезеш победител? Твърдо вярвам и знам, че Бог и Пресвета Богородица са спасили човека. Да, Бог ни помага и чрез хората, за да ни учи на взаимна любов и уважение. Затова и пожарникарите заслужават благодарности, но Бог е действал чрез тях.

31

Анонимен

преди 8 години

Атеисте, това се опитвам и аз да обясняна някой господа и госпожи но уви. Всичко зависи от нас хората, умът и самосъзнанието са всичко, но някой го наричат божие дело или нещо подобно.

30

войнствен атеист

преди 8 години

Радвам се, че е оцелял, ама айде да не приписва на Света Богородица всичко, а? Ако толкова се беше загрижила за него, нямаше да му се спука гума.Единствено и само човешки ръце и човешка мисъл са го извадили от кабинката на ТИР-а. Ако толкова е разчитал на божията помощ, да се беше отвързал и да се беше надявал, че ще полети.

29

Анонимен

преди 8 години

Браво, голям късметлия. Добре че се е молил на Христа и Девата. Повече такива хора да има - вярващи!

28

Промит мозък

преди 8 години

До АнонименЗапази моля те дефинициите и разсъжденията си за лично ползване! Тук става въпрос за рядко срещан случай на физическа и психическа издържливост на един млад човек. Постави се на негово място, какво би почувствал или как би постъпил ти! А какво го е крепяло - той си го каза ! По-добре да бе споделил какво би крепяло теб в тази ситуация, вместо да сипеш обиди към всички !

27

123

преди 8 години

Оставете момчето на мира! Стига сте му досаждали! Станимир е добър човек,личи му се и по лицето. Господ Бог Иисус Христос и Пресвета Богородица и Дева Мария да го пазят и закрилят и да му помагат в неговият живот! Станимире,имай твърда вяра в Бога и всичко ще се оправи-за тебе ще има нов живот,ще си имаш добро и хубаво семейство,и хубава работа;само се уповавай на Бога и на Пречистата Божия Майка. А до колкото до тази нагна журналистическа ***-остави ги и се отдалечи от тях,защото не са добри

26

до 42

преди 8 години

Искам много внимателно да прочетеш коментара ми и да забележиш, че никъде не споменавам име на Бог. Откъде предположи, че имам нещо общо с която и да е църква? Може да съм будист, фенка на Аалах, последователка на някой от милионите богове в Индия, езичница... А иначе, да Господ е в нас или поне в тези, които възприемат себе си като Създатели и Творци на собствената си реалност и който осъзнават и поемат отговорността за действията си и последствията от тях, БЕЗ да казват "Бог така е решил"

25

Анонимен

преди 8 години

13 Ти кога видя човек да лети? По тъпо нещо не бях чувал! Бог бил вътре в нас, глупости на търкалета. Църквата е за това, да ви промива мозъците.

24

...

преди 8 години

Нека всички по-долу да видят интервюто с този човек. Много е важно да се види и усети гласът му, начинът по-който говори, какво точно казва, как приема нещата и колко спокоен е. Много показателно за това, какво е усещането за човек, който живее втори живот. Няма напрежение, няма обвинение, няма стрес. Вътрешен мир.

23

123

преди 8 години

Браво момче за смелостта и вярата в Бога .Това изпитание ще те направи още по-силен и ще го помниш цял живот.

22

Анонимен

преди 8 години

До 13 Ръцете на пожарникарите са божи ръце!? Хахаха.....Ти имаш ли акъл бе ***!?

21

лаик

преди 8 години

А дали отдолу са били поставили надуваемо нещо,та ако падне да не се потроши.

20

Анонимен

преди 8 години

До do 24:без да се заяждам, само ще допълня: А и често готов за следващите необмислени постъпки и нови глупости!

19

Анонимен

преди 8 години

Не знам какво точно би казал, в крайна сметка човекът е преживял някакво лично премеждие, новинарите са се вкопчили в събитието за да си направят деня и в краен резултат на сайта се появява и интервюто. Доколко обективно то е обективно и каква още част от него се е изгубила по пътя, знае само Господ!На последния въпрос ще си позволя да ти отговоря в стил "детската градина": можеше, ама тъй като не е насмел нито автобус, нито лека кола, не ни остава нищо друго освен да гадаем дали или не!

18

do 24

преди 8 години

колега, ти преживяал ли си нещо такова?Аз съм имал подобно изживяване, само че зимата в Рила, имаше вятър много по силен от ураганен вятър. Тогава може би около 10-30 мин съм стоял прегърнал колче от зимна маркировка, само и само да не ме издуха вятъра. И пак ми бе трудно. Такъв стрес беше че не мога преценя колко дълго беше но преосмисляш неща от живота си.100% и тоя пич е бил така.А после като се спасиш, няма травма, има радост, чустваш се пречистен и прероден.