27

анонимен

преди 8 години

Поръчки се изпълняват! В ЦЯЛА България се работи така!Всички плащат такса, за да работят,който не отчита го чака същото

26

Анонимен

преди 8 години

Същото положение е и в Благоевград. Това са служби които пълнят партийните каси.

25

Реалист

преди 8 години

Няма нужда всеки ден да "откриваме" колко са зле нещата - ЗАКРИВАНЕ на ДАИ и КАТ ВЕДНАГА - тва е положението драги ми народе..........

24

Болярин

преди 8 години

Този *** го назначиха Бсп и Дпс. Раздаваше го играч точно 1 година. Толкова си беше повярвал ,че налиташе на бой на шефове на големи транспортни фирми.....На тях им писна от рекета и го изпяха. Заради чадъра в Търново, сигнала беше пуснат директно в София от друга политическа партия опонент.....

23

--

преди 8 години

Това са почти най-дребните риби ... И да се разследват и да не се разследват проблемът е в ръководството горе ... чак до ниво министър. Аз доколкото знам дават се 20 000 евро (за ТИР) в министерството и се знае, че следващата година този ТИР няма да бъде проверяван на границите. Това са малко над 3000 лв. на месец такса спокойствие ... правете сметка какви печалби се правят ... после викат - имало контрабанда - ще има, защото така са решили министрите и председателя им!

22

vesko02

преди 8 години

Всичките са политически назначения,то вече и чистачките са нечии протежета

21

бранков

преди 8 години

в монтана си имат същия , който организира престъпни групи , казва се лъчезар кръстев иванов , заедно александър александров , красимир ячев , любен котев , веска дебелата и стойна георгиева

20

тъп народ

преди 8 години

в коя друга европейска държава има такава агенция ДАИ....??????????

19

Анонимен

преди 8 години

1500 лв. е тарифа за провинция. За София е 5 000 лв. Никой не ги преследва. Прокуратура и съд са зависими от тях. Само от калашниците имат страх.

18

мдаа

преди 8 години

Шокиран съм, не може да е истина. Това не може да се случи в България!!

17

Анонимен

преди 8 години

Чакайте Шиши да оглави ДАНС, тогава и те ще си пуснато официална ценова листа за разследванията.

16

DANYELE

преди 8 години

ПУСКАЙТЕ СИГНАЛИ ДО ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ЕДНОВРЕМЕНО ЗА ДА НЯМА ПЛАЩАНЕ И РЕКЕТИ !!!ДАНС - ГДБОП - НАП - ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ - КОМИСИЯТА ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР - КОМИСИЯТА ЗА НЕЗАКОНО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО - СРП - СГП - САП - СВКП - И ДО ГЛ.ПРОКУРОР СЛЕД ТОВА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ - ЕВРОПОЛ - СТРАСТБУРГ Е ТАМ Е ИСТИНАТА НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЗВАТЕ ТРУДНО Е НО НЕ СВАЛЯЙТЕ ГЛАВАТА НАДОЛУ !!!

15

Анонимен

преди 8 години

Ако всички сррат да дават какво ще стане? Така са научени. В радиус от 150 км колко транспортни фирми има, правят си едно събиране и казват с рекета до тук. И да са солидарни, ако някой го погнат другите фирми да му помагат и само по канален ред оплакване. То не става да си траеш и да плащаш и да очакваш, че нещата ще се оправят нявга. И с цялата администрация и съдебна валст трявба да е така.

14

Анонимен

преди 8 години

Разстрел за тия. Затворът явно не ги плаши.

13

Анонимен

преди 8 години

съкратеното на "даяджия" - "дояч".

12

bez ime

преди 8 години

КРИСТЕРА И АВТОТРАНС ДАЙ не ги спира.ТИЯ винаги са със свръх тегло.МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ НА КАНТАРИТЕ.

11

Бай Ганя

преди 8 години

Абе ти на мен ми дай солунската митница...- Е явно я е получил ;-)

10

Анонимен

преди 8 години

10 години поне

9

Загрижен

преди 8 години

Представяте ли си: От 1 година се води разследване и нищо до момента не са установили. Мисля, че в крайна сметка няма да се докаже нищо поради липса на доказателства. Всички са корумпирани, защото няма правосъдие. Докато не махнат всички в съдебната система така ще е. Да отиваме на Терминал 1, нямаме друг шанс.

8

Des

преди 8 години

Кола на ДАИ - от едната страна пише ДАИ, а от другата МЕРСИ