14

Доктора

преди 8 години

" Живея втори живот, сподели спасеният шофьор "Ами като живееш втори живот, гледай да не пропилееш и него !И дано да оцениш за в бъдеще, колко са вaжни, малките неща в живота..И умната ! ! !:)))

13

Анонимен

преди 8 години

до 18 Този и на 32-33 ми изглежда. Ген. Той и Еминем е на 43, ама изглежда на 33.

12

Анонимен

преди 8 години

до 16Ти добре ли си бре? Само кабината му беше виснала. Цистерна - кабина е съотношение 10-1. Изобщо не говорим за кантар там, а за свързващ болт на шасито с кабината който я е държал в крайна сметка след като останалите 3 са се скъсали. Но да кажеш че този болт е на 80 кила разстояние( моята тежест) за да се скъса е несериозно.

11

Анонимен

преди 8 години

Този на 28 ли е....Боже изглежда като на 35.

10

Анонимен

преди 8 години

Гледката беше потресаваща! От дясното платно да смачкаш 2 мантинели...да се врежеш в другите две и да ти виси кабината през мостта. Ако беше пълен този камион с газ с тази инерция директно падаше в бездната и би се взривил долу на 120 метра.Холивудски филм отвсякъде.

9

1

преди 8 години

А сигурен ли си, че +10 кг. примерно нямаше да свалят шофьора и "спасителя" заедно с камиона в пропастта?

8

Анонимен

преди 8 години

Можеше човек спокойно да премине от резервоара на цистерната до кабината за да спаси човек човека. Но всички гледаха сеир!

7

Анонимен

преди 8 години

до 13Ами като му освободя коланите и го издършам до дясната врата на кабината. Сл;ед това е лесно, но човека е бил в шок. Там е сложно. В***секи случай нямаше да гледам сеир как човека стои безпомощен в кабината си.

6

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ как точно щеше да помогнеш?

5

Анонимен

преди 8 години

до 11Бях превъзбуден, защото от резервоара му на камиона течеше тънка струйка нафта, а тези които бяха спряли гледаха само на 20 метра отстрани.

4

Анонимен

преди 8 години

до 9Ами возиха ме в фирмения бус бе, ***! Разкрещях се на шофьора да спираме и да помагаме, а той ми вика че съм съм се превъзбудил. Не исках да ти казвам подробности защо не съм спрял но ме предизвика. Сега разбра ли защо не съм помогнал на човека????????????

3

Анонимен

преди 8 години

Авеее...на 4-5 минути бях след катастрофата посока Варна. Гледам разпиляни парчета от мантинела и метални части...гледам и някакви хора да спират и да гледат през парапета на моста. Ако не бях на работа а със личния си автомобил, бих скочил в кабината и да му помогна на човека. Просто това нямаше как да го гледам безучастно отстрани.

2

В.Узунов

преди 8 години

Трябваше да се разпльока там като снимаха камерите да го видим как цирика докато пада ба.

1

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега последно да се уточним: Този младеж на колана си ли виося на 2 метра от кабината към пропастта, или колана го е спрял да излезе от счупеното стъкло на кабината? понеже спасителят, който го е отървал каза, че тоя е бил вътре в кабината, а по разни медии даже казаха че е висял извън кабината само на колана си. Даже и тук имаше снимка. Къде е истината бе, ***?