41

Вин турбоДизел

преди 8 години

"Бързи и яростни" 9. По действителен случай в БГ. Не се знае на кой е посветен обаче - дали на тираджиите, дали на спасителните екипи.

40

Berlin

преди 8 години

Да е жив и здрав човекът, поне ще има какво да разказва вечер в кръчмата. :)))

39

Ф.С.В

преди 8 години

Браво на спасителите ! имайте предвид че ако камиона се бе откъснал - със сигурност можеше да повлече и тях заедно с шофьора-

38

Анонимен

преди 8 години

Чудех се, дали може да мине една статия под която да няма ***? Е явно в този сайт НЕ!

37

пенкилер

преди 8 години

Що не докараха,онзи умноглавия психолог да го убеди да не скача,че на момъка сигурно това му се е въртяло из главата за 2 часа,а можеше да дойдат и онези маскираните да го гръмнат,те поне уж са обучени,или поне да го извадят с шутове от кабината и да го пребият,понеже направи за резил цялата държава.

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен60,,Лаика разбира от всичко",а феновете на Тикваря,могат да измислят всякакви оправдания за безхаберието,слабата подготовка и никаквото оборудване,на поверените МУ служби.

35

пенкилер

преди 8 години

До 111,,Професионално",за 111минути? Професионалното спасяване на пострадал,трае 6 минути след пристигането на спасителния екип.оставащите поне 60,са чисто безхаберие!

34

Анонимен

преди 8 години

tezi mostove sa stroeni po bai-Toshevo vremme ,kradtsite na tikvata tova nikoga ne mogat da go napravyat

33

Анонимен

преди 8 години

Тъпите ***, които при задръстване карат в аварийната са виновни за закъснението.

32

!!!!

преди 8 години

Драги списатели, отне ми точно 5 мин да проверя снимката в сайта на БТВ и това, което сте сложили е стопкадър от видеото, заснето от дрон! На видеото съвсем ЯСНО, че вижда, че там не виси човек! Хайде малко да си проверявате снимките! Поради липса на адекватна информация, за да го потвърди, човекът е бил все още в кабината и коланът го е спасил, а не е изскочил от нея.Иначе този случай може да послужи за кампания в защита на това да не пропускате да слагате колани. Те спасяват живот.

31

до 35

преди 8 години

Нали трябва първо да дойдат пожарникарите и полицията и после те да се обадят за специализирана техника. Ако мислиш че ще изпратят кран само защото някой очевидец се е обадил няма никога да стане. Щом човека е спасен и няма загинали значи операцията е успешна. Ако сте на друго мнение питайте шофьора какво мисли по въпроса.

30

123

преди 8 години

"висял повече от 2 часа..." ?????????????????????Представяте ли си, каква е реакцията на КАТ и другите служби!Пази Боже, нещо да се случи на някого по пътищата!

29

Анонимен

преди 8 години

До ОтецБог е вездесъщ, няма проблем да помага на много места. Защо не помага всеки път го питай като го видиш.

28

ss

преди 8 години

защо няма бетонни ограждения там, ако тоя беше изблъскал някоя кола директно политаше надолу

27

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен41А бе заспо, кога го построи твоята лили тоя мост?

26

колан

преди 8 години

Баси дългия колан. Сигурни ли сме, че кръгчето на снимката е шофьорът??? То бънджи въжето по-късо бе....

25

Аз

преди 8 години

Пича живее втори живот, още половин метър и щяха да го събират долу на кайма. Дано дръг път да кара по-внимателно, че втори такъв шанс няма да получи

24

Анонимен

преди 8 години

Ами в общи линии тази снимка е показателна за цялата държава: висене на косъм над пропастта.

23

Анонимен

преди 8 години

До пенкилерпо-скоро за разформироване е районното чийто ченгета са доспуснали блокиране на аварийната лента, заради които селяни са се забавали спасителите

22

Anonymous

преди 8 години

При полупразна цистерна ако някой иска да ми каже че опасността от взрив е по-малка явно не си разбира от работата ( Съмнявам се че изобщо е била празна) Напротив ако цистерната е пълна 1/5-та от обема взривът ще е най-унищожителен. Второ ако е била празна защо са я охлаждали и какво е изпускала тогава Абе приказки за баламурници и *** шарани Няма да спрат с тия комунистичиски похвати и уйдурми То и ръководството на пожарната е най-пълно с стари номенклатури, които един път не са гасили!!!!!!