61

Анонимен

преди 8 години

До Ангел.Твойте измислени герои нямат нищо общо. Евала на мъжете реагирали толкова бързо.

60

Анонимен

преди 8 години

2 часа спасителна операция си е безобразие.. Ето за това трябва да има по опитни и знаещи мъже, а не да се чоплят момчетата по кратуните и да викат "и ся кво прайм"

59

Анонимен

преди 8 години

До оцеляващаТо в България всеки само дава акъл, кой и как трябва да си върши работата и за това сме преуспели!Къде, кога, какво и как са само предположения, а каква е била действителността е друго.

58

Анонимен

преди 8 години

Не е нужно всички в пожарната и полицията да са рамбовци.Понякога умът и знанията са не по важни от силата и издръжливостта!По старите колеги могат да вършат по бюрократична работа или пък да водят курсове на по младите.Защото стария ще е видял поне 200 случки подобни на тази и ако бъдат анализирани и разказани на по младите, те ще имат доста знанич как да реагират правилно.Аз съм програмист, на 37г, ве4е ме помързява, но виждам че сравнено с младите колеги на 20г съм незаменим

57

оцеляваща

преди 8 години

СЕГА АЗ ДА ВИ КАЖАЗА ВСЯКА РАБОТА(дори за чистене) СЕ ИСКА АКЪЛ.ПЪРВО Е ТРЯБВАЛО НЯКОЙ НЕЗАБАВНО(АКО И С ХЕЛИКОПТЕР) ДА ПРЕДОТВРАТИ ЗАДРЪСТВАНЕТО ПО ТРАСЕТО ЗА СПАСИТЕЛНАТА ТЕХНИКА(това задръстване става и в други държави-за аварийната лента...дори и в Германия съм го видяла).САМО ЧЕ СЛУЧАЯТ Е С ОБИКНОВЕН ЧОВЕК!ВТОРО-СИГУРНО Е БИЛО ТРУДНО ДА СЕ НАМЕРИ ПОЖАРНИКАР,КОЙТО ДА СЕ СЪГЛАСИ И ДА МОЖЕ ДА ГО СПАСИ.И ТАЗИ РАБОТА Е ДЪРЖАВНА И КАК СЕ ВЛИЗА ТАМ...ТРЕТО-СТИГА СТЕ РЕВАЛИ ЗА ВЪЗРАСТА ЗА ПЕН

56

Болен Пидеров

преди 8 години

"Ясно се вижда как шофьорът виси ... само на предпазния си колан."Да ве. Толкова е ясно, че едвам са невиди !!!

55

Ф.С.В

преди 8 години

Най хубавото в тази случкае - че - ако ти е писано да умреш в самолет - няма да паднеш с тир в 120 метрова пропаст ) И същшо така цялата случка завършва с ХЕПИЕНД - типично по американски - Мисля че спасителят трябва да бъде награден - защото само той си рискува живота ,,като гледам видеото -

54

1

преди 8 години

До TodorСпециализирани спасителни хеликоптери няма. А и да има, представи си какво може да се случи поради завихрянето, което създава самия хеликоптер?

53

!!!!

преди 8 години

А иначе тази история е типичен пример за това, че когато някой трябва да остане жив и видими и невидими сили му помагат.С интерес бих чула историята на този човек. Бих го нарекла Най-големият Късметлия на България.

52

!!!! от 53

преди 8 години

ето ви""Кирил Дикански, пожарникарят, който извади водача, разказа от първо лице случката."Водачът висеше през долния прозорец на кабинета в пропастта, само чрез мускулите на рамената се задържаше за прозореца.Върху него бяха натрупани парчета от кабината, одеяла и други неща, разчистих малко, стигнах до него, вързах го през гърдите, но кабината се поклащаше от време на време, не беше много устойчива и внимавах да не правя резки движения."

51

змия

преди 8 години

Народе-,евреи,християни,мюсюлмани,будисти... Народе.Цялостна реконструкция на превозните средства,включваща заключване на волана при вдигане на скорост,възможност за движение само направо,което положение ще е в сила до стигане на кръстовище,когато спирането ще дава способност за цикличност...

50

Анонимен

преди 8 години

Представяте ли си на това място да е един 65 г. мъж пред пенсия, както искат хората да ги впрегнат до 100 г. да работят.

49

Анонимен

преди 8 години

Със сигурност, въпреки стреса, мъжът ще остане с по-малко психически увреждания от 90 % от списващите коментари под статиите в интернет! Пожелавам му много късмет и да не чете сайтове и форуми!

48

Анонимен

преди 8 години

въпреки некадърността шофьорът бе спасен -това трябва да е заглавието и да има много наказани

47

Todor

преди 8 години

В България няма ли хеликоптери за такива ситуации ? :D Не трябва ли да отнема не повече от 20 минути такава спасителна операция ? :D Не плащаме ли достатъчно данъци, за да имаме повече съоражения и по-квалифицирани служители :D

46

пенкилер

преди 8 години

До Анонимен71Колко време според теб,шофьорът трябва да стои на произвола на съдбата? Ако твоят"възвишен и ползотворен"живот,беше оставен часове"на косъм",може би нямаше да възхваляваш така професионализма на огнеборците,както вече споменах,длъжностната им характеристика включва и поемането на доза риск,не знам някой насила да е станал пожарникар.А нали човешкият живот,уж е върховната ценност на всяко демократично общество?!

45

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПредполагам,че си е пуснал на "модерния телефон",някоя рали игричка с яко дрифтене.

44

kolio99

преди 8 години

До Анонимена с цистерната как си се справил:-)))))

43

sabrax

преди 8 години

абе тия нормални ли са, 2 часа не могат да го изтеглят, *аси професионализма

42

пенкилер

преди 8 години

До Ф.С.ВИмайте предвид,че службата за противопожарна и аварийна безопасност е създадена да *** до момента ,в който трябва да поемат и доза риск,ако им остане само лешперството,то тогава по-добре е да се търсят нови кадри.Ако на 11.09.2001,американците бяха разсъждавали,като нашите"лъвове",то тогава жертвите щяха да са три пъти повече.