20

Анонимен

преди 8 години

Голямо хвалене на великите ***, че свършили някаква работа! След "уникалната" спасителна акция що не вземете да ги пенсионирате за награда?! Те може и друго да не свършат до пенсия!

19

Тони

преди 8 години

Браво на смелите спасители. Гордея се с техния професионализъм! Респект! И дано пострадалия бързо се възстанови!

18

Газовик

преди 8 години

Цистерната е 20куб.м, а отн. тегло на втечнения пропан-бутан е 0,55 . Пълна цистерна вози не повече от 11 тона газ!!! А самата цистерна е направена не от ламарина и тежи доста, тъй като е оразмерена за пробно налягане от 16 кг/кв.см.

17

Евала, БТВ!

преди 8 години

Абе, каква е тая Мариета, която ревеше като на женскя пазар,че има тонове газ и пречеше на хората да си гледат работата.И най -неуката баба от село щеше да прояви повече такт,защо ги взимат тия невъзпитани жени в телевизията-то ръси агресия и пхростотия, не видяло цивилизация.....Ми толкова ли няма интелигентни хора, бе..!

16

няма

преди 8 години

Ми няма я! То не останало! При толкова полицаи наоколо.

15

Анонимен

преди 8 години

Цистерна за газ няма газ само когато е излязла още от производителя дори и тогава първо я загазяват и тогава я пускат в експлоатация. Пик и представяте ли си как празна цистерна къса три мантинели

14

Bai Gocho

преди 8 години

"уникална операция" сто гледат двама работят нищо не разбирате голтаци знаетели в Германия какво значи операция щом става въпрос за човешки живот два часа човека виси имало четири коли на пожарната не храни майковци ппппфффгг

13

Анонимен

преди 8 години

Пожалил го е онзи от горе!

12

еее

преди 8 години

Е как ПА така?! Ту има ту нЕма? Кажете си че има и това е !!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Гледах само малка част по новините, но браво на тези, които участваха в спасителната операция!!!

10

Тео

преди 8 години

Браво! България има нужда от такива новини. Поздравления за участвалите в тази спасителна операция, и се надявам шофьора да се оправи! И дай-боже да се активизираме да коментираме точно под такива новини, а да игнорираме негативизмите. Току виж собствениците на медии са решили да пускат повече добри новини.

9

:)

преди 8 години

Курбан да коли на този ден, този щастливец. Само като гледах, ми ставаше страшно! А на всички, които ревят, че няма кадърни пожарникари, полицаи, военни, лекари и др. мога само да им пожелая, да не попадат в ситуация, в която да разберат, че имаме много кадърни, можещи, искащи и помагащи кадри във всички структури. Лесно е да лаеш отстрани, защото някой те е подразнил, но е трудно да приемеш, че този някой в един момент ти спасява живота. Бъдете живи и здрави, момчета! Всеотдайни все така-напред

8

Сандо

преди 8 години

3 часа да висиш в кабината от моста ... цъ цъ цъ ... дали се е насрал ? всъщност правлният въпрос е колко пъти се е насрал ?

7

Анонимен

преди 8 години

Горкият човек, какъв ужас ли е преживял за тези 3 часа? Пожелавам му лек и спокоен "втори живот" отсега нататък. Също така да са живи и здрави сапсителите/пожарникарите, всички които са участвали в акцията. Важното е, че всичко е приклчило благополучно.

6

Анонимен

преди 8 години

Винаги ми е било странно, как може на такива високи мостове да има такива ниски и рехави оградки.

5

3 до 5

преди 8 години

Още от живково време има наредба как се превозват опасни товари. Но в *** никой не я спазва, а контрол няма никакъв. Даже не се води статистика на жертвите от тази руска газ....

4

Анонимен

преди 8 години

do 20 000 litra e

3

Анонимен

преди 8 години

25 тона са тия цистерни.

2

Анонимен

преди 8 години

голям късмет че не е газ... Руската газ е вредна за здравето,живота,и имуществото на вас и околните...Аз газ не ползвам от съображение за сигурност...Даже и запалки не купувам..

1

K

преди 8 години

Ne sa 150 a 200 tona. Q po seriozno. Ne mislq che edna cisterna subira tolkova mnogo :)