97

Анонимен

преди 8 години

Единия нямал деца и се чуди с кого да се изгаври, другия пък има деца и вместо да си ги гледа тръгнал да се прави на президент... изобщо типична родна картинка

96

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега Слави се бил срещал с мутри.Пък един дето сега е министър на културата им правеше скулптури.А пък един дено не се срещеше с мутри защото си беше мутра ни е Минъстър Председател.Вие сте седнали да обсъждате Слави.Абе какъв е не знам ,ама два часа след като пуснаха билитите за концерта му вече бяха продадени всички.Така ,че може да *** ,може да е всякакъв во това са фактите.Другото е локуми и дъвки

95

Анонимен

преди 8 години

Добре че се е извинил....Дано е помъдрял след циничната си постъпка...Въпреки,че /цитирам Маркес/ "Мъдростта идва, когато вече не служи за нищо"....защото какъв политик ще бъдете г-н Трифонов, след като допринесохте така активно за опростачване на младото поколение, което в повечето случаи е безпардонно, цинично и вулгарно благодарение и на Вашето предаване...Политикът трябва да съгражда, а не да унищожава цвета на нацията ни-младежта!

94

Анонимен

преди 8 години

Слави бил ял пил с мутри!?!? Къде го видяхте това? И дори да е било така, знаете ли кой създаде и протижираше мутрите? Политически партии, които ви плащат да тролите по противниците им. И вие толкова мразите мутрите, че си избрахте вече за втори път мутра за премиер. Хайде не на нас тия словоблутства и гнус. Водете си партийните войни между вас си и не си изкарвайте яда на Слави, само защото се подиграва и осмива на работодателите ви.

93

Анонимен

преди 8 години

Хм гледам платените *** на политическите партии, са задръстили нета с коментари и плюнки по Слави. Пожелавам ви по често да си пускате песента на Слави "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" Там спокойно може да си разпознаете работодателите. Човека е допуснал гаф и се е извинил, колко от вашите политици, които убиват и ограбват народа са се извинили за алчноста си и родомразието си? Не съм видял нито един. Всеки може да направи грешка, но само мъжете искат прошка а плазмодиите се правят на луди.

92

ОТ 102

преди 8 години

Опитах се да ви пиша , на ЦЕНЦУРАТА ВИ НЕ МЕ ДОПУСНА.Борисов , това е много жалко за ВАС.

91

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да пишете, Слави постъпи правилно! Това, че прецедента не става и, че не проявяваше никакъв разум когато подкрепя чужди каузи и навлече омразата и подигравките на цял един народ, трябва да се разбира в мъката му. Слави постъпва с разбиране. Прецедента сляпо подкрепяше Бандеровската хунта която продължава да избива невинни между които и деца. Не се ли е замислил и за миг, че това което оставиш в пространството това и ти се връща?

90

Анонимен

преди 8 години

Всичко го плюете, но съм сигурен, че 95% от вас в даден момент от живота си сте се кефили на неговите песни. И относно гафа, смятам, че вината е споделена от екипа му и от БТВ.

89

Анонимен

преди 8 години

Taq mutra na snimkata, podigrava i plue po vsichki partii s izkliochenie na BSP! Da ne bi da mu plashtat chervenite?

88

Дядо Петър

преди 8 години

За тоя Орден Стара планина - *** НОМЕР ЕДНО НА РЕПУБЛИКАТА.Един от основните виновници за ОПРОСТАЧВАНЕТО И ОПОШЛЯВАНЕТО на нацията ни.(наред с тия, дето му плащат, разбира се).

87

Лекар

преди 8 години

Сърдечни усложнения на 14 години? Да си запаля дипломата ли искате? Айде сега една кръвна проба? Опа - не става. Един косъм от косата трябва и ще се знае какво е ял през последните години. Обаче синчето не може да е наркоман. Нееееееее.

86

Анонимен

преди 8 години

Славито, шута на мутрите от 90-те! Ядеше и пиеше с тях, а после се прави на борец за народна правда?!

85

Анонимен

преди 8 години

92Опитал си да се изкажеш много компетентно и манипулиращо, но уви, няма как да стане за всички. Ще те посъветвам да потърсиш в нета и да си пуснеш само едно видео, където Тодор Колев пее заедно с Тончо Токмакчиев "Sweet chalga time". Ние не ядем доматите с колците. Истините трябва да се казват, ако да е покойния Тодор Колев - лека му пръст.

84

Анонимен

преди 8 години

яко лицемерие в коментарите...

83

Анонимен

преди 8 години

Позьор!По-добре първо да помисли какво прави и говори,а не после,когато хората започнаха да се възмущават да се прави на много добър!

82

Българин

преди 8 години

Не само деца, ти нямаш и душа и ако си я имал ,отдавна си я продал за пари!

81

голю босев

преди 8 години

Ще обобщя какво е чалга. Чалгата се гледа, а не се слуша. Тя е ци.и, бъдж.ци и гюбеци. Да сте видели такива меса от великият Тодор Колев. Предпочитам да чета рекламите в този сайт, отколкото да ги гледам при Слави -за това не го гледам.

80

Анонимен

преди 8 години

Ех, пак ви употребиха емоциите!В няколко плана. И единствено за тяхната си игра.

79

анонимен

преди 8 години

Прочетете в БЛИЦ едно интервю на проф. Чирков за отпускане на България от ЕС НА ПОМОЩ ОТ 2 МИЛИАРДА ЕВРО, за изгрждане на лечебни заведения.И това все още е в сила и е обсъждано с Австрийския Президент Фишер с Президента Плевнелиев, при посещението му във Виена което все още е в сила.Някой да е чувал за ТОВА?НО АКО НИ ОТПУСНАТ 100 МИЛ.ЕВРО ЗА ПЪТИЩА , ЩЕ НИ ПРОГЛУШИТЕ УШИТЕ С ТОВА.

78

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 94Съвсем не сте единствен, но явно извиняващите се (3 пъти за ден и половина) не мислят така.