52

Анонимен

преди 8 години

ВЪВ ДЪРЖАВА КЪДЕТО ИМА 1 МИЛИОН ДУШИ ИЗВРАТЕНЯЦИ ИЛИ ПО-ТОЧНО ГЕРБЕРУНГЕЛИ ГЛАСУВАЩИ ЗА АБСОЛЮТНА НАГЛА МУТРА ДОКАЗАН УБИЕЦ И ПРЕСТЪПНИК Е ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕТО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ И ПОЛОВИНАТА НАРОД НЕ ГЛАСУВА ИЗОБЩО!!!4 МИЛИОНА И 300 ХИЛЯДИ ГЛАСУВАЛИ 2009-ТА ГОДИНА3 МИЛИОНА И 300 ХИЛЯДИ ГЛАСУВАЛИ 2014-ТА ГОДИНАНА НАРОДА ПОВЕЧЕТО НЕ МУ ПУКА ВЕЧЕ ДА ДЪРЖАВАТА А ДРУГАТА ЧАСТ ГЛАСУВАЩАТА ПОВЕЧЕТО ИСКА ДЪРЖАВАТА ДА УМРЕ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!

51

Въпрос

преди 8 години

Днес.бг може ли да сложите снимки на двамата смелчаци? Много искам да им видя мутрите. Много. Като се види статията да се виждат лицата им!

50

ops

преди 8 години

Нещо ми е много съмнителна тази майка.Ние с жената като оставим детето за един ден на баба му и дядо му звъним да го чуем как е ....а тази майка като е звъняла по телефона не е ли искала да чуе детето , да говори с него ...все пак детето е на 3 години, а щом са го тормозили все щеше да и каже нещо , децата на тази възраст не могат да скрият или излъжат, даже да са го заплашили ***

49

гнус

преди 8 години

Ако държавата не си свърши работата да ги осъди доживот, трябва затворниците да се погрижат тия да не видят бял ден.

48

Анонимен

преди 8 години

На мен почва много да ми намирисва тая история, пък незнам за Вас.... някакви неназовани източници...... нещо не у ред има в тая история

47

Още един за умиране!

преди 8 години

Ще излезе оная *** от бургаското общежитие, със свободен режим и ще отиде и ще намушка 17 пъти жена!Смърт бееееееее! СМЪРТ!Може ли да направим референдум за връщане на смъртното наказание!?

46

Анонимен

преди 8 години

ЩОМ СА ЗАСНЕМАЛИ , ЗНАЧИ ОПРЕДЕЛЕНО ЯКО СА СЕ КЕФЕЛИ НА МАЛТРЕТИРАНЕТО НА 3-ГОДИШНОТО!!!ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СА БИЛИ И ПЕДОФИЛИ А САМО ***!

45

до 47

преди 8 години

Няма ефективно действащо и бързо приложимо смъртно наказание за опит за убийство, убийство с особена жестокост, изнасилвания на възрастни хора, сексуални издевателства с деца, инвалиди и хора в неравностойно положение.

44

Анонимен

преди 8 години

НЯМА ПО - ДОЛНО И МЕРЗКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ТОВА ДА ИЗТЕЗАВАШ ДЕТЕНЦЕ, ДОВЕРЧИВА, БЕЗЗАЩИТНА ДУШИЦА, ВЯРВАТ ЗА ВСИЧКО НА ГОЛЕМИТЕ ХОРА, НЯМА МЕХАНИЗЪМ И РЕФЛЕКС ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ, ГАДОВЕ ДОЛНИ. ВЪВ ВСЕКИ ОТ НАС Е ЗАЛОЖЕН ИНСТИНКТ ДА ПАЗИМ ДЕЦАТА, ЩОМ ГО НЯМА В ТЕЗИ ***, ЗНАЧИ ДО НЯКАКВА СТЕПЕН НЕ СА ЧАСТ ОТ ЧОВЕШКИЯ РОД. АКО МИ ПАДНАТ ГРЪЦМУЛИТЕ С ГОЛИ РЪЦЕ БИХ ИМ ИЗВАДИЛ НА ТЕЗИ ***.

43

Анонимен

преди 8 години

Много ми е интересно да чуя позицията на г-н Ангел Джамбазки по случая. Защото тези момчета покриват 100% профила на тези, към които са насочени неговите писания и призиви. Който сее омраза и разделение, жъне насилие. Но някак не е гот, когато жертвата е българче. Но пък виж, насилниците - родолюбиви момчета - бели, достойни, тренирани, знаят що е братство, родина, чест... Изкажете се, г-н Джамбазки. С тези хора ли ще променяте страната?

42

Анонимен

преди 8 години

Пребиха,заклаха,изнасилиха,при тежка катастрофа загинаха...Това са новините всеки божи ден.Какво направихме с тази държава,бе хора?!

41

Анонимен

преди 8 години

ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ СА ГО ИЗМЪЧВАЛИ ЗА КВО ДРУГО ТОЛКОВА ИМ Е БИЛ АКЪЛА!!!!!

40

Анонимен

преди 8 години

А тая "майката" на колко години е ? сестра, брат, баща, майка некакви роднини няма ли, хубаво отишла е да печели, наела си човек да ти гледа детето, ами кажи на някой близък да проконтролира нещата по веднъж на ден

39

животните

преди 8 години

По анимал планет често дават за живота на лъвовете. Понякога ако мъжки лъвове намерят малки на самотна лъвица която е отишла да ловува, те ги убиват. Сами си направете извода за двамата дангалаци и безхаберната майка.

38

qwerty

преди 8 години

Не искам да ги издържам тези ***.Искам да им отрежа ръцете и сами да се изхранват.Искам данъците ми да отиват за образование а не за хранене на тази ***.

37

Роман

преди 8 години

В интерес на истината сега като ги вкарат в кафеза ще осетят чуството на безащитност може и да си вземат телефончетата и дам да снимат...

36

Анонимен

преди 8 години

ДАНО СЕ ОПРАВИ ТАЗИ НЕВИННА ДУШИЦА , И НИКОГА ПОВЕЧЕ ПРИ ТАЗИ МАЙКА , ПОЖЕЛАВАМ НА ТОВА ДЕТЕНЦЕ ДА ПОПАДНИ В ДОБРИ РЪЦЕ КАДЕТО ДАСЕ ГРИЖАТ ЗА НЕГО , А МАЙКАТА В ЗАТВОРА , ПЪЛНА БЕЗХАБЕРНИЧКА , САМО СЕКС И РОКЕНДРОЛ ОТ НЕЯ

35

И ако

преди 8 години

някой попита или възрази, че не било хуманно да се показват убийства на живо по новините, то трябва съвсем ясно да се заяви на подрастващите деца, защо тези са били осъдени на смърт.Осъдени са на смърт, защото са посегнали на дете. Беззащитно и така не се прави. Агресията води до смърт.Е, хайде да ми обясни някой дали детето, което гледа подобна сцена няма съвсем бързо да схване причината и следствието. Дали ще наранява? Дали ще посяга?Трябва да се изчисти това общество от ***.

34

Анонимен

преди 8 години

По един куршум в главата, навремето така се действаше.

33

.i.

преди 8 години

По-добре да бъдат пребити с камъни. От ислямистите.