72

Анонимен

преди 8 години

По тоталитарно време имаше един антисоциален тип, лентяй, измамник, комарджия.Веднъж подмамил едни момиченца, заключил вратата, те се разпищели.Дотърчал един дядка съсед и с вилата през прозореца мушнал тепигьоза по ***.Вдигнала се олелия, органите прибраха сербезина и повече не се върна. Говореше се, че го пратили на трудов лагер, там не си изпълнявал нормата, за което другарите му от бригадата го порицали.Та и тея образци на демократичното възпитание /и ,,майката''/ да минат по същия ред.

71

mimoza

преди 8 години

До ЦиникаТи би ли оставил детето си на непознати момчета и да заминеш да работиш в чижбина??????????????????АКО ЩЕ И ВЛАК ДА Е МИНАЛ ПРЕЗ МЕН, НИКОГА НЕ БИХ ПОСТЪПИЛА ТАКА, както тая майка. Всичките са за затвора!

70

ambrozia

преди 8 години

Каква е тая майка да си остави детето на 18 годишен пикльо? Или е ненормална или наркоманка

69

един откачен турчин

преди 8 години

Излезе, че тези юнаци не са нито мургавели, нито ***, ами са си истински родни български юнаци! Бой бой бой бой бой бой - почивка! - бой бой бой бой бой -няма почивка! - бой бой бой ....

68

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да си безмозъчен на 18 г. все ще имаш представа, че едно 3 г. дете е като цвете и трябва да си много внимателен за да не го скършиш. Тези са си *** и са се правили на мъже пред това невинно създание. На 18 г. си пълнолетен и отговаряш пред закона за всяко свое действие, като са *** и не могат да гледат дете да не са се съгласявали. Сега до живот в затвора за умишлено убииство.

67

Анонимен

преди 8 години

До Шерлок ХолмсКРАТКО, ТОЧНО, ЯСНО !

66

Реалист

преди 8 години

До Анонимен 57Как па го обърна на политика бре *** такъв !!!Новината за бисквидки да е пак ще наизскачат герб това бсп онова Дупесе трето.А по темата тези изверги заслужават подобаващо наказание ,което за жалост не се прилага в България :(

65

Шерлок Холмс

преди 8 години

Самотна майка, пътуваща в чужбина с три годишно дете си хваща 18 годишен любовник и двамата се друсат здраво. По някое време майката започва да си въобразява, че 18 годишният евентуално може да бъде бъдещ баща на детето и решава да го остави да го гледа докатот я пътува. 18 годишният се съгласява заедно със свой приятел да гледат детето. Междувременно с оставените пари си купуват развеселителни средства, които довеждат до трагедията с детето. Нещо такова е тази история. Много жалко.

64

Анонимен

преди 8 години

Хм, добро въображение, но щом ще й адвокатстваш на тази дай си малко труд е погледни в мрежата, че доста богат социален и друг опит ще да има майката. И друго, хиляди хора (и то без да са цигулари) си отглеждат децата без баби, и са самотни, и с наети гледачки, и то в тази държава, бачкат къртовски, но са добри родители. Кучето е заровено там, че това става с цената на зверски лични ограничения и лишения. Какво да направела ли, знам аз какво, ама има тя късмет че от мен не зависи.

63

sd

преди 8 години

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/1507102_10202404670918160_1563610167399923384_n.jpg?oh=8ecba8e389b45b59022e633d96243b8e&oe=56460BE4 ей го на недоносчето

62

Анонимен

преди 8 години

До циникамайката съвсем не е на 20-ина години, ами си е определено над 30-те, и на мен наистина цялата тая история не просто ми мирише, а направо смърди...... човек като остаяв колата си за измиване в автомивка па погледне на кой дава ключовете, а тука 3 годишно дете оставила на някакви 18 годишни младежи без асболютно никакъв опит

61

Ку Кулкукс Клан

преди 8 години

Тези пишлеменца ако ги докопам,ще ги обеся с главата на долу и ще ги намажа с овча лой,на слънце да стоят цял ден и да се вмиришат на развален бахур.Ако ги намерят...органите,да ги спасят;от мен толкоз.

60

Анонимен

преди 8 години

Ето това е доброто момче, на което майката се е доверила след като една седмица го наблюдавала, бате Сашко: https://facebook/alexander.dafirenze

59

Анонимен

преди 8 години

Майката се е търкаляла с единия ***

58

ФХ

преди 8 години

Защо толкова много хора питат каква е тая майка, а не питат какви са тези момчета. Това е, както когато на нас ни откраднаха обувките от пред вратата и ни питаха защо си държим обувките пред вратата, а не питаха какви са тия, дето са ни откраднали обувките? Някак си непрекъснато всеки се опитва да изкара жертвата виновна, а виновните - невинни.

57

Ahmed

преди 8 години

Смърт за тези ***!Не затвор,смърт,умрете в адски мъки гадовеееееееееееее!

56

мимоза

преди 8 години

400 000 *

55

Анонимен

преди 8 години

ОНАЯ ДЕТО БИЕШЕ БЕБЕТАТА С БУТИЛКАТА У ГЛАВАТА И С ЮМРУЦИ В ЛИЦЕТО МАЙ МАЙ Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ПРЕД ТИЯ ДВАМАТА ГЛЕДАЧИ :D

54

Мимоза

преди 8 години

МОЖЕМ ЛИ ДА СЪБЕРЕМ 400 00 ПОДПИСА за свикването на референдум за връщане на смъртното наказание???????????????Кажете конкретно метод и предложения за събирането на подписите. Анонимното ни възмущение не помага. А новините за такива *** всеки изминал ден стават все по-зловещи!!!!!

53

Теди

преди 8 години

Ето за това трябва да има зоополиция - като видят, че измъчват животни и да подават сигнал за потенциални насилници, защото в бъдеще може ида измъчват и хора по този начин.