25

Анонимен

преди 8 години

Aко желаeте, петицията подпишете и на e-mail потвърдетеt.co/yX1EpsYYewЗащитете цигуларката и Христо!Защитете Невена Велински - Малкия и малкия ѝ син Христо(Еци,Ецко)

24

Анонимен

преди 8 години

Aко желаeте, петицията✍ подпишете и на e-mail потвърдете.►t.co/yX1EpsYYewЗащитете цигуларката и Христо!Защитете Невена Велински - Малкия и малкия ѝ син Христо(Еци,Ецко)

23

vivian

преди 8 години

тази майка е напълно откачена!!! Детето трябва да отиде в SOS селище. Да оставиш 3 годишно детенце за 1 месец!!!! при някакви хлапаци - лудост, лудост!!!

22

ambrozia

преди 8 години

Каква е тая майка да си даде детето на двама 18 годишни пикльовци? Тя е за затвора.

21

анонимен

преди 8 години

това е наркоманска банда псевдомайката изкарва пари и ги праща на наркозависимитеда се занимават с детето иначе бабите от блока щяха да знаят че се търси гледачка за1 месец и въпросните приятели излезли по тв да я защитават защо не и помогнахте с дететоами сега се сетихте от такива приятели да бягаш като дявол от тамян

20

За нищо не ви бива!

преди 8 години

Сегашните български младежи ЗА НИЩО НЕ ГИ БИВА! ЗА НИЩО! Никаква работа не могат да свършат като хората и не са свестни хора. Хем безделници, хем агресивни щото не яли бой от родителите, тая агресия така се лекува. Хем като им дадеш някаква работа и си плащаш за нея я вършат като кучето на нивата. Нашите бизнесмени са направо едни ЛУДИ ХОРА! Назначават некадърни,мързеливи и неопитни младежи, а подлагат на геноцид 50+ годишните опитни кадри със стаж и биография зад гърба си.

19

cky2kbg

преди 8 години

Пак много *** коментари. Кога ще разберете, че самотна майка е нещо нормално. Особенно с нейната професия, договори прави с Мето който държи всичко в Скандинавия. И с извинение ... Договор за по-малко от месец няма.

18

Одитор

преди 8 години

Не знаем причините, поради които тази жена е самотна майка. За мен като родител: също единствен, ми е странно, необяснимо и налудничаво КАК е възможно да си остави детето на 2ма 18 - 19-годишни, при това не за половин час, не за половин ден. Не е лесно да знаеш, че детето ти израства без положителен мъжки модел. И аз мога да кажа, че като се върне от баба си, дъщеря му знае имената на героите на всички турски сериали, както и че баба е болна, а лекарствата - скъпи, седи вкъщи с часове...

17

Анонимен

преди 8 години

А детенцето няма ли баща или и тази "майка" е от новите, модерните, умни и красиви майки, които нямат нужда от мъж, а само от забременител.

16

Анонимен

преди 8 години

Единият от "гледачите" май бил снн на приятеля на майката.....сзвсем умошлено може да е това, а ла френски филм "Всеки си има своя ад"

15

Една самотна майка

преди 8 години

Около нас няколко баби си гледат внучетата. Едната баба (тя е много млада, около 45 годишна) е горе-долу търпелива, но другите баби (те са по-възрастни) по цял ден крещят на децата, обиждат ги и не им осигуряват достатъчно движение. Децата по цял ден са принудени да служат турски и индийски сериали. Така че не нападайте майката, че се е спряла на млади момчета. Понеже на детето ми му липсва мъжко присъствие, при нужда някой да го гледа се спрях на едно момче, което работеше като аниматор.

14

ТЪПЧО

преди 8 години

До До тъпата майка 14 ДЕТЕТО Е НАЙ-ВАЖНОТО нещо в живота на една жена Не може да се остави в безпризорни ръце и да се търсят оправдания за това

13

Край

преди 8 години

Тази цигуларка сигурно много мрази чалгата... Как ще си оставиш детето да го малтретират 18 г. дроги. Какво ли е изтърпял малчото за тоя месец. Имам син на 4 - някой да му посегне - мъртав е.

12

До тъпата майка 14

преди 8 години

ВИНОВНА Е ДЪРЖАВАТА НИ И ДЕРБАТ СОЦИАЛНАТА И ПОЛИТИКА, ОБЪРНАЛА ГРЪБ НА САМОТНИТЕ, ИНТЕЛИГЕНТНИ И РАБОТЕЩИ МАЙКИ, КОИТО ОТГЛЕЖДАТ ДЕТАЦА СИ, ТУК И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО!!! ТОВА Е ПОРЕДНОТО ФАКТИЧЕСКО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ БЪЛГАРИЯ СИСТЕМНО И МЕТОДИЧНО ГОНИ БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СЕ ТРУДЯТ ЗА ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ КАКТО И ДЕЦАТА СИ, А РАЗНИ ***, БЕЗДУШНИ И ПРОСТИ КАТО *** СЕ ЯВЯВАТ СЪДНИЦИ, ЧЕ ЖЕНАТА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО Е ИСКАЛА ДА ОТГЛЕДА ДЕТЕТО СИ ТУК. ОТДЕЛЕН ФИЛМ Е ИЗБОРЪТ И НА ГЛЕДАЧИ ЗА ДЕТЕНЦЕТО И .

11

Анонимен

преди 8 години

Видях снимка на майката и мога да ви кажа, че си личи, че мозъка и не живее в този свят!

10

Анонимен

преди 8 години

Имаше снимка на майката в друг сайт, особена прическа и наркомански поглед.

9

МАЙКА

преди 8 години

Как ще си зарежеш детето при някакви ненормалници на 18 години ?Каква майка си /Ти си за затвора /щяла да и осигурява прехраната с работа по корабите? А здравето кой ще и пази?

8

Анонимен

преди 8 години

Сключвала договори за да издържа детето, ами що не си нае професионална гледачка, как можеш да си повериш детето на такива хлапаци, които съм сигурна , че тях си не могат да гледат. За мен това е един безотговорен родител, жалко за детенцето, дано има късмета да се оправи!

7

Шивачът от Панама

преди 8 години

Нямам нищо против да ми "цъкате" минусчета под първия пост, но повече от ясно е че цялата ситуация е "Три и половина", създадена в средата на 90-те години. Няма нормална МАЙКА на този свят, която да повери детето си на ДЕЦАТА с които най-вероятно прекарва условно казано добре ... без сксуални намеци разбира се !? То само дрога да има ... стига. Аз имам в момента 3 годишно момче, т.е. имам представа за какаво иде реч, колкото и да е кротко детенце.

6

Анонимен

преди 8 години

Майките които сами отглеждат децата си нямат никаква защита и подкрепа. Странно е да наемеш 18-19 г. момчета да гледат дете, пълна загадка, те момичета няма да се справят и както се доказа момчета съвсем. Жалко, че това невинно детенце е попаднало на тези ***. Дано оцелее, а тези двамата да бъдат хвърлени в затвора час по скоро.